X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarny, dziki, zające, lisy, bobry i u mnie pomykają..one mi nie przeszkadzają ;-)
    peppapig wrote:
    ale sarenki są,cisza,widok na Babią, nie zamieniłabym sie na inne miejsce ;)

caffe, Sabina, kapturnica, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken, w pracy pytaja sie mnie o planowy termin porodu.. i co ja mam im podac, ten wyliczony na podstawie z cyklu/IVF (1 maj)czy ten z usg (na wszytkich wyszlo, ze tydzien wczesniej, 24.04?)?

Nie mam jeszcze zaswiadczenia o ciazy- czy na zaswiadczeniach termin jest?
    A jak Ci sie bardziej oplaca? Mi sie oplacalo sklamac i podac wczesniejszy, bo za wczesniejszy kase zabieraja. Macie jakies durme czy normalne przepisy?

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz? super
    możemy zrobić zlot czarwonic :-) może jeszcze któraś wpadnie :-)
    Pusurek wrote:
    No, a jak jeszcze Reni jest i caffe to ja sie z wami umowie w wakacje. :)

Pusurek, caffe, moremi, kkisia, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sarny, dziki, zające, lisy, bobry i u mnie pomykają..one mi nie przeszkadzają ;-)
    Po Marszalkowskiej??

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o widzisz? super
    możemy zrobić zlot czarwonic :-) może jeszcze któraś wpadnie :-)
    Moze Iwka, wiesz przeciez, ze w wakacje pol Polski obskoczyla kawkujac z kolezankami z ovu. ;) Chociaz z Iwkiem to moze nie bedzie taka mobilna.
    Ja bede z Adasiem, mam nadzieje, ze caffe z Szymkiem, Ty juz w ciazy, to zrobimy jakas rozpierduche na miescie. ;)

caffe, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po Marszałkowskiej to pełno osłów chodzi, pełno baranów jeździ.. wiem bo słyszałam pare razy jak do siebie krzyczeli jak jeździsz baranie?.. baran to cie zrobił matole
    i takie tam ;-)
    Pusurek wrote:
    Po Marszalkowskiej??

kapturnica, caffe, Pusurek, kkisia, Simba, iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    po Marszałkowskiej to pełno osłów chodzi, pełno baranów jeździ.. wiem bo słyszałam pare razy jak do siebie krzyczeli jak jeździsz baranie?.. baran to cie zrobił matole
    i takie tam ;-)
    Matol to koza, nie? Koziolek Matolek, znaczy.

Reni, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w barze mlecznym? ;-)
    Pusurek wrote:
    Moze Iwka, wiesz przeciez, ze w wakacje pol Polski obskoczyla kawkujac z kolezankami z ovu. ;) Chociaz z Iwkiem to moze nie bedzie taka mobilna.
    Ja bede z Adasiem, mam nadzieje, ze caffe z Szymkiem, Ty juz w ciazy, to zrobimy jakas rozpierduche na miescie. ;)

Pusurek, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    jestem za :) :) :)

Pusurek lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos trzymam w kicuki za bete....Patrzalam na twoj wykres i wydaje mi sie(chce sie mylic)ze jednak ovu mialas trochu pozniej..Program to tylko program i wyznacza se jak sam uwaza

Niemniej jednak wole sie mylic i jestes ciezarowka ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, welne Ci kupilam!! ;) Mrozy juz macie czy nie? Bo przesylka nie wyjdzie przed wtorkiem. Musisz poczekac z termoforem. ;)

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padlam jak sobie wyobrazilam nalot mamusiek z mleczakami na Warszawę..:-) :-) :-) :-)
    I jak wózkami warszawiaków rozjezdzacie :-) :-) :-)
    Go go go!:-)

kapturnica, caffe, Reni, kkisia, Pusurek, Iwone, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w barze mlecznym? ;-)
    Mozemy gdzies na murku sobie przycupnac. Matki karmiace soczki do reki, Ty dostaniesz kole i gites. ;)

caffe, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Caffe, welne Ci kupilam!! ;) Mrozy juz macie czy nie? Bo przesylka nie wyjdzie przed wtorkiem. Musisz poczekac z termoforem. ;)
    Jasne, ze moge poczekać, mrozu nie ma ;D

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Padlam jak sobie wyobrazilam nalot mamusiek z mleczakami na Warszawę..:-) :-) :-) :-)
    I jak wózkami warszawiaków rozjezdzacie :-) :-) :-)
    Go go go!:-)
    W wakacje to ja myślę, że mój mały to już będzie sam śmigał ;)

Reni, Pusurek lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A jak Ci sie bardziej oplaca? Mi sie oplacalo sklamac i podac wczesniejszy, bo za wczesniejszy kase zabieraja. Macie jakies durme czy normalne przepisy?

normalnie odpisalam juz na posta i go nie ma..

nie ma ychba zadnej roznicy- u nas nie zmuszaja, zeby sobie isc przed, macierzynski zaczyna sie od porodu, chyba, ze chuj nie lekarz nie da zwolnienia przed samym porodem- wyedy trzeba brac macierzynski juz przed..
    ale to jeszcze nie HR-y chca ode mnie terminu, tylko szefo, bo plan pracowo-osobowy ma wyzszemu szefostwu przedstawic

caffe, Pusurek, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jasne, ze moge poczekać, mrozu nie ma ;D
    Teraz to nawet musisz. ;) Bo jak wysle paczke stad, to do grudnia bedzie na cle stala. ;) Nie chcesz biegac za paczka jak Iwka? ;)

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mozemy gdzies na murku sobie przycupnac. Matki karmiace soczki do reki, Ty dostaniesz kole i gites. ;)
    A jak Reni będzie grzeczna to i może kakao dostanie ;D

Reni, kapturnica, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosz, a dziecko moje lezy na podlodze i sie usmiecha do kartonu z pampersami... Az mi sie go szkoda zrobilo... A ja na kompie... Chuj nie matka od samego rana...

Reni, EwaT, Bliska 77, Elfik, caffe, iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 5421 5422 5423 5424 5425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ