35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sarny, dziki, zające, lisy, bobry i u mnie pomykają..one mi nie przeszkadzająpeppapig wrote:ale sarenki są,cisza,widok na Babią, nie zamieniłabym sie na inne miejsce
caffe, Sabina, kapturnica, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:faken, w pracy pytaja sie mnie o planowy termin porodu.. i co ja mam im podac, ten wyliczony na podstawie z cyklu/IVF (1 maj)czy ten z usg (na wszytkich wyszlo, ze tydzien wczesniej, 24.04?)?
Nie mam jeszcze zaswiadczenia o ciazy- czy na zaswiadczeniach termin jest?moremi lubi tę wiadomość
-
o widzisz? super
możemy zrobić zlot czarwonicmoże jeszcze któraś wpadnie
Pusurek wrote:No, a jak jeszcze Reni jest i caffe to ja sie z wami umowie w wakacje.Pusurek, caffe, moremi, kkisia, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:o widzisz? super
możemy zrobić zlot czarwonicmoże jeszcze któraś wpadnie
Chociaz z Iwkiem to moze nie bedzie taka mobilna.
Ja bede z Adasiem, mam nadzieje, ze caffe z Szymkiem, Ty juz w ciazy, to zrobimy jakas rozpierduche na miescie.caffe, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
po Marszałkowskiej to pełno osłów chodzi, pełno baranów jeździ.. wiem bo słyszałam pare razy jak do siebie krzyczeli jak jeździsz baranie?.. baran to cie zrobił matole
i takie tam
Pusurek wrote:Po Marszalkowskiej??kapturnica, caffe, Pusurek, kkisia, Simba, iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:po Marszałkowskiej to pełno osłów chodzi, pełno baranów jeździ.. wiem bo słyszałam pare razy jak do siebie krzyczeli jak jeździsz baranie?.. baran to cie zrobił matole
i takie tamReni, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
w barze mlecznym?Pusurek wrote:Moze Iwka, wiesz przeciez, ze w wakacje pol Polski obskoczyla kawkujac z kolezankami z ovu.
Ja bede z Adasiem, mam nadzieje, ze caffe z Szymkiem, Ty juz w ciazy, to zrobimy jakas rozpierduche na miescie.Pusurek, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moze Iwka, wiesz przeciez, ze w wakacje pol Polski obskoczyla kawkujac z kolezankami z ovu.
Ja bede z Adasiem, mam nadzieje, ze caffe z Szymkiem, Ty juz w ciazy, to zrobimy jakas rozpierduche na miescie.Pusurek lubi tę wiadomość
-
Malgos trzymam w kicuki za bete....Patrzalam na twoj wykres i wydaje mi sie(chce sie mylic)ze jednak ovu mialas trochu pozniej..Program to tylko program i wyznacza se jak sam uwaza
Niemniej jednak wole sie mylic i jestes ciezarowkaiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A jak Ci sie bardziej oplaca? Mi sie oplacalo sklamac i podac wczesniejszy, bo za wczesniejszy kase zabieraja. Macie jakies durme czy normalne przepisy?
normalnie odpisalam juz na posta i go nie ma..
nie ma ychba zadnej roznicy- u nas nie zmuszaja, zeby sobie isc przed, macierzynski zaczyna sie od porodu, chyba, ze chuj nie lekarz nie da zwolnienia przed samym porodem- wyedy trzeba brac macierzynski juz przed..
ale to jeszcze nie HR-y chca ode mnie terminu, tylko szefo, bo plan pracowo-osobowy ma wyzszemu szefostwu przedstawic
caffe, Pusurek, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBosz, a dziecko moje lezy na podlodze i sie usmiecha do kartonu z pampersami... Az mi sie go szkoda zrobilo... A ja na kompie... Chuj nie matka od samego rana...
Reni, EwaT, Bliska 77, Elfik, caffe, iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość