X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja to się nie opierdalam.. często mam przy sobie worki..
    ostatnio facetowi za wycieraczkę w samochodzie wsadziłam, bo nie wiem gdzie mieszka.. też z innego bloku i joreczek załatwia się przed moją klatką
    kiedyś faceta jamnik zesrał się przed windą i z kamery zdjęli czyj to pies hahaha ale facetowi było głupio :-D
    no po ciepłych słowach mojego męża pani i jej joreczka już w okolicach naszej bramy nie widać :)

Reni, Sabina, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    U mnie zaczyna się ratalna wymiana okien. Ciekawe czy do wakacji zdążą :D

Reni, Sabina, kkisia, Simba, iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to ratalna? najpierw usuwają wszystkie stare a potem jak starczy czasu wstawiają nowe? masz przzygotowaną taśmę i gazety? ;-)
    Iwone wrote:
    Cześć :)
    U mnie zaczyna się ratalna wymiana okien. Ciekawe czy do wakacji zdążą :D

Iwone, Sabina, kkisia, kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak to ratalna? najpierw usuwają wszystkie stare a potem jak starczy czasu wstawiają nowe? masz przzygotowaną taśmę i gazety? ;-)
    mój mąż sam je wymienia i żeby nie robić bałaganu w całym domu, wymianiamy kolejne pomieszczenia. Najpierw w kuchni. Po wymianie okna malowanie ścian, wymiana gumolitu, drzwi i dopiero kolejne okna itd.

tzn nie sam, z pomocą syna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:11

kkisia, Reni, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos wyniku nie ma, @ też, więc spokojnie :-) nie zostawiasz mnie samej prawda??!

malgos741, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Malgos wyniku nie ma, @ też, więc spokojnie :-) nie zostawiasz mnie samej prawda??!
    miejmy nadzieję będę wiedzieć po 11tej.

Sabina, Bliska 77, paszczakin, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Będę wyczekiwać wieści <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:22

malgos741, paszczakin, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł kobity no mnie też ominie zawsze najciekawsze ;)
    Kapta po co ty se w piczkinsie gmyrasz?
    No też czekam na te bety pozytywne
    Aaa i te kupska ale dzieciowe to wszystkie biore za pozytywa ;)
    Oczywiscie ledwo przeczytałam jedno a Wy nową epepeje nosz musze se wolne wziąć :D

malgos741, Sabina, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    czekamy

malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witałam się?

a tak w ogóle to sorry ale mam dzisiaj zły humor..będzie ostro

stwierdzam, że nie lubię ludzi. Nienawidzę tego gatunku (oczywiście są wyjątki).
    Nieżyczliwi, zawistni, złośliwi itd
    Co rano dostaję białej gorączki.. przyjeżdza autobus tłok...wciskam się na siłę.. okazuje się, że banda matołów stoi przy drzwiach a reszta autobusu pusta... wrrrr
    chuj mówie jadę parę minut.. autobus aż do metra nie ma już przystanków wytrzymam...
    metro.. schodzę .. chuj muszę się przeciskać, bo banda matołów musi stać przy schodach przy zwężeniu (bo jest winda) a reszta peronu pusta.. myślę sobie chuj wytrzymam przecisnę się i będzie dobrze
    wsiadam do metra.. mam miejscówkę.. ok obok mnie siadają ludzie i się qrwa zaczyna.. łokcie rozkładają jak jakieś zjebane parasole..nie no nie wytrzymam.. z prawej baba książkę czyta i musi mieć łokcie przyklejone do oparcia (bo może z fotla w trakcie jazdy spadnie sama już nie wiem) ale dlaczego mi wbija w żebro?
    z lewej siada typ..standard rozkracza się, bo musi powiesić plecak między kolanami.. rozwalił się jak żaba na liściu i co? wyciąga książkę i rozkłada zjebane łokcie
    myślę sobie chuj .. wytrzymam to tylko dwadziescia minut.. ale nie na kolejnych stacjach dojebało ludzi.. i sezon jesienny się zaczął trzeba nawpierdalać się czosnku, cebuli itp
    nie cierpię, nienawidzę dziadów.. już wolę wąchać obornik.. chyba powinnam wyjebać w Bieszczady, kupić sobie stado owiec, kóz i uprawiać jarmuż...
    muszę się napić!
    Rozumiem Cię. Też tłumy tak na mnie działaja. Wystarczy jak jade w korku i robię zakupy w hiperze albo w przychodni tłum. Wrr...I komentarze czy w kolejce do kasy czy do laboratorium, zawsze te same, że któs się guzdra i jeden drugiego pogania

Reni, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja miałam Wam coś jeszcze napisać ale dwa mega ulania i posranie w czyściusieńkie spodenki pochłonęło mnie do reszty i takim sposobem moja gwiazda od godziny 7.20 jest już w trzeciej kreacji :-)
    Mój właśnie założył drugą i już ulane na maksa...

malgos741, Sabina, Bliska 77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witałam się?

a tak w ogóle to sorry ale mam dzisiaj zły humor..będzie ostro

stwierdzam, że nie lubię ludzi. Nienawidzę tego gatunku (oczywiście są wyjątki).
    Nieżyczliwi, zawistni, złośliwi itd
    Co rano dostaję białej gorączki.. przyjeżdza autobus tłok...wciskam się na siłę.. okazuje się, że banda matołów stoi przy drzwiach a reszta autobusu pusta... wrrrr
    chuj mówie jadę parę minut.. autobus aż do metra nie ma już przystanków wytrzymam...
    metro.. schodzę .. chuj muszę się przeciskać, bo banda matołów musi stać przy schodach przy zwężeniu (bo jest winda) a reszta peronu pusta.. myślę sobie chuj wytrzymam przecisnę się i będzie dobrze
    wsiadam do metra.. mam miejscówkę.. ok obok mnie siadają ludzie i się qrwa zaczyna.. łokcie rozkładają jak jakieś zjebane parasole..nie no nie wytrzymam.. z prawej baba książkę czyta i musi mieć łokcie przyklejone do oparcia (bo może z fotla w trakcie jazdy spadnie sama już nie wiem) ale dlaczego mi wbija w żebro?
    z lewej siada typ..standard rozkracza się, bo musi powiesić plecak między kolanami.. rozwalił się jak żaba na liściu i co? wyciąga książkę i rozkłada zjebane łokcie
    myślę sobie chuj .. wytrzymam to tylko dwadziescia minut.. ale nie na kolejnych stacjach dojebało ludzi.. i sezon jesienny się zaczął trzeba nawpierdalać się czosnku, cebuli itp
    nie cierpię, nienawidzę dziadów.. już wolę wąchać obornik.. chyba powinnam wyjebać w Bieszczady, kupić sobie stado owiec, kóz i uprawiać jarmuż...
    muszę się napić!
    witaj w klubie

Reni, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, wiem o czym mówisz. Nie mieszkam w dużym mieście ale czasem muszę zawitać do stolicy i z miejsca szlag mnie trafia. Nie cierpię tłumu, jak ktoś się o mnie ociera, włazi na mnie i do tego jeszcze śmierdzi ( a ja mam nos bardzo czuły)normalnie włącza mi się morderca wtedy. W sklepach stado baranów zawsze z wielkim wózkiem ustawi się na środku albo środkiem idzie żółwim tempem i nie ma tego jak minąć. Albo u mnie te stare bezmyślne baby i dziady na rowerach z tobołami pchający się wszędzie i po człowieku. Ja też nie lubię większości ludzi. Jestem odludkiem i chciałabym mieszkać na pustkowiu.

kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ło matko...jakie dziś nastroje - my tu na forum też ludzie i z tego wynika, że większość nas nie lubi... :(.
    Mnie też czasami wkurzają ludzie - ale ja się potrafię wyłączyć i zdystansować - jeśli chodzi o tłumy w sklepach = po prostu ich nie zauważam i jak automat robię swoje...

ania.g, Reni, Sabina, Elfik, Bliska 77, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mój właśnie założył drugą i już ulane na maksa...
    a mój śpi od wczoraj od 13.00...budzi się tylko na jedzenie i zasypia...ciekawe kiedy mu przejdzie..rano miał 37 stopni, ale teraz już mu tempka spadła...walczy maluch z tymi szczepionkami na maxa...jeszcze takiego luzu nie miałam - dziecko śpiące całą dobę...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:48

Sabina, Elfik, Bliska 77, kkisia, kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Ja tylko podpisuje liste obecnosci. Nie nadrobilam Was :-( . Za to od jutra 4 dni wolnego bo wzielam urlop w poniedzialek a wtorek Swieto . Bedziemy robic dzieci :) i nadrabiac ovufriend

Malgos, mam nadzieje, ze testy okaza sie ..... wadliwe i ze beta potwierdzi ciaze <3

Milego dnia

Bozia3, Bursztyn, Sabina, peppapig, Elfik, EwaT, Bliska 77, kkisia, Pusurek, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta albo ostatnio napadli na motorniczego, że nie jedzie i ile to będzie trwało a facet walczył z drzwiami w tramwaju, bo się zacinały.. co? jego wina? nie .. oczywiście jak drzwi się już zamykają to banda matołów się szarpie z nimi, żeby jeszcze wsiąść
    tak mnie to wkurwia, że szok..
    zero wyobraźni
    dorbie wrote:
    Rozumiem Cię. Też tłumy tak na mnie działaja. Wystarczy jak jade w korku i robię zakupy w hiperze albo w przychodni tłum. Wrr...I komentarze czy w kolejce do kasy czy do laboratorium, zawsze te same, że któs się guzdra i jeden drugiego pogania

Bozia3, Sabina, ania.g, Elfik, Bliska 77, moremi, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisałam, że są wyjątki :-)

ale wiesz jak ktoś Ci wbija łokieć w kość miednicy, albo wchodzi do wagonu metra i nagle zatrzymuje się w przejściu, bo będzie stał przy wejściu (a jedzie do pętli!) a Ty wchodzisz za nim i odbijasz mu się od pleców, bo z tyłu tłum napiera i prawie wpadasz między wagon a peron to aż się prosi o chłostę .. albo o porządny kop
    i tu nie ma jak się wyłączyć.
    Bozia3 wrote:
    ło matko...jakie dziś nastroje - my tu na forum też ludzie i z tego wynika, że większość nas nie lubi... :(.
    Mnie też czasami wkurzają ludzie - ale ja się potrafię wyłączyć i zdystansować - jeśli chodzi o tłumy w sklepach = po prostu ich nie zauważam i jak automat robię swoje...

Bozia3, ania.g, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Forum to co innego, nikt na nikogo nie wchodzi, nie pcha się i można wyjść w każdej chwili.

Bozia3, Bliska 77, moremi, Simba, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Malgos i Sabina, kciuki za bete
    Reniek, rozumiem niechec do gatunku ludzkiego, w B'ham jest podobnie tylko dochodzi jeszcze roznorodnosc kolorow i smrodow.
    Simba, mam nadzieje ze skurcz juz sie nie pojawil. Snila mi dzis w nocy Twoja matka, Ty tez tam bylas, przedstawilas nas sobie, matka Twoja bardzo mlodo wygladala, korpulentna blondynka, powiedziala ze jest neurologiem i namawiala mnie goraco na specjalizacje z ginekologii, nawet powiedziala gdzie sie mam zapisac. Mowilam jej, ze ja raczej z psych.klinicznej wolalabym, ale ona nalegala na ginekologie, twierdzac ze mam talent (???). Potem pozegnala sie i wyszla, a my mialysmy isc na piwo, bylas oczywiscie w ciazy.
    No to milego piatku :)

malgos741, Reni, Bliska 77, kapturnica, moremi, kkisia, Simba, iwcia77, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 5419 5420 5421 5422 5423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ