35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja to się nie opierdalam.. często mam przy sobie worki..
ostatnio facetowi za wycieraczkę w samochodzie wsadziłam, bo nie wiem gdzie mieszka.. też z innego bloku i joreczek załatwia się przed moją klatką
kiedyś faceta jamnik zesrał się przed windą i z kamery zdjęli czyj to pies hahaha ale facetowi było głupioReni, Sabina, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
jak to ratalna? najpierw usuwają wszystkie stare a potem jak starczy czasu wstawiają nowe? masz przzygotowaną taśmę i gazety?Iwone wrote:Cześć
U mnie zaczyna się ratalna wymiana okien. Ciekawe czy do wakacji zdążąIwone, Sabina, kkisia, kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jak to ratalna? najpierw usuwają wszystkie stare a potem jak starczy czasu wstawiają nowe? masz przzygotowaną taśmę i gazety?
tzn nie sam, z pomocą synaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:11
kkisia, Reni, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Malgos wyniku nie ma, @ też, więc spokojnie
nie zostawiasz mnie samej prawda??!
Sabina, Bliska 77, paszczakin, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł kobity no mnie też ominie zawsze najciekawsze
Kapta po co ty se w piczkinsie gmyrasz?
No też czekam na te bety pozytywne
Aaa i te kupska ale dzieciowe to wszystkie biore za pozytywa
Oczywiscie ledwo przeczytałam jedno a Wy nową epepeje nosz musze se wolne wziąćmalgos741, Sabina, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:witałam się?
a tak w ogóle to sorry ale mam dzisiaj zły humor..będzie ostro
stwierdzam, że nie lubię ludzi. Nienawidzę tego gatunku (oczywiście są wyjątki).
Nieżyczliwi, zawistni, złośliwi itd
Co rano dostaję białej gorączki.. przyjeżdza autobus tłok...wciskam się na siłę.. okazuje się, że banda matołów stoi przy drzwiach a reszta autobusu pusta... wrrrr
chuj mówie jadę parę minut.. autobus aż do metra nie ma już przystanków wytrzymam...
metro.. schodzę .. chuj muszę się przeciskać, bo banda matołów musi stać przy schodach przy zwężeniu (bo jest winda) a reszta peronu pusta.. myślę sobie chuj wytrzymam przecisnę się i będzie dobrze
wsiadam do metra.. mam miejscówkę.. ok obok mnie siadają ludzie i się qrwa zaczyna.. łokcie rozkładają jak jakieś zjebane parasole..nie no nie wytrzymam.. z prawej baba książkę czyta i musi mieć łokcie przyklejone do oparcia (bo może z fotla w trakcie jazdy spadnie sama już nie wiem) ale dlaczego mi wbija w żebro?
z lewej siada typ..standard rozkracza się, bo musi powiesić plecak między kolanami.. rozwalił się jak żaba na liściu i co? wyciąga książkę i rozkłada zjebane łokcie
myślę sobie chuj .. wytrzymam to tylko dwadziescia minut.. ale nie na kolejnych stacjach dojebało ludzi.. i sezon jesienny się zaczął trzeba nawpierdalać się czosnku, cebuli itp
nie cierpię, nienawidzę dziadów.. już wolę wąchać obornik.. chyba powinnam wyjebać w Bieszczady, kupić sobie stado owiec, kóz i uprawiać jarmuż...
muszę się napić!Reni, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a ja miałam Wam coś jeszcze napisać ale dwa mega ulania i posranie w czyściusieńkie spodenki pochłonęło mnie do reszty i takim sposobem moja gwiazda od godziny 7.20 jest już w trzeciej kreacji
malgos741, Sabina, Bliska 77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:witałam się?
a tak w ogóle to sorry ale mam dzisiaj zły humor..będzie ostro
stwierdzam, że nie lubię ludzi. Nienawidzę tego gatunku (oczywiście są wyjątki).
Nieżyczliwi, zawistni, złośliwi itd
Co rano dostaję białej gorączki.. przyjeżdza autobus tłok...wciskam się na siłę.. okazuje się, że banda matołów stoi przy drzwiach a reszta autobusu pusta... wrrrr
chuj mówie jadę parę minut.. autobus aż do metra nie ma już przystanków wytrzymam...
metro.. schodzę .. chuj muszę się przeciskać, bo banda matołów musi stać przy schodach przy zwężeniu (bo jest winda) a reszta peronu pusta.. myślę sobie chuj wytrzymam przecisnę się i będzie dobrze
wsiadam do metra.. mam miejscówkę.. ok obok mnie siadają ludzie i się qrwa zaczyna.. łokcie rozkładają jak jakieś zjebane parasole..nie no nie wytrzymam.. z prawej baba książkę czyta i musi mieć łokcie przyklejone do oparcia (bo może z fotla w trakcie jazdy spadnie sama już nie wiem) ale dlaczego mi wbija w żebro?
z lewej siada typ..standard rozkracza się, bo musi powiesić plecak między kolanami.. rozwalił się jak żaba na liściu i co? wyciąga książkę i rozkłada zjebane łokcie
myślę sobie chuj .. wytrzymam to tylko dwadziescia minut.. ale nie na kolejnych stacjach dojebało ludzi.. i sezon jesienny się zaczął trzeba nawpierdalać się czosnku, cebuli itp
nie cierpię, nienawidzę dziadów.. już wolę wąchać obornik.. chyba powinnam wyjebać w Bieszczady, kupić sobie stado owiec, kóz i uprawiać jarmuż...
muszę się napić!Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni, wiem o czym mówisz. Nie mieszkam w dużym mieście ale czasem muszę zawitać do stolicy i z miejsca szlag mnie trafia. Nie cierpię tłumu, jak ktoś się o mnie ociera, włazi na mnie i do tego jeszcze śmierdzi ( a ja mam nos bardzo czuły)normalnie włącza mi się morderca wtedy. W sklepach stado baranów zawsze z wielkim wózkiem ustawi się na środku albo środkiem idzie żółwim tempem i nie ma tego jak minąć. Albo u mnie te stare bezmyślne baby i dziady na rowerach z tobołami pchający się wszędzie i po człowieku. Ja też nie lubię większości ludzi. Jestem odludkiem i chciałabym mieszkać na pustkowiu.
kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ło matko...jakie dziś nastroje - my tu na forum też ludzie i z tego wynika, że większość nas nie lubi...
.
Mnie też czasami wkurzają ludzie - ale ja się potrafię wyłączyć i zdystansować - jeśli chodzi o tłumy w sklepach = po prostu ich nie zauważam i jak automat robię swoje...ania.g, Reni, Sabina, Elfik, Bliska 77, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mój właśnie założył drugą i już ulane na maksa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:48
Sabina, Elfik, Bliska 77, kkisia, kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja tylko podpisuje liste obecnosci. Nie nadrobilam Was. Za to od jutra 4 dni wolnego bo wzielam urlop w poniedzialek a wtorek Swieto . Bedziemy robic dzieci
i nadrabiac ovufriend
Malgos, mam nadzieje, ze testy okaza sie ..... wadliwe i ze beta potwierdzi ciaze
Milego dnia
Bozia3, Bursztyn, Sabina, peppapig, Elfik, EwaT, Bliska 77, kkisia, Pusurek, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
ta albo ostatnio napadli na motorniczego, że nie jedzie i ile to będzie trwało a facet walczył z drzwiami w tramwaju, bo się zacinały.. co? jego wina? nie .. oczywiście jak drzwi się już zamykają to banda matołów się szarpie z nimi, żeby jeszcze wsiąść
tak mnie to wkurwia, że szok..
zero wyobraźnidorbie wrote:Rozumiem Cię. Też tłumy tak na mnie działaja. Wystarczy jak jade w korku i robię zakupy w hiperze albo w przychodni tłum. Wrr...I komentarze czy w kolejce do kasy czy do laboratorium, zawsze te same, że któs się guzdra i jeden drugiego poganiaBozia3, Sabina, ania.g, Elfik, Bliska 77, moremi, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
napisałam, że są wyjątki
ale wiesz jak ktoś Ci wbija łokieć w kość miednicy, albo wchodzi do wagonu metra i nagle zatrzymuje się w przejściu, bo będzie stał przy wejściu (a jedzie do pętli!) a Ty wchodzisz za nim i odbijasz mu się od pleców, bo z tyłu tłum napiera i prawie wpadasz między wagon a peron to aż się prosi o chłostę .. albo o porządny kop
i tu nie ma jak się wyłączyć.Bozia3 wrote:ło matko...jakie dziś nastroje - my tu na forum też ludzie i z tego wynika, że większość nas nie lubi....
Mnie też czasami wkurzają ludzie - ale ja się potrafię wyłączyć i zdystansować - jeśli chodzi o tłumy w sklepach = po prostu ich nie zauważam i jak automat robię swoje...Bozia3, ania.g, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ło matko...jakie dziś nastroje - my tu na forum też ludzie i z tego wynika, że większość nas nie lubi...
.
Mnie też czasami wkurzają ludzie - ale ja się potrafię wyłączyć i zdystansować - jeśli chodzi o tłumy w sklepach = po prostu ich nie zauważam i jak automat robię swoje...Bozia3, Bliska 77, moremi, Simba, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry
Malgos i Sabina, kciuki za bete
Reniek, rozumiem niechec do gatunku ludzkiego, w B'ham jest podobnie tylko dochodzi jeszcze roznorodnosc kolorow i smrodow.
Simba, mam nadzieje ze skurcz juz sie nie pojawil. Snila mi dzis w nocy Twoja matka, Ty tez tam bylas, przedstawilas nas sobie, matka Twoja bardzo mlodo wygladala, korpulentna blondynka, powiedziala ze jest neurologiem i namawiala mnie goraco na specjalizacje z ginekologii, nawet powiedziala gdzie sie mam zapisac. Mowilam jej, ze ja raczej z psych.klinicznej wolalabym, ale ona nalegala na ginekologie, twierdzac ze mam talent (???). Potem pozegnala sie i wyszla, a my mialysmy isc na piwo, bylas oczywiscie w ciazy.
No to milego piatkumalgos741, Reni, Bliska 77, kapturnica, moremi, kkisia, Simba, iwcia77, Parka, BISCA lubią tę wiadomość