35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
...no takie fajne tematy a mnie nie bylo... az wypiekow dostalam
, jakies zabawy w czolgi... a moze pociagi? , masturbacje, dziewictwo, lody itd...no nie zasne dzis chyba
Sabina, moremi, Simba, kapturnica, kkisia, Bursztyn, Pusurek lubią tę wiadomość
-
aaaaaa !
Bozia- nawet nie wiesz jak sie ciesze , ze ci smakuja te moje " teoretyczne " cannelloni, bo jak juz pisalam to ich w zyciu nie robilam ...bylam tylko kibicem ( tzn ragù- robilam wielokrotnie ) ale reszta to " swiadek naoczny"
moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Tera ja rządzę, całe forum jeno moje!
Haha!
Może cos z błędem napisze, to Ewka się obudzi i wpadnie żeby się polansować...
Iwcia, dziękuję ci dobra kobieto, może i ja zrobię to coś, jak w lidlu wszystko pod nos podstawione:-)
Tylko to łatwe musi być, bo ja co najwyżej mogę oddawać fartucha w kuchni ..Simba, kapturnica, kkisia, Bozia3, iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dzień dobry.
Mocny skurcz w nocy który przeszedł. Martwić się czy nie? Jechać do szpitala czy nie?
Te ciągłe pytania...
Dzieje się coś? Brzuch twardnieje, masz plamienie albo coś ciecze?
Jak nie to ja bym poczekała i obserwowała się dalej :-moremi, Simba, kkisia, Elfik, Bliska 77, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo!!!Przegapilam takie tematy ,że ciez prdole
Lody , masturbaNcje i inne zberecenstwa..Nosz kurde jak moglyscie mi to zrobic sie pytam???!!!???moremi, Simba, kkisia, Elfik, Bliska 77, malgos741, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Laski pytanie za 100pkt czy przy lutce dowcipnej ten tabs wam sie caly rozpuszczal??Bo ja po porannym podaniu to na wieczor kawalek tam dalej mam
Bo po ovu sucho tam jak na pustyni teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 06:41
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba, a magnez łykasz?
Kapta, również nie pomogę. Ja z tych co do rączki, to do buzi. Z dowcipnych to tylko krążek stosowałam
Sabina, łapałaś za termometr? Idziesz na betę?
Ciekawe jak wyniki Małgosi.
Edit: SABINA! Za ten termometr to dostaniesz w dupę! Wyrzuć go w pizdu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 07:14
kapturnica, Sabina, Iwone, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No ja tyz...Biere pierwszy raz..I kurwa mac sie cala pizda nie rozpuszcza..Wiec juz nie wiem czy dziala czy nie
Nigdy ci się do końca nie rozpuści do chwili kiedy wkladasz nastepne, ale przecież nie wyjmujesz tych okruchow , siedzą sobie tam i się dalej rozpuszczają.
Każda tak ma i to jest normalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 07:54
kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ale zmierzyla ,zobaczyla ze podniosla sie i moze tera wyprdoli go przez okno
już wywalilam
nie chciałam żeby zostało w wersji spadkowej
Beta już pobrana, wyniki po 20
Malgos &&&& czekamkapturnica, kkisia, moremi, ania.g, malgos741, iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Nigdy ci się do końca nie rozpuści do chwili kiedy wkladasz nastepne, ale przecież nie wyjmujesz tych okruchow , siedzą sobie tam i się dalej rozpuszczają.
Każda tak ma i to jest normalne.Upppsik
Bliska 77, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość