35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry,
Simba, a tam u Was to nie mozna do lekarza po prostu zadzwonic i spytac czy powinnas przyjechac? Bo inaczej to bedziesz sie zameczac...
Takze czekam na wyniki bety obu pań
A tak w ogole to czas do pracy , za to potem 4 dni wolnego, jupiii!malgos741, Sabina, kkisia, Bliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simbolina - ja bym nie jechała do szpitala po jednym skurczu...natomiast łyknęłabym nospe i zaczęła zażywać magnez w dużej ilości - nosisz dwójkę dzieci - one wysysają z CIebie coraz więcej...a jak się powtórzy sytuacja - to wtedy do gina...
Sabina, kapturnica, Bliska 77, dorbie, Simba, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Iwone - tak mamy koty i pusur i ja...ale to nie od kotów- bo wtedy zainfekowane byłyby dwa oczy.. (matko - jak to się pisze - dwoje oczu???)Zatkany jest kanalik łzowy - trzeba masować i antybiotyk, a jak nie przejdzie to zabieg..
Gosia - próbowałam i herbatą i rumiankiem - gówno daje...
Twoja córa już coraz większa...Sabina, Iwone, Pusurek, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Wynik będę miała ok 11tej jak do roboty będę jechać bo to po drodze.
jakoś mam przeczucie że będzie negatywna i coś się dzieje nie tak, chyba mam schizy.kapturnica, Sabina, dorbie, iwcia77, Parka, Aqata, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Niektóre dyskusje nam tu służą - o gołego cycka przy karmieniu wojna toczyła się kilka dni....a o lodach, masturbacji i zmianie facetów gładko poszło w godzinę....
Swoją drogą jak oni to czytają - to ubaw mają niezły...no a Pan Waciowy mógł się poczuć dowartościowany wczoraj...że jest coraz lepszy...
kkisia, kapturnica, Bliska 77, Sabina, dorbie, Bursztyn, Reni, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam się i ja
jakoś mam przeczucie że będzie negatywna i coś się dzieje nie tak, chyba mam schizy.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jeśli beta będzie ujemna - to na pewno coś nie tak z cyklami masz....ale nie schizuj - szkoda zdrowia...
Sabina, iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nie ma takiej opcji, bo ja sprzątam po psie
poza tym baba z innego bloku..
a tak na marginesie sama poluję na jedną taką z drugiego bloku której pies sra przed moją klatką i szmata nawet tego nie zbierze.. wychodzą z psem to nie pójdą na trawę (mamy wybieg piękny na terenie osiedla) czy do lasu tylko łażą z tą psiną po chodnikach, biedny cały czas uwiązany.. no i córunie tej baby przycięłam i w godzinach szczytu wołam za nią.. proszę pani coś pani zapomniała.. ona na mnie oczy .. a ja że piesek coś zostawił.. ta że nie ma w co zebrać to ja jej na to że w kieszeń..
było sporo osób akurat.. laska prawie zapadła się pod ziemię i już nie przychodzi .. została jeszcze jej mamusia ale ją też przytnę.. będę jej wsadzać gówna do skrzynki na listy!
Elfik wrote:a nie przyniosła ci tego kiedyś na wycieraczkę?
ja tak zrobiłam jednej pańci co się nie lubila schylać...kkisia, kapturnica, Bliska 77, Iwone, Bozia3, Sabina, peppapig, ania.g, Bursztyn, Elfik, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kapta - mnie też się rozpuszczały - to znaczy nigdy nie grzebałam, żeby sprawdzić, ale też nigdy żadnych resztek np. na papierze toalet. nie widziałam...po co Ty tam grzebiesz???
Tez sie siebie pytam ehhehe
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam się i ja
jakoś mam przeczucie że będzie negatywna i coś się dzieje nie tak, chyba mam schizy.Sorki Malgos..Nie cofne tego
malgos741 lubi tę wiadomość
-
witałam się?
a tak w ogóle to sorry ale mam dzisiaj zły humor..będzie ostro
stwierdzam, że nie lubię ludzi. Nienawidzę tego gatunku (oczywiście są wyjątki).
Nieżyczliwi, zawistni, złośliwi itd
Co rano dostaję białej gorączki.. przyjeżdza autobus tłok...wciskam się na siłę.. okazuje się, że banda matołów stoi przy drzwiach a reszta autobusu pusta... wrrrr
chuj mówie jadę parę minut.. autobus aż do metra nie ma już przystanków wytrzymam...
metro.. schodzę .. chuj muszę się przeciskać, bo banda matołów musi stać przy schodach przy zwężeniu (bo jest winda) a reszta peronu pusta.. myślę sobie chuj wytrzymam przecisnę się i będzie dobrze
wsiadam do metra.. mam miejscówkę.. ok obok mnie siadają ludzie i się qrwa zaczyna.. łokcie rozkładają jak jakieś zjebane parasole..nie no nie wytrzymam.. z prawej baba książkę czyta i musi mieć łokcie przyklejone do oparcia (bo może z fotla w trakcie jazdy spadnie sama już nie wiem) ale dlaczego mi wbija w żebro?
z lewej siada typ..standard rozkracza się, bo musi powiesić plecak między kolanami.. rozwalił się jak żaba na liściu i co? wyciąga książkę i rozkłada zjebane łokcie
myślę sobie chuj .. wytrzymam to tylko dwadziescia minut.. ale nie na kolejnych stacjach dojebało ludzi.. i sezon jesienny się zaczął trzeba nawpierdalać się czosnku, cebuli itp
nie cierpię, nienawidzę dziadów.. już wolę wąchać obornik.. chyba powinnam wyjebać w Bieszczady, kupić sobie stado owiec, kóz i uprawiać jarmuż...
muszę się napić!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 08:51
kapturnica, kkisia, Iwone, Sabina, Bozia3, dorbie, ania.g, Bursztyn, paszczakin, Elfik, Pusurek, moremi, Simba, iwcia77, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
a ja miałam Wam coś jeszcze napisać ale dwa mega ulania i posranie w czyściusieńkie spodenki pochłonęło mnie do reszty i takim sposobem moja gwiazda od godziny 7.20 jest już w trzeciej kreacji
Reni, Iwone, kkisia, Sabina, Bursztyn, caffe, Elfik, moremi, Simba, iwcia77, Aqata, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie ma takiej opcji, bo ja sprzątam po psie
poza tym baba z innego bloku..
a tak na marginesie sama poluję na jedną taką z drugiego bloku której pies sra przed moją klatką i szmata nawet tego nie zbierze.. wychodzą z psem to nie pójdą na trawę (mamy wybieg piękny na terenie osiedla) czy do lasu tylko łażą z tą psiną po chodnikach, biedny cały czas uwiązany.. no i córunie tej baby przycięłam i w godzinach szczytu wołam za nią.. proszę pani coś pani zapomniała.. ona na mnie oczy .. a ja że piesek coś zostawił.. ta że nie ma w co zebrać to ja jej na to że w kieszeń..
było sporo osób akurat.. laska prawie zapadła się pod ziemię i już nie przychodzi .. została jeszcze jej mamusia ale ją też przytnę.. będę jej wsadzać gówna do skrzynki na listy!
tak jak na plazy ludzie sie oburzają ze z psem się wchodzi, nasz nigdy kropli sku nawet nie zrobił i pamiętam że raz jeden facet, młody tatus zwrócił nam uwage że z psem na plaze idziemy po czym jego synuś naszczał do piasku bo to małe dziecko to kurwa może.... aj kolejny temat rzekaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 08:53
Reni, Iwone, kkisia, Sabina, Bozia3, Bursztyn, caffe, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja to się nie opierdalam.. często mam przy sobie worki..
ostatnio facetowi za wycieraczkę w samochodzie wsadziłam, bo nie wiem gdzie mieszka.. też z innego bloku i joreczek załatwia się przed moją klatką
kiedyś faceta jamnik zesrał się przed windą i z kamery zdjęli czyj to pies hahaha ale facetowi było głupioBliska 77 wrote:o tak, kurw.. u nas pod bramą czasem pewnej pani piesek sra, ostatnio maż nie wytrzymał i tak ją zrąbał a ona: "ale o co panu chodzi przecież to mała kupka, nie widzi pan że to joreczek" no kurwa maćBliska 77, Iwone, Sabina, kkisia, Bursztyn, Elfik, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość