X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie cierpię, nienawidzę dziadów.. już wolę wąchać obornik.. chyba powinnam wyjebać w Bieszczady, kupić sobie stado owiec, kóz i uprawiać jarmuż...
    muszę się napić!
    Reni ja mieszkam na zadupiu, nie mam autobusów,metra,nawet zapomniałam jak tramwaj wygląda..
    Za oknem sąsiad wywala czesto gnojówke... ale sarenki są,cisza,widok na Babią, nie zamieniłabym sie na inne miejsce ;)

Bursztyn, EwaT, Bliska 77, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - matka oczywiście - korpulentna blondynka...:) inne wydanie Żanuarii...
    A specjalizację z ginekologii - położnictwa to tu już prawie każda z nas mogłaby zrobić..;)

Bursztyn, Elfik, Bliska 77, moremi, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffff, doczytalam, chyba ten moj stary-nowozaadoptowany zwyczaj nie siedzenia wieczorem przy kompie sie nie sprawdza- kiedys mniej pisalyscie..

no i dzien dobry..

Reni, ja Cie calkowicie rozumiem. Ja tez nie lubie ludzi i to nie tylko tych co smierdza i lokcie wbijaja, bo z mojej wiochy pociagiem calkiem cywilizowana gawiedz jedzie.. Ale sa no kurwa za glosno, gnojki szczegolnie, wredne.. Albo wlasnie- na drodze mi stoja, albo nie daj Boze kopca kolo mnie na peronie.. Jak ja bym w miescie mieszkala to juz na bank by mnie zamkneli, bo bym kogos uszkodzila..

Reni, Sabina, Bliska 77, moremi, kkisia, Simba, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kapta, wracaj, ty jesteś "master of the cykles" i mi powiedz czym tą sucz wywabić na zewnątrz..
    Leciuteńkie plamienie było i się nie chce rozkręcić!!
    Wrzątek do wanny?

a jak któraś napiszę, że może jestem w ciąży, zlokalizuje, dopadnę, i wałkiem kuchennym przeturlam jej tłuszcz z cycków na uda...;)

Elfik, moze jestes w ciazy?

Zabieg rezerwuje na jutro, cycki mi juz o 2 michy urosly, uda natomiast nic i z checia przesune troche tluszczu z gory na dol ;)

Reni, malgos741, Sabina, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Serio? CC? Czy ja o czyms nie wiem?
    Ja sobie zaplanowalam (hahahahaa) porod na 5 stycznia - przez Paszczaka bo mi kaze rodzic w 2015. Moj gin jeszcze sam nie wie (co do cesarki tez sie jeszcze ostatecznie nie wypowiedzial - znaczy rozwaza naturalny porod rowniez). Ale mysle ze lokatorzy maja chyba najwiecej do powiedzenia.
    A zycie pokaze...

ja Wam pokaze! To kiedy gin Ci powiedzial, ze ten porod moze byc? tego 5-go wlasnie?
    Jak nic musimy sie szybko spotkac, ja musze z chlopakami zamienic slowo, bo jak mi kartofla rocznikowo porzuca to bedzie fooooooch straszny!

Sabina, Bliska 77, moremi, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Elfik, a Tobie zdarza się spać?

To pytanie należy skierować do mojego oprawcy, który nie uznaje słabości, tzn jakiegoś wylegiwania się po nocy z zamkniętymi oczami...;-)

Eeee, wczoraj w kinie byłam seans się kończył o 3...
    Czaaaaddd...:-)

malgos741, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja też się chyba podłączę - przecież ja zostawiałam dziecko w wózku pod apteką...i dostałam tu wyrok - chuj nie matka..na dodatek mam teraz traumę - jak zamykam oczy - to widzę jakąś babę z obłędem w oczach, która podbiega do mojego wózka - wyciąga z niego dziecko i wali nim o chodnik..... (to chyba taką wizję przedstawiła mi paszcza...)
    to dopiero powód do picia... :( ;)

tu sie jeszcze odniose, bo na psychola wiekszogo niz jestem wyszlam- ja tam dziecmi rzucac nie chcialam (no moze takimi nastoletnimi dzis w pociagu troszeczke tylko).. ja pisalam sie na kradziejowanie tylko, z zamiarem wychowania i kochania jak swoje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:12

Reni, kapturnica, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo o tym rzucaniu to ja pisałam hahahahah
    tak czy inaczej Bozia wzięła się w garść..i już małego pilnuje
    paszczakin wrote:
    tu sie jeszcze odniose, bo na psychola wiekszogo niz jestem wyszlam- ja tam dziecmi rzucac nie chcialam (no moze takimi nastoletnimi dzis w pociagu troszeczke tylko).. ja pisalam sie na kradziejowanie tylko, z zamiarem wychowania i kochania jak swoje!

Bliska 77, moremi, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Elfik, moze jestes w ciazy?

Zabieg rezerwuje na jutro, cycki mi juz o 2 michy urosly, uda natomiast nic i z checia przesune troche tluszczu z gory na dol ;)

Lecę po olejek... Migdalowy może być?
    A nie, to za karę, to wyciągiem z sumaka jadowitego....

Eee, swojaka nie będę katowac...:-)

Ty, a wiesz, wcale bym się tak bardzo nie gniewala, gdybyś racje miała, ale co tu drążyć, predzej chyba małż zaciąży, hej
    Umcys, umcys, jeeeee....

Taka przyśpiewka w oczekiwaniu na wynik Malgos...

A u mnie oczywiście @ się zdecydować nie może...wrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 10:26

kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Lecę po olejek... Migdalowy może być?
    A nie, to za karę, to wyciągiem z sumaka jadowitego....

Eee, swojaka nie będę katowac...:-)

Ty, a wiesz, wcale bym się tak bardzo nie gniewala, gdybyś racje miała, ale co tu drążyć, predzej chyba małż zaciąży, hej
    Umcys, umcys, jeeeee....

Taka przyśpiewka w oczekiwaniu na wynik Malgos...

A u mnie oczywiście @ się zdecydować nie może...wrrr

wiesz elfik, ja tez w czasie programowej @ mialam plamienia, wiec moze po prostu ich nie rozkrecaj i badz w ciazy, co?

ale by byla faaala wtedy..

Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    witaj w klubie
    dokładnie tak jak ja

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiesz elfik, ja tez w czasie programowej @ mialam plamienia, wiec moze po prostu ich nie rozkrecaj i badz w ciazy, co?

ale by byla faaala wtedy..

Kochana, ja w ciąży z Idą miałam dwie pseudomiesiączki, dlatego też mam opór...:-(
    Ale nie jestem w ciąży, czuję to, natomiast pigul nie biorę, tylko wkurwia mnie takie nie wiadomo co...

A szybko dowiedzialas się, ze jesteś w ciąży?
    Napisz jak to bylo, a co tam, o takich chwilach to można czytać w nieskończoność :-) :-) :-)

Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kochana, ja w ciąży z Idą miałam dwie pseudomiesiączki, dlatego też mam opór...:-(
    Ale nie jestem w ciąży, czuję to, natomiast pigul nie biorę, tylko wkurwia mnie takie nie wiadomo co...

A szybko dowiedzialas się, ze jesteś w ciąży?
    Napisz jak to bylo, a co tam, o takich chwilach to można czytać w nieskończoność :-) :-) :-)

Elfik, ja jestem w ciazy po pierwszej probie IVF, wiec to troche inaczej ;) ciaze mi zdiagnozowal kot, ale go nie pozyczam, bo nie lubi ludzi- jak ja. testa machnelam 7 dni po transferze, wtedy wychodza pozytywne (zgapilam od Simby). Zrszta na wykresie u mnie wszytko to nadal wisi- w komentach i notatkach..

Sabina, Elfik, Reni, Pusurek, moremi, kkisia, iwcia77, Simba, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    nie cierpię, nienawidzę dziadów.. już wolę wąchać obornik.. chyba powinnam wyjebać w Bieszczady, kupić sobie stado owiec, kóz i uprawiać jarmuż...
    muszę się napić!
    Reni ja mieszkam na zadupiu, nie mam autobusów,metra,nawet zapomniałam jak tramwaj wygląda..
    Za oknem sąsiad wywala czesto gnojówke... ale sarenki są,cisza,widok na Babią, nie zamieniłabym sie na inne miejsce ;)
    pięknie musisz mieć :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nieprawda.
    Reni tam jest i caffe.

A ja tam lubie Warszawe.

(ale Krakow bardziej)
    Moze za pozno na dyskusje o stolycy, ale ja tez lubie to miasto ( moze dlatego, ze nie mieszkam tam i nie pracuje ). Wpadamy ostatnio raz do roku na corki polskie egzaminy, mieszkamy sobie w hotelu w centrum, jak te norweskie turysty, biegamy po zabytkach i knajpach, jest milo, swiatowo. ;) Wawa fajna jest. I do Chodakowskiej na trening wpasc mozna. No, a jak jeszcze Reni jest i caffe to ja sie z wami umowie w wakacje. :)

Reni, caffe, moremi, kkisia, Iwone, iwcia77, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze za pozno na dyskusje o stolycy, ale ja tez lubie to miasto ( moze dlatego, ze nie mieszkam tam i nie pracuje ). Wpadamy ostatnio raz do roku na corki polskie egzaminy, mieszkamy sobie w hotelu w centrum, jak te norweskie turysty, biegamy po zabytkach i knajpach, jest milo, swiatowo. ;) Wawa fajna jest. I do Chodakowskiej na trening wpasc mozna. No, a jak jeszcze Reni jest i caffe to ja sie z wami umowie w wakacje. :)

światowo :) :) :)
    Pusurku, cała Polska to jest jeszcze zaścianek, razem z mentalnością, gospodarką, wszechobecnym kościołem itp itd

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to dzien dobry z kartonika. Strzelam focha, bo dyskusja o lodach mnie ominela.
    Ide sobie zjesc sniadanie, bo dziecie tradycyjnie meczy motyla i nie potrzebuje mnie do tego ;)

EwaT, Reni, kapturnica, moremi, kkisia, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi, paszcza, a ja chciałam tu pot, krew i łzy, i co zrobilas jak zobaczylas pozytywa... Takie tam emocje:-) i co małż na to:-)

No nic, wchodzi w komenty....:-)

moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    światowo :) :) :)
    Pusurku, cała Polska to jest jeszcze zaścianek, razem z mentalnością, gospodarką, wszechobecnym kościołem itp itd
    Ewa, jakbys mieszkala w No, gdzie owce dupami szczekaja, to dworzec Warszawa Wilenska wydalby ci sie szczytem techniki i luksusu. ;)

EwaT, caffe, Sabina, Reni, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Simba, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faken, w pracy pytaja sie mnie o planowy termin porodu.. i co ja mam im podac, ten wyliczony na podstawie z cyklu/IVF (1 maj)czy ten z usg (na wszytkich wyszlo, ze tydzien wczesniej, 24.04?)?

Nie mam jeszcze zaswiadczenia o ciazy- czy na zaswiadczeniach termin jest?

Reni, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 5420 5421 5422 5423 5424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ