X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Teraz to nawet musisz. ;) Bo jak wysle paczke stad, to do grudnia bedzie na cle stala. ;) Nie chcesz biegac za paczka jak Iwka? ;)
    Nie chce biegać bo ja na zadupiu mieszkam gdzie psy dupami szczekają ;)

kapturnica, Pusurek, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak w ciązy czy połogu Coli nie wolno
    no001.gif
    Pusurek wrote:
    Mozemy gdzies na murku sobie przycupnac. Matki karmiace soczki do reki, Ty dostaniesz kole i gites. ;)

kapturnica, Pusurek, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bosz, a dziecko moje lezy na podlodze i sie usmiecha do kartonu z pampersami... Az mi sie go szkoda zrobilo... A ja na kompie... Chuj nie matka od samego rana...

jak lezy na podlodze to przynajmniej nie spadnie.. ;)

Reni, caffe, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    W ciazy wolno, rozgazujemy Ci. ;)

Bliska 77, Reni, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

tia, pogadamy jak bedziesz rzygac jak kot, a w gardle bedzie ci stala wielka gula.. a cola bedzie jedynym specyfikiem, ktora bedzie ci to w stanie rozpuscic..
    ja dalej slodkiego nie znosze, ale cola to jedyne co jest w stanie zatrzymac rzyging-frenzy ;)

kapturnica, Bliska 77, Pusurek, Reni, Elfik, iwcia77, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jak lezy na podlodze to przynajmniej nie spadnie.. ;)
    To prawda. Nawet mu nie jest zimno, bo ubrany jest i na macie lezy. Karton ladny jest... To moze nie ma tak zle?

Bliska 77, peppapig, Reni, Elfik, caffe, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bosz, a dziecko moje lezy na podlodze i sie usmiecha do kartonu z pampersami... Az mi sie go szkoda zrobilo... A ja na kompie... Chuj nie matka od samego rana...
    Haha, moja usmiecha sie do motylkow na scianie a ja obok z telefonem na lozku.....

Pusurek, Reni, caffe, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do lodziofobow. Nie lubię ludzi, ich zapachu, wpierdalania się i zagladania w okna. Mieszkam w małej wsi, do sąsiada mam 100 m, jak się budował byłam wściekła. Na chuj mi on? Za domem mam las, święty spokój ;-) w palanach mam budowę płotu, takiego że nikt ani góra ani bokiem nie zajrzy. Mój dom, moja twierdzą

Bliska 77, paszczakin, Pusurek, peppapig, Reni, ania.g, caffe, iwcia77, Simba, kkisia, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To prawda. Nawet mu nie jest zimno, bo ubrany jest i na macie lezy. Karton ladny jest... To moze nie ma tak zle?
    Oczywiscie ze mu dobrze, czego wiecej do szczescia potrzeba

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dołączam do lodziofobow. Nie lubię ludzi, ich zapachu, wpierdalania się i zagladania w okna. Mieszkam w małej wsi, do sąsiada mam 100 m, jak się budował byłam wściekła. Na chuj mi on? Za domem mam las, święty spokój ;-) w palanach mam budowę płotu, takiego że nikt ani góra ani bokiem nie zajrzy. Mój dom, moja twierdzą
    Hahaha 100m? U nas same waskie dzialki i miedzy naszym a domem sasiadow jest niespelna 8metrow ;) docen to 100 :)

Pusurek, kapturnica, Sabina, peppapig, caffe, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Haha, moja usmiecha sie do motylkow na scianie a ja obok z telefonem na lozku.....
    Ale motylki, rozumiesz... A karton? Jakie to dziecinstwo temu dziecku biednemu kreuje...

Bliska 77, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wlasnie dlatego z obu bokow dzialki maly botanik robimy ;)

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, a kiedy wasze dzieci zaczely sie usmiechac? nie mowie, ze tak konkretnie z radosci, ale nawet przypadkiem.. bo jak ostatnio skomentowalam dziecie rodziny, ze ma wiecznie evil-look, to powiedzieli, ze mam sie nie czepaiac, bo dzieci usmiechaja sie dopiero od drugiego miesiaca.. sciemniali, nie?

Bliska 77, Pusurek, Reni, ania.g, caffe, iwcia77, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale motylki, rozumiesz... A karton? Jakie to dziecinstwo temu dziecku biednemu kreuje...
    No jak to jakie....myslenie przestrzenne

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dziewczyny, a kiedy wasze dzieci zaczely sie usmiechac? nie mowie, ze tak konkretnie z radosci, ale nawet przypadkiem.. bo jak ostatnio skomentowalam dziecie rodziny, ze ma wiecznie evil-look, to powiedzieli, ze mam sie nie czepaiac, bo dzieci usmiechaja sie dopiero od drugiego miesiaca.. sciemniali, nie?
    Tak nieswiadomie na zasadzie jakiejs tam minki to moja tak chyba miesiac z hakiem miala, od kilku tygodni to juz swadomie pelna geba do mnie sie cieszy ;) albo do foki na poduszcze ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:27

Reni, caffe, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Jezusku jaka jestem szczęśliwa
    wzruszyłam się
    crying058.gif
    paszczakin wrote:
    ale cola to jedyne co jest w stanie zatrzymac rzyging-frenzy ;)

kapturnica, iwcia77, Bliska 77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgosia się odzywala?

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Adas zaczal sie usmiechac w dzien po tym, kiedy juz wpadlam w histerie, ze sie nie usmiecha ( czytaj zle sie rozwija ) czyli jak skonczyl 5 tygodni. Do konca 2 miecha to juz sie ma dziecie usmiechac.
    za to potem usmiech nie schodzi z pyska i to jest czasem wykanczajace. ;)

kapturnica, caffe, iwcia77, Bliska 77, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosz Reni, nie wiedzialam, ze spowoduje u Ciebie takie emocje! ;)

Reni, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Malgosia się odzywala?
    Tez czekam jak na szpilach ....

malgos741 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5422 5423 5424 5425 5426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ