35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no mi wlasnie o te mimowolne chodzi.. czasami naet na tych pierwszych po prodzie dziecie sie skrzywi tak, jakby sie usmiechalo, a to ich caly czas
Pewnie, ze noworodki strzelaja takie 1-2 sekundowe usmieszki bardzo czesto. Moze za krotko ogladalas tego smutasa?paszczakin, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bosz, a dziecko moje lezy na podlodze i sie usmiecha do kartonu z pampersami... Az mi sie go szkoda zrobilo... A ja na kompie... Chuj nie matka od samego rana...
Pusurek, peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No bo wlasnie ono jeszcze nie panuje nad tym co sie mu na mordce pojawia ;)Nad ruchami gałek rowniez nie bardzo..Koordynacja oczu tez zajmuje troche czasu
A na marginesie dzidziol sliczny
to nie ich, to przyklad z netu
ich wyglada bardziej na wkurwione, to ze zdjecia jest troche zdumione..Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:dziewczyny, a kiedy wasze dzieci zaczely sie usmiechac? nie mowie, ze tak konkretnie z radosci, ale nawet przypadkiem.. bo jak ostatnio skomentowalam dziecie rodziny, ze ma wiecznie evil-look, to powiedzieli, ze mam sie nie czepaiac, bo dzieci usmiechaja sie dopiero od drugiego miesiaca.. sciemniali, nie?
moremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWg mojego dziecia to mozna zegarek nastawiac. Godzina 12. Spi w bujaczku. O godz 12.20 obudzi sie, zregenerowany na kolejne 1,5 godziny zabawy. Potem godz. 14. Drzemeczka. Jesli w wozku, to jest szansa nawet na 40 minut snu, jesli mi wczesniej dupa nie zmarznie. Za to potem 2 godziny harcowania.
Ile ja bym dala, zeby spal ja czlowiek. Niech spi tylko 2 razy dziennie, ale kurka po 1,5 godziny, no... Po cholere mi 5 razy dziennie po 20 minut jego snu??Sabina, caffe, Bliska 77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:o widzisz? super
możemy zrobić zlot czarwonicmoże jeszcze któraś wpadnie
, Renek z Caffe i Parka beda moimi przewodnikami
obecna
po kursie rodzenia ...bylo trzeba sie skupic na jakims Zen- ku a ja zamykam oczy i co widze? Andzeja skaczacego z dzwonnicy ...i kurwa znowu glupawka mnie dopadla- noz kurwa nie moge jakos przejsc do porzadku dziennego nad tym samobojem ...mam taka nadzieje ze mi sie ten skok z dzwonnicy przypomni podczas porodu , bo bedzie kruchoPusurek, Reni, Iwone, Sabina, Simba, caffe, Elfik, kkisia, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moze Iwka, wiesz przeciez, ze w wakacje pol Polski obskoczyla kawkujac z kolezankami z ovu.
Chociaz z Iwkiem to moze nie bedzie taka mobilna.
Ja bede z Adasiem, mam nadzieje, ze caffe z Szymkiem, Ty juz w ciazy, to zrobimy jakas rozpierduche na miescie.Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:To mieli mocne nerwy.
Pewnie, ze noworodki strzelaja takie 1-2 sekundowe usmieszki bardzo czesto. Moze za krotko ogladalas tego smutasa?
nie, ja sie ich zapytalam, czy zawsze tak ma i powiedzieli ze tak.. bo zdjecie z zawiadomieniem ze sie urodzil wyslali i na nim tez mial taka mine jakby w beciku mial noz schowany..
no dobra, juz nie mecze, zakladam, ze kartofel sie juz usmiecha i tyle
a tak w ogole to kartofel zostal przechrzczony z Adasia na Julie na najblizsze 1,5 tygodnia w ramach akcji gender.. wtedy mam usg to sie juz chyba wyjasni..kapturnica, Pusurek, iwcia77, Simba, Reni, Sabina, Elfik, kkisia, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny