35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:A mnie wywalili z przedszkola w maju, razem z Bartkiem. To byl piekny sloneczny dzien, bawilismy sie na placu zabaw przed przedszkolem. Wszystko jednak zepsul swad zupy jarzynowej dolatujacy ze stolowki. Zupa jarzynowa, obok zimnych, zle obranych kartofli i chleba polozonego na mokrym talerzyku, byla moja dziecieca zmora. Przedstawilam wiec Bartkowi potworna perspektywe jedzenia zupy jarzynowej i jako alternatywe zaproponowalam mu ucieczke i schronienie sie u Marcina, ktory nie chodzil do przedzszkola (szczesciarz), bo siedzial z nim ojciec. Bartek sie zgodzil i po przecisnieciu sie przez szczebelki, a nastepnie sprincie do bloku, juz po chwili bawilismy sie z Marcinem w czolg. Niestety - i uswiadomilam to sobie po latach - Marcina ojciec nas podpierdolil. I jak zapragnelismy wyjsc na dwor i pograc w pileczke, to przed klatka czekala juz przedszkolna inkwizycja. A potem to juz standard. Dostalismy na gola dupe lanie (wstyd przed Bartkiem), ale co gorsza - na obiad byl makaron z truskawkami...Musielismy zjesc zimny i z gilami ktore splywaly nam z naszych zaplakanych noskow.
Simba, to Bartek czy Marcin to Twoj maz? Bo rozumiem, ze to jest ta romantyczna opowiesc? I wyjasnij prosze blizej na czym polegala zabawa w czołg?
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ty też w ogólniaku?
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Parka wrote:Simba, to Bartek czy Marcin to Twoj maz? Bo rozumiem, ze to jest ta romantyczna opowiesc? I wyjasnij prosze blizej na czym polegala zabawa w czołg?
Bursztyn, Simba, Parka, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Parka wrote:Simba, to Bartek czy Marcin to Twoj maz? Bo rozumiem, ze to jest ta romantyczna opowiesc? I wyjasnij prosze blizej na czym polegala zabawa w czołg?
czołgał sie po niejmoremi, Bursztyn, Parka, Simba, iwcia77, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czyli to zly czlowiek jest....
iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No właśnie nie. Stara byłam. Miałam niespełna 20 lat, a on 19. Zawsze starszych wolałam, a trafiali mi się młodsi.
U mnie 11 listopada 20 rocznica będzie tego doniosłego wydarzenia
18 lat już miałam jakby co, on 23Parka, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:nie jest zły, ale jeśli kiedyś sex trwał jak u królików,choć często, to niestety nie było na to czasu. Teraz niby czasu jest więcej, ale jeśli tyle czasu obyło się bez tego, to tak zostało.
jest tak: masz o cos do niego zal, wiec mu loda nie zrobiszEwaT, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jak to na czym
czołgał sie po niejBursztyn, macduska, EwaT, moremi, Iwone, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica, Parka, paszczakin, caffe, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny