35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:ile młodszego?
Nie porażająco - 2 lataale cale malzenstwo czuje ze jest mlodszy. Najpierw szczyl, a teraz on w sam raz a ja czuje sie przy nim ... starsza.
W lozku jest za to zmiana na lepsze z kazdym rokiem
Elfik, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:
Iwone, nie zalapalam sie na zdjecia Twoich pociech, przez chwile widzialam tylko jakies dziecko z petem w Twoim awatarze ... Czy to jedno z tych zdjec, bo nie moge sie polapac ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 23:21
moremi, Parka, Aqata lubią tę wiadomość
-
Iwone
senk ju
rzeczywiscie przystojniaki i uswiadomilam sobie, ze gdybym teraz zaszla to moj starszy syn by trzymal na reku niemowlaka - z podobna roznica wieku! Az mi sie nie chce wierzyc (ma ok. 11 lat i pol roku)
moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zalapalam się na zdjecia,!
Starszego biorę!
Wiem, ze jest kolejka, ale ja mam słabość do gości, KT dobrze wyglądają w długich włosach...
I jestem aniołem dobroci...
Iwone daj go mnie, mnie daj!Iwone, moremi, macduska, Parka, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wywalili mnie z liceum...
potem matka mi zalatwila przyjecie do innego, ale po 2 tyg. sie urwalam (same laski byly w klasie i tak potwornie nudne, ze dlubanie w nosie stalo sie doznaniem ekstremalnie podnoszacym poziom adrenaliny) nie mowic nic nikomu, starzy dowiedzieli sie od dyrektorki, bo zadzwonila do domu
wyladowalam wkoncu w trzecim liceum, po znajomosci, a i tam grozilo mni wyrzucenie za upicie sie na wyjezdzie klasowym (oczywiscie nie sama, bylo nas kilkoro), ale ze matki kolezanka byla nauczycielka w tym ogolniaku to mnie tylko zawiesili na tydzienBursztyn, EwaT, Reni, moremi, Iwone, macduska, Parka, kkisia, iwcia77, Elfik, Sabina, kapturnica, Bozia3, ania.g, paszczakin, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:też z połykiem?
Bursztyn, EwaT, Iwone, Parka, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:Zalapalam się na zdjecia,!
Starszego biorę!
Wiem, ze jest kolejka, ale ja mam słabość do gości, KT dobrze wyglądają w długich włosach...
I jestem aniołem dobroci...
Iwone daj go mnie, mnie daj!moremi, Parka, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość