35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:ile młodszego?

Nie porażająco - 2 lata
ale cale malzenstwo czuje ze jest mlodszy. Najpierw szczyl, a teraz on w sam raz a ja czuje sie przy nim ... starsza.
W lozku jest za to zmiana na lepsze z kazdym rokiem
Elfik, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
masz tu na chwilkęParka wrote:
Iwone, nie zalapalam sie na zdjecia Twoich pociech, przez chwile widzialam tylko jakies dziecko z petem w Twoim awatarze ... Czy to jedno z tych zdjec, bo nie moge sie polapac ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 23:21
moremi, Parka, Aqata lubią tę wiadomość
-
Iwone
senk ju
rzeczywiscie przystojniaki i uswiadomilam sobie, ze gdybym teraz zaszla to moj starszy syn by trzymal na reku niemowlaka - z podobna roznica wieku! Az mi sie nie chce wierzyc (ma ok. 11 lat i pol roku)
moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zalapalam się na zdjecia,!
Starszego biorę!
Wiem, ze jest kolejka, ale ja mam słabość do gości, KT dobrze wyglądają w długich włosach...
I jestem aniołem dobroci...
Iwone daj go mnie, mnie daj!
Iwone, moremi, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A mnie wywalili z przedszkola w maju, razem z Bartkiem. To byl piekny sloneczny dzien, bawilismy sie na placu zabaw przed przedszkolem. Wszystko jednak zepsul swad zupy jarzynowej dolatujacy ze stolowki. Zupa jarzynowa, obok zimnych, zle obranych kartofli i chleba polozonego na mokrym talerzyku, byla moja dziecieca zmora. Przedstawilam wiec Bartkowi potworna perspektywe jedzenia zupy jarzynowej i jako alternatywe zaproponowalam mu ucieczke i schronienie sie u Marcina, ktory nie chodzil do przedzszkola (szczesciarz), bo siedzial z nim ojciec. Bartek sie zgodzil i po przecisnieciu sie przez szczebelki, a nastepnie sprincie do bloku, juz po chwili bawilismy sie z Marcinem w czolg. Niestety - i uswiadomilam to sobie po latach - Marcina ojciec nas podpierdolil. I jak zapragnelismy wyjsc na dwor i pograc w pileczke, to przed klatka czekala juz przedszkolna inkwizycja. A potem to juz standard. Dostalismy na gola dupe lanie (wstyd przed Bartkiem), ale co gorsza - na obiad byl makaron z truskawkami...Musielismy zjesc zimny i z gilami ktore splywaly nam z naszych zaplakanych noskow.Bursztyn wrote:wywalili mnie z liceum...
potem matka mi zalatwila przyjecie do innego, ale po 2 tyg. sie urwalam (same laski byly w klasie i tak potwornie nudne, ze dlubanie w nosie stalo sie doznaniem ekstremalnie podnoszacym poziom adrenaliny) nie mowic nic nikomu, starzy dowiedzieli sie od dyrektorki, bo zadzwonila do domu
wyladowalam wkoncu w trzecim liceum, po znajomosci, a i tam grozilo mni wyrzucenie za upicie sie na wyjezdzie klasowym (oczywiscie nie sama, bylo nas kilkoro), ale ze matki kolezanka byla nauczycielka w tym ogolniaku to mnie tylko zawiesili na tydzien
Bursztyn, EwaT, Reni, moremi, Iwone, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, iwcia77, Elfik, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, ania.g, paszczakin, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
Hobbity i resztę. A w liceum to ja jedynie piłam, bo z zagłebia bimbrowego pochodzę. Wtedy jedynie się masturbowałam.EwaT wrote:też z połykiem?
Bursztyn, EwaT, Iwone, Parka, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
na razie zostaje u mnie. Nie odcięłam jeszcze pępowinyElfik wrote:Zalapalam się na zdjecia,!
Starszego biorę!
Wiem, ze jest kolejka, ale ja mam słabość do gości, KT dobrze wyglądają w długich włosach...
I jestem aniołem dobroci...
Iwone daj go mnie, mnie daj!
moremi, Parka, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość