X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Haaa u nas też pawąz 8)

No u nas też, tylko nie wiedziałam czy znacie takie "trudne" słowo...;-)

Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest też to
    http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114430,16928529,_Hobbit__Bitwa_Pieciu_Armii___Jest_juz_finalowa_wersja.html

kocham ten gatunek

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jest też to
    http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114430,16928529,_Hobbit__Bitwa_Pieciu_Armii___Jest_juz_finalowa_wersja.html

kocham ten gatunek

ja też

mamy kolejna wspólną cechę:-)

EwaT, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w sobotę bede robić Iwci cannelloni.... Jak czytam przepis to już bardzo ostro mi pracują ślinianki...nie mogłyby tak działać jajniki ;)

EwaT, Elfik, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja też

mamy kolejna wspólną cechę:-)

Hmmm...

Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zawsze rodzina obrażona, bo zamiast się paść przy świątecznym stole lecimy na kolejną część Hobbita :-)

nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Hmmm...

co hmmm?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    U mnie zawsze rodzina obrażona, bo zamiast się paść przy świątecznym stole lecimy na kolejną część Hobbita :-)

u nas to samo
    toćka w toćkę

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chociaz trylogia o pierścieniu dla mnie lepsza jest

EwaT, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hehe...ciekawe jaki temat rozmowy wymyślisz w 38 tygodniu...;)
    No jak - kupy.
    Wtedy bede juz po porodzie. Moj gin uwaza ze ciaza z blizniakami max do 37 tygodnia - potem sam rozwiazuje. Wg niego za bardzo wzrasta ryzyko komplikacji, a dzieci i tak juz nie maja jak i gdzie rosnac.

Iwone, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ona już wtedy urodzi ;) Ma przecież wcześniej zaplanowane cc ;)
    Serio? CC? Czy ja o czyms nie wiem?
    Ja sobie zaplanowalam (hahahahaa) porod na 5 stycznia - przez Paszczaka bo mi kaze rodzic w 2015. Moj gin jeszcze sam nie wie (co do cesarki tez sie jeszcze ostatecznie nie wypowiedzial - znaczy rozwaza naturalny porod rowniez). Ale mysle ze lokatorzy maja chyba najwiecej do powiedzenia.
    A zycie pokaze...

Iwone, EwaT, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tylko ze ja mam jeszcze pare innych grzechow na sumieniu, ciezszego kalibru...
    ale powiedz, ze dalej bedziemy siostrami, powiedz, no powiedz! :)
    No jak nie jak tak?
    A wywalili cie z katolickiej uczelni? No? No?

Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też o tym pomyślałam...:) Po porodzie kazali mu przemywać świetlikiem lekarskim, potem antybiotyk - tydzień, tydzień przerwy i znowu tydzień. Gówno pomogło....teraz ma na 10 dni inny antybiotyk i potem okulista... a jak wygląda odtykanie kanalika u okulisty to pojęcia nie mam..
    Po prostu te Wasze dzieci za malo Wam placza. Jestescie dla nich za dobre ;)

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek i Bozia obie macie kota?

moremi, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No jak nie jak tak?
    A wywalili cie z katolickiej uczelni? No? No?
    wywalili mnie z liceum...
    potem matka mi zalatwila przyjecie do innego, ale po 2 tyg. sie urwalam (same laski byly w klasie i tak potwornie nudne, ze dlubanie w nosie stalo sie doznaniem ekstremalnie podnoszacym poziom adrenaliny) nie mowic nic nikomu, starzy dowiedzieli sie od dyrektorki, bo zadzwonila do domu
    wyladowalam wkoncu w trzecim liceum, po znajomosci, a i tam grozilo mni wyrzucenie za upicie sie na wyjezdzie klasowym (oczywiscie nie sama, bylo nas kilkoro), ale ze matki kolezanka byla nauczycielka w tym ogolniaku to mnie tylko zawiesili na tydzien

Iwone, Simba, nick nieaktualny, Reni, Elfik, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeeee, chcialam tylko powiedziec, ze ja mam mlodszego meza

Ale, ale .... Ile to milionow stron temu bylo?

Ewa, W-wa ma ponad 1 mln 700 tys mieszkancow -wszyscy nie moga byc aroganccy :) a ja lubie Warszawe i najbardziej w niej podoba mi sie ... mój dom :)

Iwone, nie zalapalam sie na zdjecia Twoich pociech, przez chwile widzialam tylko jakies dziecko z petem w Twoim awatarze ... Czy to jedno z tych zdjec, bo nie moge sie polapac ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 23:07

Iwone, nick nieaktualny, moremi, Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wywalili mnie z liceum...
    potem matka mi zalatwila przyjecie do innego, ale po 2 tyg. sie urwalam (same laski byly w klasie i tak potwornie nudne, ze dlubanie w nosie stalo sie doznaniem ekstremalnie podnoszacym poziom adrenaliny) nie mowic nic nikomu, starzy dowiedzieli sie od dyrektorki, bo zadzwonila do domu
    wyladowalam wkoncu w trzecim liceum, po znajomosci, a i tam grozilo mni wyrzucenie za upicie sie na wyjezdzie klasowym (oczywiscie nie sama, bylo nas kilkoro), ale ze matki kolezanka byla nauczycielka w tym ogolniaku to mnie tylko zawiesili na tydzien

ale robiłas loda w liceum już czy nie?czy jeszcze co innego?

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:

Ewa, W-wa ma ponad 1 700 tys mieszkancow -wszyscy nie moga byc aroganccy :) a ja lubie Warszawe i najbardziej w niej podoba mi sie ... mój dom :)

Iwone, nie zalapalam sie na zdjecia Twoich pociech, przez chwile widzialam tylko jakies dziecko z petem w Twoim awatarze ... Czy to jedno z tych zdjec, bo nie moge sie polapac ? ;)
    to nie było moje :D

Aqata lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:

Ewa, W-wa ma ponad 1 700 tys mieszkancow -wszyscy nie moga byc aroganccy :) a ja lubie Warszawe i najbardziej w niej podoba mi sie ... mój dom :)

ile młodszego? :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Kraków powinien być stolicą W-wa sie nie umywa
    w ogóle W-wa to jakies nieporozumienie, nic tam nie ma
    Nieprawda.
    Reni tam jest i caffe.

A ja tam lubie Warszawe.

(ale Krakow bardziej)

Bursztyn, EwaT, moremi, Parka, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 5412 5413 5414 5415 5416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ