35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A w sobotę bede robić Iwci cannelloni.... Jak czytam przepis to już bardzo ostro mi pracują ślinianki...nie mogłyby tak działać jajniki
EwaT, Elfik, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No jak - kupy.Bozia3 wrote:hehe...ciekawe jaki temat rozmowy wymyślisz w 38 tygodniu...

Wtedy bede juz po porodzie. Moj gin uwaza ze ciaza z blizniakami max do 37 tygodnia - potem sam rozwiazuje. Wg niego za bardzo wzrasta ryzyko komplikacji, a dzieci i tak juz nie maja jak i gdzie rosnac.
Iwone, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Serio? CC? Czy ja o czyms nie wiem?Sabina wrote:Ona już wtedy urodzi
Ma przecież wcześniej zaplanowane cc 
Ja sobie zaplanowalam (hahahahaa) porod na 5 stycznia - przez Paszczaka bo mi kaze rodzic w 2015. Moj gin jeszcze sam nie wie (co do cesarki tez sie jeszcze ostatecznie nie wypowiedzial - znaczy rozwaza naturalny porod rowniez). Ale mysle ze lokatorzy maja chyba najwiecej do powiedzenia.
A zycie pokaze...
Iwone, EwaT, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
No jak nie jak tak?Bursztyn wrote:tylko ze ja mam jeszcze pare innych grzechow na sumieniu, ciezszego kalibru...
ale powiedz, ze dalej bedziemy siostrami, powiedz, no powiedz!
A wywalili cie z katolickiej uczelni? No? No?
Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Po prostu te Wasze dzieci za malo Wam placza. Jestescie dla nich za dobreBozia3 wrote:też o tym pomyślałam...
Po porodzie kazali mu przemywać świetlikiem lekarskim, potem antybiotyk - tydzień, tydzień przerwy i znowu tydzień. Gówno pomogło....teraz ma na 10 dni inny antybiotyk i potem okulista... a jak wygląda odtykanie kanalika u okulisty to pojęcia nie mam..
Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
wywalili mnie z liceum...Simba wrote:No jak nie jak tak?
A wywalili cie z katolickiej uczelni? No? No?
potem matka mi zalatwila przyjecie do innego, ale po 2 tyg. sie urwalam (same laski byly w klasie i tak potwornie nudne, ze dlubanie w nosie stalo sie doznaniem ekstremalnie podnoszacym poziom adrenaliny) nie mowic nic nikomu, starzy dowiedzieli sie od dyrektorki, bo zadzwonila do domu
wyladowalam wkoncu w trzecim liceum, po znajomosci, a i tam grozilo mni wyrzucenie za upicie sie na wyjezdzie klasowym (oczywiscie nie sama, bylo nas kilkoro), ale ze matki kolezanka byla nauczycielka w tym ogolniaku to mnie tylko zawiesili na tydzien
Iwone, Simba, nick nieaktualny, Reni, Elfik, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
eeeeee, chcialam tylko powiedziec, ze ja mam mlodszego meza
Ale, ale .... Ile to milionow stron temu bylo?
Ewa, W-wa ma ponad 1 mln 700 tys mieszkancow -wszyscy nie moga byc aroganccy
a ja lubie Warszawe i najbardziej w niej podoba mi sie ... mój dom 
Iwone, nie zalapalam sie na zdjecia Twoich pociech, przez chwile widzialam tylko jakies dziecko z petem w Twoim awatarze ... Czy to jedno z tych zdjec, bo nie moge sie polapac ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 23:07
Iwone, nick nieaktualny, moremi, Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wywalili mnie z liceum...
potem matka mi zalatwila przyjecie do innego, ale po 2 tyg. sie urwalam (same laski byly w klasie i tak potwornie nudne, ze dlubanie w nosie stalo sie doznaniem ekstremalnie podnoszacym poziom adrenaliny) nie mowic nic nikomu, starzy dowiedzieli sie od dyrektorki, bo zadzwonila do domu
wyladowalam wkoncu w trzecim liceum, po znajomosci, a i tam grozilo mni wyrzucenie za upicie sie na wyjezdzie klasowym (oczywiscie nie sama, bylo nas kilkoro), ale ze matki kolezanka byla nauczycielka w tym ogolniaku to mnie tylko zawiesili na tydzien
ale robiłas loda w liceum już czy nie?czy jeszcze co innego?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to nie było mojeParka wrote:eeeeee, chcialam tylko powiedziec, ze ja mam mlodszego meza
Ewa, W-wa ma ponad 1 700 tys mieszkancow -wszyscy nie moga byc aroganccy
Iwone, nie zalapalam sie na zdjecia Twoich pociech, przez chwile widzialam tylko jakies dziecko z petem w Twoim awatarze ... Czy to jedno z tych zdjec, bo nie moge sie polapac ?
Aqata lubi tę wiadomość
-
ile młodszego?Parka wrote:eeeeee, chcialam tylko powiedziec, ze ja mam mlodszego meza
Ewa, W-wa ma ponad 1 700 tys mieszkancow -wszyscy nie moga byc aroganccy
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Nieprawda.EwaT wrote:Kraków powinien być stolicą W-wa sie nie umywa
w ogóle W-wa to jakies nieporozumienie, nic tam nie ma
Reni tam jest i caffe.
A ja tam lubie Warszawe.
(ale Krakow bardziej)
Bursztyn, EwaT, moremi, Parka, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość