35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A w sobotę bede robić Iwci cannelloni.... Jak czytam przepis to już bardzo ostro mi pracują ślinianki...nie mogłyby tak działać jajniki
EwaT, Elfik, macduska, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:hehe...ciekawe jaki temat rozmowy wymyślisz w 38 tygodniu...
Wtedy bede juz po porodzie. Moj gin uwaza ze ciaza z blizniakami max do 37 tygodnia - potem sam rozwiazuje. Wg niego za bardzo wzrasta ryzyko komplikacji, a dzieci i tak juz nie maja jak i gdzie rosnac.Iwone, Mega, Bursztyn, macduska, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, Bozia3, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ona już wtedy urodzi
Ma przecież wcześniej zaplanowane cc
Ja sobie zaplanowalam (hahahahaa) porod na 5 stycznia - przez Paszczaka bo mi kaze rodzic w 2015. Moj gin jeszcze sam nie wie (co do cesarki tez sie jeszcze ostatecznie nie wypowiedzial - znaczy rozwaza naturalny porod rowniez). Ale mysle ze lokatorzy maja chyba najwiecej do powiedzenia.
A zycie pokaze...Iwone, EwaT, Mega, Bursztyn, macduska, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, Bozia3, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tylko ze ja mam jeszcze pare innych grzechow na sumieniu, ciezszego kalibru...
ale powiedz, ze dalej bedziemy siostrami, powiedz, no powiedz!
A wywalili cie z katolickiej uczelni? No? No?Mega, Bursztyn, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:też o tym pomyślałam...
Po porodzie kazali mu przemywać świetlikiem lekarskim, potem antybiotyk - tydzień, tydzień przerwy i znowu tydzień. Gówno pomogło....teraz ma na 10 dni inny antybiotyk i potem okulista... a jak wygląda odtykanie kanalika u okulisty to pojęcia nie mam..
Mega, Sabina, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No jak nie jak tak?
A wywalili cie z katolickiej uczelni? No? No?
potem matka mi zalatwila przyjecie do innego, ale po 2 tyg. sie urwalam (same laski byly w klasie i tak potwornie nudne, ze dlubanie w nosie stalo sie doznaniem ekstremalnie podnoszacym poziom adrenaliny) nie mowic nic nikomu, starzy dowiedzieli sie od dyrektorki, bo zadzwonila do domu
wyladowalam wkoncu w trzecim liceum, po znajomosci, a i tam grozilo mni wyrzucenie za upicie sie na wyjezdzie klasowym (oczywiscie nie sama, bylo nas kilkoro), ale ze matki kolezanka byla nauczycielka w tym ogolniaku to mnie tylko zawiesili na tydzienIwone, Simba, macduska, Reni, Elfik, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, Bozia3, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
eeeeee, chcialam tylko powiedziec, ze ja mam mlodszego meza
Ale, ale .... Ile to milionow stron temu bylo?
Ewa, W-wa ma ponad 1 mln 700 tys mieszkancow -wszyscy nie moga byc aroganccya ja lubie Warszawe i najbardziej w niej podoba mi sie ... mój dom
Iwone, nie zalapalam sie na zdjecia Twoich pociech, przez chwile widzialam tylko jakies dziecko z petem w Twoim awatarze ... Czy to jedno z tych zdjec, bo nie moge sie polapac ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 23:07
Iwone, macduska, moremi, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wywalili mnie z liceum...
potem matka mi zalatwila przyjecie do innego, ale po 2 tyg. sie urwalam (same laski byly w klasie i tak potwornie nudne, ze dlubanie w nosie stalo sie doznaniem ekstremalnie podnoszacym poziom adrenaliny) nie mowic nic nikomu, starzy dowiedzieli sie od dyrektorki, bo zadzwonila do domu
wyladowalam wkoncu w trzecim liceum, po znajomosci, a i tam grozilo mni wyrzucenie za upicie sie na wyjezdzie klasowym (oczywiscie nie sama, bylo nas kilkoro), ale ze matki kolezanka byla nauczycielka w tym ogolniaku to mnie tylko zawiesili na tydzien
ale robiłas loda w liceum już czy nie?czy jeszcze co innego?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:eeeeee, chcialam tylko powiedziec, ze ja mam mlodszego meza
Ewa, W-wa ma ponad 1 700 tys mieszkancow -wszyscy nie moga byc aroganccya ja lubie Warszawe i najbardziej w niej podoba mi sie ... mój dom
Iwone, nie zalapalam sie na zdjecia Twoich pociech, przez chwile widzialam tylko jakies dziecko z petem w Twoim awatarze ... Czy to jedno z tych zdjec, bo nie moge sie polapac ?Aqata lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:eeeeee, chcialam tylko powiedziec, ze ja mam mlodszego meza
Ewa, W-wa ma ponad 1 700 tys mieszkancow -wszyscy nie moga byc aroganccya ja lubie Warszawe i najbardziej w niej podoba mi sie ... mój dom
Iwone, nie zalapalam sie na zdjecia Twoich pociech, przez chwile widzialam tylko jakies dziecko z petem w Twoim awatarze ... Czy to jedno z tych zdjec, bo nie moge sie polapac ?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:Kraków powinien być stolicą W-wa sie nie umywa
w ogóle W-wa to jakies nieporozumienie, nic tam nie ma
Reni tam jest i caffe.
A ja tam lubie Warszawe.
(ale Krakow bardziej)Bursztyn, EwaT, moremi, Parka, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość