35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:i podawać w bieliźnie, a na twarzy będzie miała wenecką maskę
caffe, Mega, paszczakin, macduska, kapturnica, Elfik, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
taką?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ba2d19f93bf.jpgPusurek wrote:No pewnie, ze tak. Jak bede miala sexi podwiazki i obcas, to na twarzy moge miec nawet maske pegazke.kapturnica, Mega, Sabina, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:to będzie robić dwa razy więcej zupy
znacznie trudniej jest odejść do młodsze jak sie ma slub i dzieci
żydówki w uk rzadko zostaja same, z tyloma dziecmi po rozwodzie chuj zostaje goły i wesoły z alimentami zajebistymi, potem sobie może iść do młodszej jak go która zechce hehe
to sie nazywa mądra politykamacduska, Mega, Bursztyn, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a mnie jest po prostu przykro, że własnie jej się nie udało, tak samo jak każdej innej. Bo jak się walczy już tyle czasu bez efektu to nie jest to: po prostu nie zaszłas.
Ale to moje zdanie i moje odczucia.
tak caffe ewce tlumaczysz, jakbys nie wiedziala, ze dla niej empatia to taka zupa z azji..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 15:30
caffe, macduska, kapturnica, Mega, Sabina, Elfik, moremi, iwcia77, kkisia, Simba, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:taką?
jezzzzu, Reni, linka bys wstawila z ostrzezeniem, a nie tak po oczach walisz..
Reni, Pusurek, macduska, kapturnica, Mega, Sabina, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:tak caffe ewce tlumaczysz, jakbys nie wiedziala, ze dla niej empatia to taka zupa z azji..
kapturnica, Mega, Bursztyn, Elfik, gosia7122, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A moj chlop strasznie izi jest. Liczy sie dupa i zupa ( znaczy dobra pasza na stole ).
hmm, tak sie zastanawiam jak rozpatrywac w tych kategoriach mojego mauza..
gotowanie moje lubi(i na pytanie znajomego czemu do restauracji nie chodzimy odpowiedzial, ze zacznie chodzic jak mu lepsze zarcie beda podawac niz zona, ha!), ale teraz jak ja mam rzyg na wszytko to 3/4 czasu sam gotuje..
dupa tez nie, bo respektuje moj strach aktualny przed zrobieniem doleczkow w policzkach kartoflowi..
chyba mam skomplikowany model, z moim duzo byc i rozmawiac trzeba..
Pusurek, kapturnica, Reni, Mega, Sabina, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ło matko, przekopałam sie.... Dzien dobry popołudniem, nie odezwałam sie wcześniej bo mi telefon zastrajkowal, ani polubić, ani napisać, ale chyba wyczuł skubany ze z tej roboty to ja dzisiaj wcześniej wrócę...
wspominałam ze córka w środę poległa w walce z jelitówką? Znaczy żyje jeszcze, nawet całkiem dobrze sie ma, pewnie dlatego ze przeszło cholerstwo na mnie
Pojechałam do pracy na 8, a o 9:30 zgłosiłam przełożonym niemożność kontynuować pracy z racji konieczności bliskiego sąsiedztwa kibla
poprosili mni o wytrzymanie godziny i mnie ktos zmnieni...taaa...zadzwoniłam po męża zeby mnie odebrał, siedział ze mną godzinę, a ja prawie umierałam na biurku, w końcu o 13 mogłam jechać do domu! Super nie?
macduska, kapturnica, Sabina, Elfik, gosia7122, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A rano chciałam napisać ze opowieść Simby o ucieczce z przedszkola rozwaliła mnie na łopatki. A potem jeszcze Reni dołożyła opisowke jazdy do pracy i poprostu padłam.
Malgos
Elfik twoje teksty tez mi zawsze poprawiaja humorReni, Sabina, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
A moja papuga zniosła 4 jajka, 3 już podwedzilismy, a ona znowu gdacze jak kura....
kapturnica, Reni, Sabina, Elfik, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:tak caffe ewce tlumaczysz, jakbys nie wiedziala, ze dla niej empatia to taka zupa z azji..
caffe, Elfik, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ubliża Ci buahahaahahaMega wrote:A moja papuga zniosła 4 jajka, 3 już podwedzilismy, a ona znowu gdacze jak kura....
Mega, kapturnica, Bursztyn, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
o lejdis też jest dobre
"Czekamy tu na ciebie. Ja i moja owulacja." albo "Kochanie, ja nie mam czasu na grę wstępną, mi się dni płodne kończą!"paszczakin wrote:z lejdiscaffe, Mega, kapturnica, Sabina, macduska, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
i jeszcze Andżejowe
Korba: Dobra. Powiesz mu, że słyszysz głosy mówiące do ciebie z kibla.
Gośka: No ciebie, Korba, całkiem pogięło.
Korba: Naprawdę… Naprawdę. Dwa lata temu, przysięgam, rura od kibla wpadła mi w rezonans i odbierała Radio Maryja. Ja tu tego…, a z kibla „żałuj za grzechy”.caffe, Mega, Pusurek, Sabina, macduska, Elfik, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:poprosze, na priv może?
Bułeczki:
Składniki
mąka, 1kg
drożdże, 2,5dag
Jaja, 3
woda letnia, 500ml
cukier, 1łyżka
sól, 1łyżka
5-6 os. > 60 min średnie przystępne
Przygotowanie
Z łyżki maki, cukru drożdży i 100ml wody zrobić zaczyn. Zostawić do wyrośnięcia.
Resztę składników dać do dużej miski. Dodać zaczyn, wyrobić. Zostawić na godzinę.
Ponownie wyrobić, formować bułki i układać na blasze wyłożonej pergaminem. Naciąć bułki nożem i zostawić do wyrośnięcia. Ja wkładam do zimnego piekarnika.
Posmarować zimna woda-obficie i piec w temp. 180 stopni na złoto
Polecam zrobienie jeszcze takich paluchów, ja zamiast kabanosów dodałam pokrojoną w paseczki wędlinę.
Składniki
ok 100 g sera żółtego (tartego)
1 kabanos
2 łyzki keczupu
1 łyżeczka chilli
1 opakowanie ciasta francuskiego (ok 300g)
1 jajo
ok 1 łyżka maku
Ciasto rozkładamy. Połowę smarujemy keczupem, posypujemy chilli, posypujemy tartym serem i tartym kabanosem (lub posiekanym). Ciasto składamy i dociskamy. Ja smarowałam całe ciasto, a drugim przykrywałam.
Tniemy na paski. Każdy pasek skręcamy. Smarujemy jajem, posypujemy makiem. Pieczemy ok 15 min (180 stopni).
kapturnica, macduska, Elfik, gosia7122, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość