35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina, beta rewelacyjna
teraz możesz wyrzucić ten termometr
Sesja na łące super.
Paszczaku, ja też pomyślałam, że te w różach to z porodówkiMega, Sabina, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabinka super sesja! Fajna pamiątka, szkoda ze o tym nie pomyslałam... Ale nadrobię to jeszcze
pozytywne myślenie
Sabina, kkisia, Bursztyn, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Spoko moremi.. Ja juz 2 razy wszystkie pw wykasowala i dalej z nowych info do notesu nie przepisuje..
Sabina, Mega, kkisia, paszczakin, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tylko, że Ty jesteś w ciąży. Wiesz budyń, te sprawy. U mnie nic nie tłumaczy tego zachowania.
za pierwszym razem nie bylam.. to przez te glupie powiadomienia o lajkach, niewiedziec czemu uparlam sie je wiecznie kasowac..moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki
Te różowe to była wizja pani fotograf, bo ja normalnie w takich perkalach nie chadzam
Jak widać później byłam na czarno
Drugieij sesjo nie bedzie, bo jak dla mnie jest za droga, poszczelamy zdjęcia we własnym zakresie.
Fotki Młodej się wgrywają, to są zdjęcia z fotoksiązki jaką jej zrobiliśmy
Dziękuję za miłe słowaTeraz te zdjęcia nawet akceptuję, ale na świeżo to chciałam wywalić (bo mam zmienione rysy twarzy)
kkisia, Mega, Bursztyn, kapturnica, ania.g, Bliska 77, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja już zjadałam
Więc i Tobie smaczneg
Ewa dziś zaczynam 5 tydzień...zrobcie koniecznie fotki, nawet sami, tez swietnie wyjda
Patrze tak na ten Twoj suwaczek wigilijny (ktory mnie niezmiennie dobrze nastraja, nie pozbywaj sie go prosze) i tak sobie pomyslalam, ze chcialabym miec taki prezent na gwiazdke jak Twoj wynik betykapturnica, Mega, Sabina, kkisia, ania.g, Bliska 77, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Gratuluje Sabinko jeszcze raz
zrobcie koniecznie fotki, nawet sami, tez swietnie wyjda
Patrze tak na ten Twoj suwaczek wigilijny (ktory mnie niezmiennie dobrze nastraja, nie pozbywaj sie go prosze) i tak sobie pomyslalam, ze chcialabym miec taki prezent na gwiazdke jak Twoj wynik betySabina, Bursztyn, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość