35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pospalam trochę i lepiej sie czuje, choć żołądek harce jakieś wyprawia jeszcze, ale przynajmniej nie tulę sie do kibla
Gdzie te nocne marki? Dorka? Iwcia?Iwone, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nadaje z wyra znowu. Lezymy sobie z Adasiem i Jo Nesbø. Chlop z fochem na sofie w salonie.
Sabina, super wiesci i ekstra fotki.
Moremi biedaku, odpoczynku moze Ci trza?
Zapakowalam dzis przesylki z magnesami, okazalo sie to nie lada zagwozdka, bo trole mialy wystajace nosy i musialam je dodatkowo owijac.pojda w swiat we wtorek.
Dobrej nocy dla wszystkich. Bez odbioru!Sabina, Mega, Iwone, Bozia3, Parka, EwaT, macduska, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Zaprosili mnie na poniedzialek
wiec bedzie juz wiadomo
A teraz ide doczytac co naskrobalyscie
A i kurwa w koncu lodowka na swoim miejscu , co prawda pol scianki rozwalone ale trudno , jutro ma mi to chlop naprawic bo dzis na noc pszedl chyba ze u Ciebie dzis siedzi
siedzi siedzi, nawet nie pytajj co nawyprawiałMega, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja nadaje z wyra znowu. Lezymy sobie z Adasiem i Jo Nesbø. Chlop z fochem na sofie w salonie.
Sabina, super wiesci i ekstra fotki.
Moremi biedaku, odpoczynku moze Ci trza?
Zapakowalam dzis przesylki z magnesami, okazalo sie to nie lada zagwozdka, bo trole mialy wystajace nosy i musialam je dodatkowo owijac.pojda w swiat we wtorek.
Dobrej nocy dla wszystkich. Bez odbioru! -
kurcze,,,ale mnie ominęło - Sabina - mam nadzieję, że kiedyś powtórzysz sesję- zeszło mi u księdza trochę...- okazało się, że on pracował kilka lat we Lwowie - to było o czym gadać...dałam 150 zł - zapytałam ile - on mówi, że co łaska...no to wyciągnęłam i położyłam - spojrzał bez zachwytu i już....
.
Chrzest 18 stycznia..Mega, Iwone, Parka, moremi, Bursztyn, Sabina, kapturnica, ania.g, Pusurek, Simba, iwcia77, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
A mnie sie udalo obejrzec zdjecia Sabiny! Superowe, fajnie sie zbieglo ze masz taki ekstra wynik bety i wspominasz poprzednia ciaze, zobaczysz bedzie tak samo wszystko dobrze i szczesliwie, bardzo Ci tego zyczę.
Malgos, ale jeszcze sie bedziesz cieszyc, tu na forum, z nami i zarazac inne. Tez uwazam, ze ze wzgledu na to jak dlugo sie starasz, to jak ten cykl wygladal tak obiecujaco, to ... no... tak jakos przykro.
moremi, Bliska 77, Sabina, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Moja osmioletnia corcia stwierdzila, ze jak zaczelam czytac forum to zaniedbuje ksiazki (my obie czytelniczki)
moremi, Parka, Bursztyn, ania.g, BISCA, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Doczytalam, niestety, nie mam czasu na dlugie komentarze. Bedzie krotko :
Sabine, oficjalne gratulacje!zdjecia super
Simba, codowny brzuszek
Malgos, przykro
Iwone, ominely mnie zdjecia Twoich (ponoc przetojnych) synow
moj M jest starszy o rowno 4 lata (obchodzimy urodziny w ten sam dzien:))
robie lody i polykam
..... cos ktos wspominal o magnesach ?!?
Nalezy mi sie sloneczko za odrobione lekcje ?
Dawaj adres, bo nie mam-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:mój 6 letni syn powiedział mi wczoraj że poza forum też jest życie. Głupio mi się zrobiło i będę musiała ograniczyć wejścia jak on będzie w domu
Iwone, macduska, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:mój 6 letni syn powiedział mi wczoraj że poza forum też jest życie. Głupio mi się zrobiło i będę musiała ograniczyć wejścia jak on będzie w domu
Moja corka czesto mi przez ramie na forum zaglada bo lubi ogladac smieszne awatarki i dzidziusieIwone, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Moja osmioletnia corcia stwierdzila, ze jak zaczelam czytac forum to zaniedbuje ksiazki (my obie czytelniczki)
Spokojnej nocy dziewczynyEwaT, moremi, Iwone, Mega, Parka lubią tę wiadomość