X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska <3 to się działo jednym słowem :)
    Dobrze że te zasłonki ci humor poprawiły,
    Może ja też chleb opiekę albo te bułeczki co podobno są pyszne? Się by wszyscy ucieszyli w chałpie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 11:16

Mega, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska sorki ale ubawiła mnie twoja opowieść :) <3

macduska, Iwone lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chleba już nie bede piekła, mam do dupy piekarnik i nie wyszedł... Ale na bułeczki może sie skuszę.. A przez jelitówke cannelloni bedą we wtorek....dzisiaj nie dam rady....

macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia - ale czad...znam takie historie...my za cchwile jedziemy do wielkiej galerii bo mam upatrzone buty i chcę sobie w końcu coś dla siebie kupić...jedziemy w czwórke, wiec znajac zycie, tez się moze to potoczyć w tym kierunku....

macduska, Pusurek, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja chleba już nie bede piekła, mam do dupy piekarnik i nie wyszedł... Ale na bułeczki może sie skuszę.. A przez jelitówke cannelloni bedą we wtorek....dzisiaj nie dam rady....
    to sobie kup chociaż dziś produkty...bo w przyszłym tygodniu zmienią pewnie tydzień jakiś tam w lidlu...a ten makaron i sos jest własnie na regionalnym tygodniu

Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to sobie kup chociaż dziś produkty...bo w przyszłym tygodniu zmienią pewnie tydzień jakiś tam w lidlu...a ten makaron i sos jest własnie na regionalnym tygodniu

ja juz kurwa, do Lidla nie zdążyłam :-/

moremi, Mega, kapturnica, BISCA, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, wygrałaś dzisiaj internety ;)

I ajlawju :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 12:24

macduska, kapturnica, Sabina, BISCA, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałyście to?
    http://natemat.pl/123223,koniec-z-retuszowaniem-kobiet-w-reklamach-bielizny-american-eagle-wyznacza-nowe-trendy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:37

macduska lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski male pytanko do tych doswiadczonych z lutka dopizdziowa...
    Czy efektem ubocznym jest/byla duza ilosc sorry bedzie nieprzyjemnie :P teraz-sluzu wodnisto kremowego...I odczucie jakby sie popuszczalo w galoty???Zawsze mam pustynie po ovu , znaczy sie nawet wkladek wtedy nie potrzebuje..No i dzis 3ci dzien na lutce.Pytalam juz o to czy sie wam cala rozpuszcza bo przez te suchoty ona mi sie kompletnie nie chciala rozpuscic.......Od 2,3godzin leje sie ze mnie I jakos tak malo komfortowo sie czuje przez to///..Jakbym okresy dostawala...Efekt uboczny lutki czy odpierdala mi ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:04

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz mi FElfik napisala ,ze to lutka... :)

moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaptur, ja tez moge potwierdzic, ze to piguly..

i dzien dobry! u nas pieknie, slonce wiosna, a mnie łeb dalej napierdala.. na dodatek jedyne, co dzis osiagnelam to zakupy spozywcze i mompletnie nie mam ochoty na wiecej..a w programie 2 wizyty towarzyskie, na szczescie wyjazdowe, wiec chociaz burdelu w domu nie musze rozgarniac..

magduska, sorry, ale tez mnie Twoje story rozbawilo ;) najbardziej te drzwi w casto ;)

macduska, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kaptur, ja tez moge potwierdzic, ze to piguly..

i dzien dobry! u nas pieknie, slonce wiosna, a mnie łeb dalej napierdala.. na dodatek jedyne, co dzis osiagnelam to zakupy spozywcze i mompletnie nie mam ochoty na wiecej..a w programie 2 wizyty towarzyskie, na szczescie wyjazdowe, wiec chociaz burdelu w domu nie musze rozgarniac..

magduska, sorry, ale tez mnie Twoje story rozbawilo ;) najbardziej te drzwi w casto ;)

nie masz za co przepraszac :-)
    w sumie teraz też mnie to śmieszy

wczoraj niestety nie , oj nie...;-)

moremi, kapturnica, Sabina, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w pracy od 8.30, zrobiłam 6 klientek siódma siedzi w tym 3 kolory, 2 modelowania i strzyzenie, został jeden kolor. ;-)
    Ani myślę sprzątać. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:44

dorbie, Mega, moremi, peppapig, Pusurek, Sabina, Simba, iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A piłyście może te ziele ochydne niepokalanek mnisi? Ohyda. Kupiłam i wypiłam pół szklanki, pali mnie jak pieprz, stąd jego druga nazwa. Fuj!

Mega, moremi, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze jedno :

efektem długofalowym naszej niebiesko-pudełkowej kłótni jest moje ultimatum zawieszające spełnianie obowiązków małzeńskich do czsu wykonania przez męża niezbędnych prac domowych:
    min. przyczepienie 0,5 m listewki przy podłodze w salonie i listewek na korytarzu, (które to lisewki lezą gotowe od kwietnia 2012 roku)...

krótko mówiąc zero sexu!!!

rano już szukał listewki do salonu.... ;-)

dorbie, Mega, moremi, kapturnica, peppapig, Pusurek, BISCA, Sabina, Iwone, Bozia3, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a jeszcze jedno :

efektem długofalowym naszej niebiesko-pudełkowej kłótni jest moje ultimatum zawieszające spełnianie obowiązków małzeńskich do czsu wykonania przez męża niezbędnych prac domowych:
    min. przyczepienie 0,5 m listewki przy podłodze w salonie i listewek na korytarzu, (które to lisewki lezą gotowe od kwietnia 2012 roku)...

krótko mówiąc zero sexu!!!

rano już szukał listewki do salonu.... ;-)
    to się nazywa wychowanie!

Sabina, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotę!

Moje dziecko nie śpi od 8.00 rano. A miałam takie plany na sobotę: zakupy, sprzatanie i co z tego wyszło, na zmiane z M nosimy i bujamy bo inaczej awantura, że pół osiedla słyszy i ktoś gotowy zawezwać pomoc społeczną.

P.S. A o co poszło Samirze? Zauważyłam, że jej wpisy są, ale konto jakby zlikwidowane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:01

Pusurek, Mega, Sabina, Iwone, macduska, moremi, Bursztyn, Bozia3, malgos741, Simba, iwcia77, ania.g, kkisia, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    P.S. A o co poszło Samirze? Zauważyłam, że jej wpisy są, ale konto jakby zlikwidowane.

Mysza , zebysmy wiedZialy ;)

mysza1975, Mega, peppapig, Iwone, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira zamknęła się w swoim niebieskim pudełku i kluczyk wyrzuciła.

kapturnica, Pusurek, mysza1975, peppapig, Mega, Iwone, Sabina, macduska, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello, u nas mega deszczowa sobota. Leje i pizdzilo cala noc, w sypialni kostnica normalnie. Chlop ma focha ( a wlasciwie to ja na niego ), Adas ma katar ( aspitator katarek poszedl w ruch i faktycznie dziala ), ja mam wszystko w dupie. Zajebisty weekend przed nami.

BISCA, kapturnica, Mega, Sabina, macduska, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 5441 5442 5443 5444 5445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ