X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska <3 to się działo jednym słowem :)
    Dobrze że te zasłonki ci humor poprawiły,
    Może ja też chleb opiekę albo te bułeczki co podobno są pyszne? Się by wszyscy ucieszyli w chałpie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 11:16

Mega, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska sorki ale ubawiła mnie twoja opowieść :) <3

macduska, Iwone lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chleba już nie bede piekła, mam do dupy piekarnik i nie wyszedł... Ale na bułeczki może sie skuszę.. A przez jelitówke cannelloni bedą we wtorek....dzisiaj nie dam rady....

macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia - ale czad...znam takie historie...my za cchwile jedziemy do wielkiej galerii bo mam upatrzone buty i chcę sobie w końcu coś dla siebie kupić...jedziemy w czwórke, wiec znajac zycie, tez się moze to potoczyć w tym kierunku....

macduska, Pusurek, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja chleba już nie bede piekła, mam do dupy piekarnik i nie wyszedł... Ale na bułeczki może sie skuszę.. A przez jelitówke cannelloni bedą we wtorek....dzisiaj nie dam rady....
    to sobie kup chociaż dziś produkty...bo w przyszłym tygodniu zmienią pewnie tydzień jakiś tam w lidlu...a ten makaron i sos jest własnie na regionalnym tygodniu

Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to sobie kup chociaż dziś produkty...bo w przyszłym tygodniu zmienią pewnie tydzień jakiś tam w lidlu...a ten makaron i sos jest własnie na regionalnym tygodniu

ja juz kurwa, do Lidla nie zdążyłam :-/

moremi, Mega, kapturnica, BISCA, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, wygrałaś dzisiaj internety ;)

I ajlawju :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 12:24

macduska, kapturnica, Sabina, BISCA, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałyście to?
    http://natemat.pl/123223,koniec-z-retuszowaniem-kobiet-w-reklamach-bielizny-american-eagle-wyznacza-nowe-trendy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:37

macduska lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski male pytanko do tych doswiadczonych z lutka dopizdziowa...
    Czy efektem ubocznym jest/byla duza ilosc sorry bedzie nieprzyjemnie :P teraz-sluzu wodnisto kremowego...I odczucie jakby sie popuszczalo w galoty???Zawsze mam pustynie po ovu , znaczy sie nawet wkladek wtedy nie potrzebuje..No i dzis 3ci dzien na lutce.Pytalam juz o to czy sie wam cala rozpuszcza bo przez te suchoty ona mi sie kompletnie nie chciala rozpuscic.......Od 2,3godzin leje sie ze mnie I jakos tak malo komfortowo sie czuje przez to///..Jakbym okresy dostawala...Efekt uboczny lutki czy odpierdala mi ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:04

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz mi FElfik napisala ,ze to lutka... :)

moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaptur, ja tez moge potwierdzic, ze to piguly..

i dzien dobry! u nas pieknie, slonce wiosna, a mnie łeb dalej napierdala.. na dodatek jedyne, co dzis osiagnelam to zakupy spozywcze i mompletnie nie mam ochoty na wiecej..a w programie 2 wizyty towarzyskie, na szczescie wyjazdowe, wiec chociaz burdelu w domu nie musze rozgarniac..

magduska, sorry, ale tez mnie Twoje story rozbawilo ;) najbardziej te drzwi w casto ;)

macduska, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kaptur, ja tez moge potwierdzic, ze to piguly..

i dzien dobry! u nas pieknie, slonce wiosna, a mnie łeb dalej napierdala.. na dodatek jedyne, co dzis osiagnelam to zakupy spozywcze i mompletnie nie mam ochoty na wiecej..a w programie 2 wizyty towarzyskie, na szczescie wyjazdowe, wiec chociaz burdelu w domu nie musze rozgarniac..

magduska, sorry, ale tez mnie Twoje story rozbawilo ;) najbardziej te drzwi w casto ;)

nie masz za co przepraszac :-)
    w sumie teraz też mnie to śmieszy

wczoraj niestety nie , oj nie...;-)

moremi, kapturnica, Sabina, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w pracy od 8.30, zrobiłam 6 klientek siódma siedzi w tym 3 kolory, 2 modelowania i strzyzenie, został jeden kolor. ;-)
    Ani myślę sprzątać. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:44

dorbie, Mega, moremi, peppapig, Pusurek, Sabina, Simba, iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A piłyście może te ziele ochydne niepokalanek mnisi? Ohyda. Kupiłam i wypiłam pół szklanki, pali mnie jak pieprz, stąd jego druga nazwa. Fuj!

Mega, moremi, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze jedno :

efektem długofalowym naszej niebiesko-pudełkowej kłótni jest moje ultimatum zawieszające spełnianie obowiązków małzeńskich do czsu wykonania przez męża niezbędnych prac domowych:
    min. przyczepienie 0,5 m listewki przy podłodze w salonie i listewek na korytarzu, (które to lisewki lezą gotowe od kwietnia 2012 roku)...

krótko mówiąc zero sexu!!!

rano już szukał listewki do salonu.... ;-)

dorbie, Mega, moremi, kapturnica, peppapig, Pusurek, BISCA, Sabina, Iwone, Bozia3, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a jeszcze jedno :

efektem długofalowym naszej niebiesko-pudełkowej kłótni jest moje ultimatum zawieszające spełnianie obowiązków małzeńskich do czsu wykonania przez męża niezbędnych prac domowych:
    min. przyczepienie 0,5 m listewki przy podłodze w salonie i listewek na korytarzu, (które to lisewki lezą gotowe od kwietnia 2012 roku)...

krótko mówiąc zero sexu!!!

rano już szukał listewki do salonu.... ;-)
    to się nazywa wychowanie!

Sabina, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotę!

Moje dziecko nie śpi od 8.00 rano. A miałam takie plany na sobotę: zakupy, sprzatanie i co z tego wyszło, na zmiane z M nosimy i bujamy bo inaczej awantura, że pół osiedla słyszy i ktoś gotowy zawezwać pomoc społeczną.

P.S. A o co poszło Samirze? Zauważyłam, że jej wpisy są, ale konto jakby zlikwidowane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:01

Pusurek, Mega, Sabina, Iwone, macduska, moremi, Bursztyn, Bozia3, malgos741, Simba, iwcia77, ania.g, kkisia, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    P.S. A o co poszło Samirze? Zauważyłam, że jej wpisy są, ale konto jakby zlikwidowane.

Mysza , zebysmy wiedZialy ;)

mysza1975, Mega, peppapig, Iwone, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira zamknęła się w swoim niebieskim pudełku i kluczyk wyrzuciła.

kapturnica, Pusurek, mysza1975, peppapig, Mega, Iwone, Sabina, macduska, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello, u nas mega deszczowa sobota. Leje i pizdzilo cala noc, w sypialni kostnica normalnie. Chlop ma focha ( a wlasciwie to ja na niego ), Adas ma katar ( aspitator katarek poszedl w ruch i faktycznie dziala ), ja mam wszystko w dupie. Zajebisty weekend przed nami.

BISCA, kapturnica, Mega, Sabina, macduska, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 5441 5442 5443 5444 5445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ