35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacduska
to się działo jednym słowem
Dobrze że te zasłonki ci humor poprawiły,
Może ja też chleb opiekę albo te bułeczki co podobno są pyszne? Się by wszyscy ucieszyli w chałpieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 11:16
Mega, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja chleba już nie bede piekła, mam do dupy piekarnik i nie wyszedł... Ale na bułeczki może sie skuszę.. A przez jelitówke cannelloni bedą we wtorek....dzisiaj nie dam rady....
macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wacia - ale czad...znam takie historie...my za cchwile jedziemy do wielkiej galerii bo mam upatrzone buty i chcę sobie w końcu coś dla siebie kupić...jedziemy w czwórke, wiec znajac zycie, tez się moze to potoczyć w tym kierunku....
macduska, Pusurek, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A ja chleba już nie bede piekła, mam do dupy piekarnik i nie wyszedł... Ale na bułeczki może sie skuszę.. A przez jelitówke cannelloni bedą we wtorek....dzisiaj nie dam rady....
Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to sobie kup chociaż dziś produkty...bo w przyszłym tygodniu zmienią pewnie tydzień jakiś tam w lidlu...a ten makaron i sos jest własnie na regionalnym tygodniu
ja juz kurwa, do Lidla nie zdążyłammoremi, Mega, kapturnica, BISCA, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Macduska, wygrałaś dzisiaj internety
I ajlawju :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 12:24
macduska, kapturnica, Sabina, BISCA, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A widziałyście to?
http://natemat.pl/123223,koniec-z-retuszowaniem-kobiet-w-reklamach-bielizny-american-eagle-wyznacza-nowe-trendyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:37
macduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Laski male pytanko do tych doswiadczonych z lutka dopizdziowa...
Czy efektem ubocznym jest/byla duza ilosc sorry bedzie nieprzyjemnieteraz-sluzu wodnisto kremowego...I odczucie jakby sie popuszczalo w galoty???Zawsze mam pustynie po ovu , znaczy sie nawet wkladek wtedy nie potrzebuje..No i dzis 3ci dzien na lutce.Pytalam juz o to czy sie wam cala rozpuszcza bo przez te suchoty ona mi sie kompletnie nie chciala rozpuscic.......Od 2,3godzin leje sie ze mnie I jakos tak malo komfortowo sie czuje przez to///..Jakbym okresy dostawala...Efekt uboczny lutki czy odpierdala mi ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:04
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kaptur, ja tez moge potwierdzic, ze to piguly..
i dzien dobry! u nas pieknie, slonce wiosna, a mnie łeb dalej napierdala.. na dodatek jedyne, co dzis osiagnelam to zakupy spozywcze i mompletnie nie mam ochoty na wiecej..a w programie 2 wizyty towarzyskie, na szczescie wyjazdowe, wiec chociaz burdelu w domu nie musze rozgarniac..
magduska, sorry, ale tez mnie Twoje story rozbawilonajbardziej te drzwi w casto
macduska, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:kaptur, ja tez moge potwierdzic, ze to piguly..
i dzien dobry! u nas pieknie, slonce wiosna, a mnie łeb dalej napierdala.. na dodatek jedyne, co dzis osiagnelam to zakupy spozywcze i mompletnie nie mam ochoty na wiecej..a w programie 2 wizyty towarzyskie, na szczescie wyjazdowe, wiec chociaz burdelu w domu nie musze rozgarniac..
magduska, sorry, ale tez mnie Twoje story rozbawilonajbardziej te drzwi w casto
nie masz za co przepraszac
w sumie teraz też mnie to śmieszy
wczoraj niestety nie , oj nie...moremi, kapturnica, Sabina, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
No ja w pracy od 8.30, zrobiłam 6 klientek siódma siedzi w tym 3 kolory, 2 modelowania i strzyzenie, został jeden kolor.
Ani myślę sprzątać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:44
dorbie, Mega, moremi, peppapig, Pusurek, Sabina, Simba, iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya jeszcze jedno :
efektem długofalowym naszej niebiesko-pudełkowej kłótni jest moje ultimatum zawieszające spełnianie obowiązków małzeńskich do czsu wykonania przez męża niezbędnych prac domowych:
min. przyczepienie 0,5 m listewki przy podłodze w salonie i listewek na korytarzu, (które to lisewki lezą gotowe od kwietnia 2012 roku)...
krótko mówiąc zero sexu!!!
rano już szukał listewki do salonu....dorbie, Mega, moremi, kapturnica, peppapig, Pusurek, BISCA, Sabina, Iwone, Bozia3, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a jeszcze jedno :
efektem długofalowym naszej niebiesko-pudełkowej kłótni jest moje ultimatum zawieszające spełnianie obowiązków małzeńskich do czsu wykonania przez męża niezbędnych prac domowych:
min. przyczepienie 0,5 m listewki przy podłodze w salonie i listewek na korytarzu, (które to lisewki lezą gotowe od kwietnia 2012 roku)...
krótko mówiąc zero sexu!!!
rano już szukał listewki do salonu....Sabina, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam w sobotę!
Moje dziecko nie śpi od 8.00 rano. A miałam takie plany na sobotę: zakupy, sprzatanie i co z tego wyszło, na zmiane z M nosimy i bujamy bo inaczej awantura, że pół osiedla słyszy i ktoś gotowy zawezwać pomoc społeczną.
P.S. A o co poszło Samirze? Zauważyłam, że jej wpisy są, ale konto jakby zlikwidowane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:01
Pusurek, Mega, Sabina, Iwone, macduska, moremi, Bursztyn, Bozia3, malgos741, Simba, iwcia77, ania.g, kkisia, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Samira zamknęła się w swoim niebieskim pudełku i kluczyk wyrzuciła.
kapturnica, Pusurek, mysza1975, peppapig, Mega, Iwone, Sabina, macduska, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyEllo, u nas mega deszczowa sobota. Leje i pizdzilo cala noc, w sypialni kostnica normalnie. Chlop ma focha ( a wlasciwie to ja na niego ), Adas ma katar ( aspitator katarek poszedl w ruch i faktycznie dziala ), ja mam wszystko w dupie. Zajebisty weekend przed nami.
BISCA, kapturnica, Mega, Sabina, macduska, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość