35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a jeszcze jedno :
efektem długofalowym naszej niebiesko-pudełkowej kłótni jest moje ultimatum zawieszające spełnianie obowiązków małzeńskich do czsu wykonania przez męża niezbędnych prac domowych:
min. przyczepienie 0,5 m listewki przy podłodze w salonie i listewek na korytarzu, (które to lisewki lezą gotowe od kwietnia 2012 roku)...
krótko mówiąc zero sexu!!!
rano już szukał listewki do salonu....
To uwaga!wczoraj nalał mi pół kubeczka grzanego winka z sokiem maliwowym i z minutę masował stopy..no poprawia się chłopina..nie odzywałam się do niego serio ze 3-4 dni..przyłazil do łóżka to się kocem obandażowałam..ha!Pusurek, Mega, Sabina, macduska, moremi, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samira, z tego co pamietam to napisala posta, ze likwiduje konto, ale chyba nie na fochu. To Polarmis na fochu rzucila +35 przez awanture o karmienie pirsia w miejscach publicznych ...
kapturnica, mysza1975, peppapig, Sabina, macduska, Bozia3, malgos741, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Samira, z tego co pamietam to napisala posta, ze likwiduje konto, ale chyba nie na fochu. To Polarmis na fochu rzucila +35 przez awanture o karmienie pirsia w miejscach publicznych ...
O Polarmiśku to pamiętam, ale myślałam , że Samira znowu poczuła się zlekceważona i sobie poszła.Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A my zabralismy sie ostro za porzdki w naszych ubraniach, ktore leza w szafie pokoju goscinnego. Odlozylismy tam myslac ze kiedy sie przyda i narosly tego sterty ..... 3/4 idzie na oddanie. Pelno miejsca sie zrobilo
a teraz moj M zaja sie obiadem : mule i fytki, prosto, smacznie, zdrowo.
Pogoda taka sobie, w sam raz na nic nie robieniepeppapig, Sabina, moremi, Pusurek, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
Mój M sie zdenerwował i powiedział, że nie da się tak terroryzować przez małolata. Wsadził go do wózka. Wojtus pokwękał, postękał i się uśpił. A my głupi nosiliśmy go na rękach od rana.
BISCA, Mega, kapturnica, Iwone, Sabina, macduska, moremi, Bozia3, Pusurek, Simba, iwcia77, ania.g, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
Kurka co za pogoda
Moze sie wypuscimy do znajomych na kswbo mam nadzieje ze tendencja dobrego samopoczucia sie utrzyma
Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:O Polarmiśku to pamiętam, ale myślałam , że Samira znowu poczuła się zlekceważona i sobie poszła.
nie oddzywala sie parę dni bo dostala prace, wpadła na chwile i fochem rzuciła ze tylko Reni sie zastanawiała co u niej, pożegnała sie i tyle
Iwone, mysza1975, Sabina, macduska, moremi, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mój M sie zdenerwował i powiedział, że nie da się tak terroryzować przez małolata. Wsadził go do wózka. Wojtus pokwękał, postękał i się uśpił. A my głupi nosiliśmy go na rękach od rana.
peppapig, mysza1975, Sabina, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJą się do domu zabieram pracę kończę i coś muszę na obiad wymyślić bo moje chłopaki głodne w ogródku robią porządki sąsiad ma nawóz na grządki porzucić za parę dni..a to będą zapachy!...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:39
mysza1975, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie dochodzi zapiekanka Caffe
Dziś strasznie leje, mąż posprzątal a ja zrobiłam zapiekanke. Teraz myśle nad plackiem...
Tak lało, a mysmy pojechalismy dziś na targ do Rumunów. Ja do tej pory raz tam byłam, bo strasznie wkurzalo mnie ich darcie, ale jak zobaczyłam u koleżanki torebkę bliźniaczo podobną do mojej, za którą ja na allegro zabulilam 3 razy więcej niż ona, to dałam im szansę jeszcze razno i kupiłam sobie bardzo fajna, szarą
pełen sukces
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 15:08
Iwone, macduska, Mega, malgos741, iwcia77, caffe, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Ją się do domu zabieram pracę kończę i coś muszę na obiad wymyślić bo moje chłopaki głodne w ogródku robią porządki sąsiad ma nawóz na grządki porzucić za parę dni..a to będą zapachy!...
od zapachu gnoju jeszcze nikt nie umarł
moremi, peppapig, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja dziś na razie nie sprzątam. Wkurzyłam się gdy wróciłam z zakupów a mąż już zaczął wymieniać okno w kuchni. Niczego nie zakrył folią i wszystko do mycia. Nawet szafki nie wszystkie były pozamykane
macduska, Mega, peppapig, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLedwo żywa jestem ale daję radę w kuchni
mąż walczy z listewkami
dziecki sprzątają
moze jakoś tę imprezę przeżyję
a i zeby nie było to ja ttych gości sama zprosiłam i bardzo ich lubie!
Co wy z tą pogodą????
U nas 19 stopni i słońce od tygodnia!
Naprawdę mieszkamy w tym samym kraju?
Pusur to nie do CiebieMega, Sabina, moremi, Bozia3, peppapig, Pusurek, malgos741, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Ja dziś na razie nie sprzątam. Wkurzyłam się gdy wróciłam z zakupów a mąż już zaczął wymieniać okno w kuchni. Niczego nie zakrył folią i wszystko do mycia. Nawet szafki nie wszystkie były pozamykane
Kosmita normalnie kosmita!!Mega, Sabina, moremi, peppapig, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:tak bylo
nie oddzywala sie parę dni bo dostala prace, wpadła na chwile i fochem rzuciła ze tylko Reni sie zastanawiała co u niej, pożegnała sie i tyle
no było było,
ja nawet miałam coś wspomnieć o Samirze ale sie... bałam bo ona jakoś tak gwałtownie reagowała na wszystko.
Szkoda ze sobie poszła.
Mam nadzieję, ze jej się układa.Mega, kapturnica, Sabina, Iwone, moremi, peppapig, malgos741, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A u mnie dochodzi zapiekanka Caffe
Dziś strasznie leje, mąż posprzątal a ja zrobiłam zapiekanke. Teraz myśle nad plackiem...
Tak lało, a mysmy pojechalismy dziś na targ do Rumunów. Ja do tej pory raz tam byłam, bo strasznie wkurzalo mnie ich darcie, ale jak zobaczyłam u koleżanki torebkę bliźniaczo podobną do mojej, za którą ja na allegro zabulilam 3 razy więcej niż ona, to dałam im szansę jeszcze razno i kupiłam sobie bardzo fajna, szarą
pełen sukces
Sabina, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia a to nie czasem bułgarzy byli a nie rumuni????U nas we wtorki zjezdzaja I dra mordy jak najeci.Handluja wlasnie torebkami , butami Ogolnie od majcioch po czopke
kapturnica, moremi, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie wiem skąd oni, asortyment mają ten sam, a mówią w języku dla mnie obcym. U nas mówi się na targ w sobotę, że idzie się do Czornych (bez obrazy kogokolwiek) albo Galeria Roma
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kosmita normalnie kosmita!!
Sabina, Mega, Bozia3, peppapig, macduska, Iwone, Pusurek, kapturnica, iwcia77, kkisia, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!