35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja tez zakraplam i sciagam aspiratorem. Jeszcze nie oklepywalam, bo sciagam wydzieline dosc czesto i raczej nie splywa w dol. Ciagle jeszcze jest jasna wodnista, wiec sie nie nadkazila. Ale zaczne klepac. Masci nie mam niestety.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Oooo, kochana jestes... sie wzruszylam na maxa teraz...Dzizas, jakie cudne mamy czlowieki na naszym forum... chlip chlip...
Pewnie, ze chce, mala jakas tubeczke.Dziekuje bardzo.
Pusurek lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:Małgosia ja też mogę prosić o magnesik?
Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Iwcia nadrabia forum, ciekawe kiedy się odezwie?
iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
hej , hej , hellol, po 1 trzeba ustalic sesje zdjeciowe ...jestem za powszednimi dniami od godziny 19 ale nie w piatek i weekendy...- ja fotek Sabci nie widzialam
i co teraz ? specjalna sesja w poniedzialek?..a bede jojczyc poki ich nie zobacze
Macduska - drzwiowa historia z castoramy wyjechana w kosmos
Sabcia- beta jak ta lalaidziesz na druga w poniedzialek?
milego wieczoru
Mega, ania.g, Sabina, malgos741, Iwone, EwaT, Bursztyn, macduska, kkisia, Dorka1979, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Iwcia nadrabia forum, ciekawe kiedy się odezwie?
zapomnialam napisac , ze wczoraj obejrzalam na fb filmik z tego eksperymentu Kossakowskiego ( symulacja porodu) i po pierwsze zryczalam sie jak zobaczylam dziecko wyjete z brzucha mamy po cesarce...po drugie : zastanawialam sie dlaczego podczas symulacji nie bylo kupy...facet na 8 cm rozwarcia odjechal w kosmos a kupy nie bylo...to kiedy jest ta kupa..pozniej???Mega, Sabina, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mysza jeśli chcesz, to wyślij mi na priv swojego maila, to ja Ci wyślę książkę w pdf "Język niemowląt" - dobrze opisana i daje dużo fajnych rad właśnie z płaczącymi niemowlakami. Mam ją od Elfika i prawie kończę...
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Macduska, ale jazda. Chyba bym już zamordowała...
Plan wykonany. Mąż wrócił z zakupów ok 13. Do 14 cięłam komara z Marcelem przed tv i jazdą figurową panów ( jeden za drugim zaliczał lądowanie na dupie)Potem zabrałam się za gotowanie. Powstało caneloni dla młodszej córki, lasagne dla nas i pasztet wegetariański dla starszej. Na koniec brownies w dwóch wersjach, z wiśniami na spirycie dla dużych i bez wiśni dla dzieci. Zdążyłam jeszcze poprasować a potem Marcel miał dosyć taty i siostry i miał potrzebę poprzytulania się do mnie. Jak go tylko wzięłam na ręce płacz natychmiast umilkł, za to ja się rozkręciłam. Marcel cały czas ma odruch przystawiania się do piersi a mi serce pęka że w moich pustakach nic nie mamalgos741, iwcia77, Iwone, EwaT, Sabina, Bursztyn, macduska, kkisia, Mega, BISCA, Simba, moremi, Parka, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:hej , hej , hellol, po 1 trzeba ustalic sesje zdjeciowe ...jestem za powszednimi dniami od godziny 19 ale nie w piatek i weekendy...- ja fotek Sabci nie widzialam
i co teraz ? specjalna sesja w poniedzialek?..a bede jojczyc poki ich nie zobacze
Macduska - drzwiowa historia z castoramy wyjechana w kosmos
Sabcia- beta jak ta lalaidziesz na druga w poniedzialek?
milego wieczoruiwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
BISCA wrote:PIWO ?
Sabina, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
iwcia77 wrote:ok , mi pasi poniedzialek wieczorem tak po 19
ok?
iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
BISCA wrote:PIWO ?
ps farsz do naleśników zrobionyiwcia77, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:poczekajta aż się zamelduję bo idę do ginka a on może mieć opóźnienie i jade autobusem.
a co do tej symulacji to moze wpisz w wyszukiwarke kossakowski symulacja porodu i na yt moze bedzie a jak nie znajdziesz to jutro podam ci linka, bo teraz musze wyjsc
milego wieczoru
Mega lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobrze, dobrze , ja poczekam
a co do tej symulacji to moze wpisz w wyszukiwarke kossakowski symulacja porodu i na yt moze bedzie a jak nie znajdziesz to jutro podam ci linka, bo teraz musze wyjsc
milego wieczoru
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017