35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:jestem , juz obecna
zapomnialam napisac , ze wczoraj obejrzalam na fb filmik z tego eksperymentu Kossakowskiego ( symulacja porodu) i po pierwsze zryczalam sie jak zobaczylam dziecko wyjete z brzucha mamy po cesarce...po drugie : zastanawialam sie dlaczego podczas symulacji nie bylo kupy...facet na 8 cm rozwarcia odjechal w kosmos a kupy nie bylo...to kiedy jest ta kupa..pozniej???on był cienias i wymiękł przy 8 palcach....a gdzie tam do 10 i do partych...i to wtedy wszystko wypierasz....
Sabina, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:u mnie pasta jajeczna plus śledziki Lisnera ze świeżą cebulką na chlebku
białe wino
U mnie upieczony Ambasador stygnie w kuchni. Będzie chcieć to przepiszę przepis, jest prosty a bardzo smaczny (to po prostu odmiana murzynka, zapożyczyłam go od Ewy Wachowicz).
Na kolacje wciągnę pewnie kromeczkę z czosnkiem, bo niestety wciąż czuję się niewyraźnie
Co do fotek, to mogą być w poniedziałek, ale później. Po 19 jestem zajęta Młodą, dopiero jak zaśnie jestem dostępnamalgos741, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dziewczyny po cesarskim cieciu, jak szybko kapałyście sie w wannie. Mam ochotę na relaksującą kapiel, ale nie wiem czy sobie tym nie zaszkodzę.
mysza1975, dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
U mnie za to naleśniki z pieczarkami... pękam od najedzenia
EwaT, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:dobrze, dobrze , ja poczekam
a co do tej symulacji to moze wpisz w wyszukiwarke kossakowski symulacja porodu i na yt moze bedzie a jak nie znajdziesz to jutro podam ci linka, bo teraz musze wyjsc
milego wieczoru
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Do tej pory po dwóch cc kąpałam się w wannie jak skończył się połóg. Sama rana z zewnątrz wygląda ok i nie sądzę żeby mogła jej zaszkodzić krótka kąpiel ale polegiwanie w wannie kiedy jeszcze coś tam leci wydaje mi się mało fajne i mało estetyczne. A nie powiem marzy mi się odpalenie świeczek i kąpiel. Z punktu lekarskiego nie wiem jak to wygląda.
-
EwaT wrote:nie kupujcie sledzi Lisnera w słoiku z cebulą
smak dobry, ale...w srodku 5 sledzików, 3/4 słoika to cebula
jestem w szoku
Kupiłam dziś sporo łososia i zamroziliśmy, w piątek bedzie z grillaEwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny