35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś mam gości na obiedzie - więc też już wstałam bo trzeba zasuwać...
Chyba się jakiś Bursztyna pacjent urwał z oddziału i chce nas obserwować.... Jeszcze się biedak z Ewką nie spotkał....
macduska, iwcia77, Simba, kapturnica, Sabina, kkisia, EwaT, Mega, malgos741, caffe, Parka, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
U mnie już po gościach.
To była impra z okazjii naszej rocznicy śluby z miesięcznym poślizgiem.
Zaskoczyli nas trochę przyjaciele.
Myślałam, że będzie zwukła imprezka a tu nie.
Był marsz weselny, kwiaty, tańce, prezent... słodzenie wódki na stole i jeszcze confetti w takiej rurze co strzela (nie wiem jak to się nazywa),
a już hitem imprezy okazała się zabawa poznawania po kolanach swojej zony (komentarze - bezcenne)
Boli mnie brzuch ze śmiechu i głowa wiadomo od czego....
iwcia77, kapturnica, paszczakin, kkisia, Sabina, Mega, BISCA, moremi, malgos741, caffe, Parka, Bursztyn, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam.
U mnie już po gościach.
To była impra z okazjii naszej rocznicy śluby z miesięcznym poślizgiem.
Zaskoczyli nas trochę przyjaciele.
Myślałam, że będzie zwukła imprezka a tu nie.
Był marsz weselny, kwiaty, tańce, prezent... słodzenie wódki na stole i jeszcze confetti w takiej rurze co strzela (nie wiem jak to się nazywa),
a już hitem imprezy okazała się zabawa poznawania po kolanach swojej zony (komentarze - bezcenne)
Boli mnie brzuch ze śmiechu i głowa wiadomo od czego....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 09:29
kkisia, Sabina, macduska, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:obecna...cosik wydaje mi sie , ze szybko spalam...od 1 w nocy do 7 ...- 6 godzin i zem zeska jak wiosenna rosa
, wklejam linka do symulacji kossakowskiego dla tych ktore nie mialy okazji obejrzec :
https://www.facebook.com/video.php?v=557037101096142&fref=nfDzielny facet. Szacun
Mój mąż nie dał rady tego obejrzeć do końca wyszedł
A mi się też przypomniało co nieco
kapturnica, Mega, kkisia, malgos741, Parka, Bursztyn, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
No wlasnie, czytajac posta nowego kolegi, zastanawialam sie czy ma wypelnic ankiete.... Pani i ksiadz A podejma dobra decyzje
Ide na sniadanie. Straszne tu pustki w weekend ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 10:16
kkisia, ania.g, Parka, Bursztyn, Mega, Sabina, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hello dziewczynki, ja se dziś pospałam i wyleżałam w łóżeczku
Dziś nic nie robię.macduska, Parka, Bursztyn, Mega, Sabina, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:https://www.youtube.com/watch?v=HWAEY7ePX-s
hahaha01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
http://mamadu.pl/115001,kobiety-same-chca-zmienic-porodowki-ruszyla-nowa-akcja-w-internecie
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzien dobry
Pozdrawiamy nowego kolege (albo podszywajaca sie, znana nam kolezanke) jesli to kolega to widocznie lubi dojrzale panie(Boziu, wlasnie byl telefon ze szpitala, brakuje jednego pacjenta...
)
Macduska, super impreza i fajnych macie przyjaciol
Musze kupic taki sprzet jak u kossakowskiego, podlacze meza kiedy bedzie pyskowal
Ewka, bezpiecznej podrozy i udanego pobytu u tesciowej...
Leniweji pogodnej niedzieli BabyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:24
kapturnica, Sabina, Parka, Mega, kkisia, macduska, moremi, ania.g, Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja, alez leniwy poranek. Wypadaloby sie zebrac zeby sniadanie zrobic.
Cos mi sie przypomnialo. Wczoraj bylismy w knajpie na obiad, bardzo malej w srodku (nawet przedsionka nie ma). Wchodzi kobita i ciagnie ze soba wozek ze spiacym niemowlakiem, w srodkuknajpy nie ma miejsca na wozek, a ta sie zawziela ze wejdzie, obsluga ja wyprasza, bo kelnerki nie beda mogly przejsc pomiedzy stolikami. Kobitka wykrzykuje na cala knajpe: no przeciez nie zostawie dziecka z wozkiem na zewnatrz zeby ktos mi dziecko porwal a musze cos zjesc bo padam z glodu! Wtedy menedzerka zaczela z nia rozmowe na boku i w koncu ta matka z wozekiem wyszla. Ale ja od razu pomyslalam, ze to mogla byc nasza Bozia!? Nawet troche podobna bylaBursztyn, kapturnica, Mega, malgos741, kkisia, macduska, Sabina, Iwone, ania.g, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny