35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja mam to w nosie, nawet nie umie się zarejestrować
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:I patrzcie, jakby nie było, nasza uwaga została zwrócona, a o to jej chodziło. Obstawiam, ze to jednak któraś z byłych forumowiczek, ktora zatęskniła za pisaniem u nas.
no i dobrze, bo nudy byly, tylko kupy i kupy
Mega, Sabina, Simba, BISCA, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja nie.
Mam konto, od czasu do czasu czytam co sie dzieje u Was ale nia mam czasu i weny na pitu pitu.
ciesze sie z narodzin Wojtka, Marcela , malucha Gosi i Kajtka,. Gratuluje inesce i sabinie brzuszkow.
Czekam na dalsze porody i ciaze.Bursztyn, Mega, Sabina, Parka, Simba, Pusurek, BISCA, Iwone, moremi, ania.g, EwaT, kapturnica, iwcia77, gosia7122, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja nie.
Mam konto, od czasu do czasu czytam co sie dzieje u Was ale nia mam czasu i weny na pitu pitu.
ciesze sie z narodzin Wojtka, Marcela , malucha Gosi i Kajtka,. Gratuluje inesce i sabinie brzuszkow.
Czekam na dalsze porody i ciaze.
Witaj w domu Misku!!!!!Mega, Sabina, Parka, Pusurek, moremi, ania.g, iwcia77, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wiedzialam, ze jestes gdzies w sieci Ovu
super, ze sie objawilasMega, Sabina, Simba, Parka, moremi, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:piguly anty czy pro - koncepcyjne ?
Tesknilam:-)Mega, Sabina, Bursztyn, megan8, caffe, Simba, Parka, malgos741, BISCA, moremi, ania.g, kapturnica, iwcia77, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jestem od dwoch tygodni. Wykres prowadze co by odznaczc piguly, wersja papierowa mnie wkurwiala.
Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja nie.
Czekam na dalsze porody i ciaze.Polar tak tesknilam! Jak dobrz, że znowu jesteś
Ps. My też tesknilysmyMega, SolarPolar, malgos741, BISCA, Iwone, iwcia77, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wiem wiem, chcialam tylko potwierdzic ze sie starasz
my tez tesknilysmymegan8, Mega, caffe, ania.g, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość