35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:paszczakin wrote:Witam sie rowniez..
Polar, fajnie ze wrocilas. Bo wrocilas?
Oui! Do ostatniego rozwiazania!!! Musze zobaczyc wszystkie pociechy:-)
Uff...to trochę z nami posiedzisz, bo my sie dalej staramy (ok, nie wszystkie), a i ty swoje dziecię tez musisz pokazaćBliska 77, malgos741, SolarPolar, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ale fajna atmosferka się zrobiła
Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja nie.
Mam konto, od czasu do czasu czytam co sie dzieje u Was ale nia mam czasu i weny na pitu pitu.
ciesze sie z narodzin Wojtka, Marcela , malucha Gosi i Kajtka,. Gratuluje inesce i sabinie brzuszkow.
Czekam na dalsze porody i ciaze.
Corka moja Miska wywolala, na bank. Siedzimy w piatek, pakujemy magnesiki, a corka: A dla Polarmiska to gdzie? Mowie, ze Polarek sie zawinal i go nie ma. Szkoda - mowi corka - taki fajny nick miala.Okazalo sie, ze zna ( kojarzy ) tez Simbe ( kota Sajmona kochamy nad zycie ), Paszcze ( prosiaka ciezko przeoczyc
), Iwke ofkorsik. Teraz juz zna Moremi, Caffe, Malgos i Iwone.
Reszta musi zrobic sobie bardziej odpicowane awatary
Bliska 77, SolarPolar, Mega, caffe, Sabina, malgos741, Simba, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to tez bralam pod uwage, napislam nawet ze chlop lub partner ktores z nas a ze nie ma polskiej czcionki, to byc moze twoj. A nie mieliscie focha ostatnio?
A ze ma poker fejs to nic nie zakapuje.
Bursztyn, Mega, caffe, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No miiiis!
Corka moja Miska wywolala, na bank. Siedzimy w piatek, pakujemy magnesiki, a corka: A dla Polarmiska to gdzie? Mowie, ze Polarek sie zawinal i go nie ma. Szkoda - mowi corka - taki fajny nick miala.Okazalo sie, ze zna ( kojarzy ) tez Simbe ( kota Sajmona kochamy nad zycie ), Paszcze ( prosiaka ciezko przeoczyc
Pusurek, Mega, caffe, Sabina, malgos741, Simba, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Reszta musi zrobic sobie bardziej odpicowane awatary
To Zygmunta nie zna? I ma byc lekarzem? Pfff...!
No ale to nie jej wina, to wszystko wychowanie.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 16:15
Pusurek, Mega, Sabina, Simba, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Uff...to trochę z nami posiedzisz, bo my sie dalej staramy (ok, nie wszystkie), a i ty swoje dziecię tez musisz pokazać
Mega, Bliska 77, Sabina, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Ani mysle!
To Zygmunta nie zna? I ma byc lekarzem? Pfff...!
No ale to niej wina, to wszystko wychowanie.....A do bycia chirurgiem psychoanaliza sie jej nie przyda - toc uspionych bedzie kroic.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No miiiis!
albo nie zmieniac co 5 minut
Reni, Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Uff...to trochę z nami posiedzisz, bo my sie dalej staramy (ok, nie wszystkie), a i ty swoje dziecię tez musisz pokazać
ja sie nie staram, ale jeszcze zamierzam.. wiec przy moim tempie pewnie za 3 lata tu bede
Reni, malgos741, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
już po .. torta nie upiekłam, bo jak już ogarnęłam chate, przygotowałam szame to już mi się nic więcej nie chciało, a że jeszcze od tygodnia bolą mnie masakrycznie plecy to stwierdziłam, że mam w dupie
koleżanka razem z córką tort mi upiekła to nie było mi przyrkro
p.s. witałam się?
paszczakin wrote:uwielbiam ten obrazek
jak tam impra Reni- to ta sobota byla, czy przyszla?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 16:49
Sabina, malgos741, Mega, Simba, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega, Simba, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No to na 100 procent zastanie mnie tu ta na m.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Z mala przerwa jestem tu juz od dwoch lat. Nie wiem ktory to cykl staran bo jak skasowalam to z calym bagazem... Bylam troche przed Parka tak mi sie wydaje, tzn kilka cykli ja wyprzedzalam. Takze w staraniach jestem najstarsza starowinka.
a Wy nie rownolatki?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny