35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Nie uzywa polskiej czcionki, natomaist uzywa jezyka naszego forumowego "nie mam ovu"- czego nowe nie robia, powiedzialaby "nie mam konta" i pewnie juz kiedys byla tutaj skoro musi nadrobic czytanie....
Ktoras z naszych, na bank
Ello.
U nas pizza na obiad, deszcz napierdacza, noc z bani, bo co 40 min odciaganie gila z Adamkowego nosa. Ale on dzis w lepszej formie, wiec jednak ssanie czyni cuda.
Milego dnia.Mega, Bursztyn, caffe, Parka, moremi, iwcia77, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:chociaż coś mnie nie ominęło
. Jaka malutka juz duza!!!! Fajnie tak patrzec jak te maluchy rosna.
Mam dzisiaj dzien dla siebie - caly. Nie pamietam jak to bylo....megan8, Sabina, caffe, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja sie martwie, ze to moj nudzacy sie chlop.
Ello.
U nas pizza na obiad, deszcz napierdacza, noc z bani, bo co 40 min odciaganie gila z Adamkowego nosa. Ale on dzis w lepszej formie, wiec jednak ssanie czyni cuda.
Milego dnia.Sabina, Mega, Pusurek, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Staram i nie staram. Czesciej jestem w stanie wojny z mezem i spotykamy sie rarly w lozku. Efekt tych spotkan na wykresie:-) ale na spokojnie bez emocji, co bedzie to bedzie.
Sabina, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja sie martwie, ze to moj nudzacy sie chlop.
Ello.
Milego dnia.
Ciesze się, że z Adasiem już lepiejPusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja od razu obstawilam Twojego chlopa
Ciesze się, że z Adasiem już lepiej
Byle tylko nie byla to Biedrona czy jak jej tam....o wielu twarzach ale jednym poziomie intelektualnym...
Sabina, Parka, Bliska 77, Mega, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam sie rowniez..
Polar, fajnie ze wrocilas. Bo wrocilas?
U mnie dalej niespecjalnie.. 4 dzien z rzedu napieprza leb tak, ze mam dosyc- w dzien jest w miare ok, ale wieczorami totalny zgon. Jak na razie przezylam bez piguly, ale jak jutro mi nie przejdzie to chyba wezme ten cholerny paracetamol, bo musze isc do pracy..
Co do nocnej wizyty, to jesli to ktoras forumka to zal, jak maz ktorejs, to zal podwojny. Z mojej strony to wszytko na temat..Sabina, Bliska 77, Mega, Pusurek, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Witam sie rowniez..
Polar, fajnie ze wrocilas. Bo wrocilas?
Oui! Do ostatniego rozwiazania!!! Musze zobaczyc wszystkie pociechy:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 15:27
Sabina, Mega, Parka, Simba, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no bo tak na zdrowy, chlopski (???) rozum, malo prawdopodobne aby byl to ktos z zewnatrz, wiec to moze byc albo chlop ktorejs z nas albo ktoras z nas- aktywna lub mniej.
Byle tylko nie byla to Biedrona czy jak jej tam....o wielu twarzach ale jednym poziomie intelektualnym...Sabina, Bursztyn, Mega, Parka, Pusurek, Simba, BISCA, moremi, iwcia77, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a my w koncu po prawie trzech latach od wybudowania kladziemy listwy przypodlogowe, starsza odkurza ja robie generalne porzadki w kuchennych szafkach, maz tnie listwy a mloda w samym srodku zamieszania lezy sobie w wozku i sie cieszy tylko trza uwazac bo momentami caly wozek chodzi.
wczoraj praktycznie caly dzien nas nie bylo to dzis wszystko nadrabiamySabina, Bursztyn, Mega, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość