35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie uzywa polskiej czcionki, natomaist uzywa jezyka naszego forumowego "nie mam ovu"- czego nowe nie robia, powiedzialaby "nie mam konta" i pewnie juz kiedys byla tutaj skoro musi nadrobic czytanie....
Ktoras z naszych, na bankMega, Parka, malgos741, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, ania.g, Simba, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Przemyslalam sprawe, i uwazam ze nowy "kolega" to nasza- znana nam kolezanka
Stawiałabym wobec tego na Samirę - rozmawiałysmy o niej chyba niedawno może wczoraj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 12:36
Mega lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Nie uzywa polskiej czcionki, natomaist uzywa jezyka naszego forumowego "nie mam ovu"- czego nowe nie robia, powiedzialaby "nie mam konta" i pewnie juz kiedys byla tutaj skoro musi nadrobic czytanie....
Ktoras z naszych, na bank
No, dobrym tropem chyba idziesz, detektywie. Fakt, "nadrobic czytanie" jest bardzo charakterystyczne.
Chec zwrocenia na siebie uwagi, again?malgos741, moremi, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Polarmisiek nie uzywwala polskiej cz., ale to tez o niczym nie swiadczy
moze byc kazda, niekoniecznie "stara" bywalczyni, rownie dobrze moze byc aktualnaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 12:31
Iwone, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Alboktoras z nas, albo chlop ktores z nas za pozwoleniem malzonki-partnerki
chociaz i tak stawiam na babe
mój - nie,
wczoraj o tej porze miałby trudności z właczeniem komputera
trzeba sie zapytac pusura - może to jej facet?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 12:32
Iwone, moremi, Parka, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość