X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oj, sorki, nie odpisalam na wczorajsza propozycje. <3 Masc majerankowa to bedzie i tak rewelacja nad rewelacjami! :) Dziekuje, wiecej nie trzeba. :)
    Wskazania:

Stany zapalne błony śluzowej nosa, zwłaszcza u dzieci.

Dawkowanie:

Miejscowo. Smarować wokół otworów nosowych. Nie stosować głęboko do nosa.

http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/1484/masc-majerankowa-zapalenie-blony-sluzowej-nosa-10-g.html
    http://www.aptekagemini.pl/masc-majerankowa-25g.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 20:38

Pusurek lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tu lekarz nawet nie oglada dziecka, tylko pielegniarka. Ale ja sie tam jutro nawet nie pojawie, tylko wykonam fona i juz. Szczepienia nie sa obowiazkowe, wiec moga mi skoczyc.
    u nas za kazdym razem pediatra dokladnie bada i oglada i zadaje 1000 roznych pyyan

Pusurek, Mega, Iwone, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku fajnie ze wrocilas , brakowalo twojej mądrej głowki :)
    A ja po seansie..
    Powiem Wam ,ze Bogowie mi sie podobało..Moze tylko mialam wrazenie ,ze z deczka pokazali go jak naduzywacza napojow wyskokowych i cholernego palacza..Praktycznie ejden od drugiego odpalał..Ale film naprawde , naprawde..Kot pokazał kunszt aktorski :)

Bliska 77, megan8, Mega, Sabina, Pusurek, iwcia77, macduska, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wskazania:

Stany zapalne błony śluzowej nosa, zwłaszcza u dzieci.

Dawkowanie:

Miejscowo. Smarować wokół otworów nosowych. Nie stosować głęboko do nosa.

http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/1484/masc-majerankowa-zapalenie-blony-sluzowej-nosa-10-g.html
    http://www.aptekagemini.pl/masc-majerankowa-25g.html
    Eh, co ja bym zrobila bez tego forum... Dziecka bym przeciez nie miala nawet... ;)

iwcia77, BISCA, Mega, Iwone, Bliska 77, Reni, caffe lubią tę wiadomość

• iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. W sumie nie dawno dołączyłam do "staraczek 35+" w necie ale w rzeczywistości trwa to już ponad rok .Badania hormonalne są ok jutro idę jeszcze zbadać progesteron bo będzie 21 dc jedyne co mnie martwi to wynik AMH niestety 1,11. W prawdzie mam już termin laparoskopii na 15.01.15r i niestety mieszane uczucia bo znajoma po laparoskopii niestety nie zaszła w ciążę i powiem szczerze że z miesiąca na miesiąc kiedy pojawia się @ ręce już mi opadają skoro wiem że próby były 1-2 dni przed owulką więc teoretycznie powinno zaskoczyć a tu nic zważywszy że jestem tą szczęściarą która odczuwa sam moment owulki. Niestety czas mi ucieka i nerwy robią swoje słyszę wyluzuj ale to nie jest takie proste jak się mówi zważywszy że moje AMH niestety jest poniżej normy. Czy któraś z was zaszła w ciąże z takim wynikiem AMH?

Iwone, Mega, ania.g, moremi, kkisia, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po piątym i przedostatnim odcinku nowego serialu produkcji hbo "Wataha" kopię za muzyką z tego po necie. Znalazłam jedną piosenkę ale nie mogę znaleźć tej z napisów końcowych co wywołuje u mnie ciarki na plecach.

Mega, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar! ty £obuziaro! daj no pyska , niech cie usciskam <3 benvenuta !!! welcome!!!, wilkomen!!! bienvenidos!!! WITOJCIE!!! :D

Iwone, Bliska 77, Mega, malgos741, Simba, Pusurek, megan8, ania.g, SolarPolar, Sabina, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj iwam78 :)

Sabina lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Iwam,
    Nie pomoge bo nie robilam tego badania. Masz juz dzieci ?

U nas wieczor footbalistyczny. Marsylia Paryz. Odwieczni wrogowie ..... My za Parayzem bo uwielbiam y Zlatana. Mmmmmmm ;-)
    Super mecz. Na razie 1/0 dla Paryza, wiec jest ok.

Mega, iwcia77, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek - tak wlasnie sie ciesze :D ze jestes z nami z powrotem

https://www.facebook.com/video.php?v=925118387517098&pnref=story

Mega, Iwone, megan8, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    Witam wszystkich. W sumie nie dawno dołączyłam do "staraczek 35+" w necie ale w rzeczywistości trwa to już ponad rok .Badania hormonalne są ok jutro idę jeszcze zbadać progesteron bo będzie 21 dc jedyne co mnie martwi to wynik AMH niestety 1,11. W prawdzie mam już termin laparoskopii na 15.01.15r i niestety mieszane uczucia bo znajoma po laparoskopii niestety nie zaszła w ciążę i powiem szczerze że z miesiąca na miesiąc kiedy pojawia się @ ręce już mi opadają skoro wiem że próby były 1-2 dni przed owulką więc teoretycznie powinno zaskoczyć a tu nic zważywszy że jestem tą szczęściarą która odczuwa sam moment owulki. Niestety czas mi ucieka i nerwy robią swoje słyszę wyluzuj ale to nie jest takie proste jak się mówi zważywszy że moje AMH niestety jest poniżej normy. Czy któraś z was zaszła w ciąże z takim wynikiem AMH?
    Witaj
    Wydaje mi sie ze poziom amh masz w porządku, wynik poniżej 1 świadczy o malejącej rezerwie jajnikowego, wiec sie nie stresuj.
    Ja tez na styczeń mam zaplanowana histero z laparo :) choć mam nadzieje ze uda sie zaciążyć do tego czasu.

Iwone, Bliska 77, iwam78, moremi, Sabina, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś tak w Praktikerze ogarnął mnie świąteczny nastrój
    https://www.facebook.com/video.php?v=925136420848628&set=vb.146260275402917&type=2&theater
    Za wcześnie te choinki i ozdoby świąteczne ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:

Chciałbym mieć Twoje AMH.
    Ja mam 0,17 i nadal wierzę że się uda ;-)

Iwone, Mega, Bliska 77, Simba, moremi, Sabina, kkisia, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    jakoś tak w Praktikerze ogarnął mnie świąteczny nastrój
    https://www.facebook.com/video.php?v=925136420848628&set=vb.146260275402917&type=2&theater
    Za wcześnie te choinki i ozdoby świąteczne ;)
    Dokładnie, za wcześnie...ale filmik słodki :)

Iwone lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/video.php?v=864693910237681&fref=nf

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Misku fajnie ze wrocilas , brakowalo twojej mądrej głowki :)
    A ja po seansie..
    Powiem Wam ,ze Bogowie mi sie podobało..Moze tylko mialam wrazenie ,ze z deczka pokazali go jak naduzywacza napojow wyskokowych i cholernego palacza..Praktycznie ejden od drugiego odpalał..Ale film naprawde , naprawde..Kot pokazał kunszt aktorski :)

Też byłam na tym filmie, jestem pod ogromnym wrażeniem,

a co do palenia i picia to taki Religa był z tego co piszą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 22:16

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwam witaj, ja mialam rowno 1 ;)

dorbie, iwam78, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Z mala przerwa jestem tu juz od dwoch lat. Nie wiem ktory to cykl staran bo jak skasowalam to z calym bagazem... Bylam troche przed Parka tak mi sie wydaje, tzn kilka cykli ja wyprzedzalam. Takze w staraniach jestem najstarsza starowinka.
    Ja jestem rok i miesiac, bylas przede mna :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc babki, idę odsypiać wczorajsza imprezę

stosunkowo owocnej nocy życzę wszystkim

iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez powoli uciekam... Jutro musze wstać po 5 rano, dobranoc :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5455 5456 5457 5458 5459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ