35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wskazania:Pusurek wrote:Oj, sorki, nie odpisalam na wczorajsza propozycje.
Masc majerankowa to bedzie i tak rewelacja nad rewelacjami!
Dziekuje, wiecej nie trzeba. 
Stany zapalne błony śluzowej nosa, zwłaszcza u dzieci.
Dawkowanie:
Miejscowo. Smarować wokół otworów nosowych. Nie stosować głęboko do nosa.
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/1484/masc-majerankowa-zapalenie-blony-sluzowej-nosa-10-g.html
http://www.aptekagemini.pl/masc-majerankowa-25g.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 20:38
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
u nas za kazdym razem pediatra dokladnie bada i oglada i zadaje 1000 roznych pyyanPusurek wrote:Tu lekarz nawet nie oglada dziecka, tylko pielegniarka. Ale ja sie tam jutro nawet nie pojawie, tylko wykonam fona i juz. Szczepienia nie sa obowiazkowe, wiec moga mi skoczyc.
nick nieaktualny, Mega, Iwone, caffe lubią tę wiadomość
-
Misku fajnie ze wrocilas , brakowalo twojej mądrej głowki

A ja po seansie..
Powiem Wam ,ze Bogowie mi sie podobało..Moze tylko mialam wrazenie ,ze z deczka pokazali go jak naduzywacza napojow wyskokowych i cholernego palacza..Praktycznie ejden od drugiego odpalał..Ale film naprawde , naprawde..Kot pokazał kunszt aktorski
Bliska 77, megan8, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyEh, co ja bym zrobila bez tego forum... Dziecka bym przeciez nie miala nawet...Iwone wrote:Wskazania:
Stany zapalne błony śluzowej nosa, zwłaszcza u dzieci.
Dawkowanie:
Miejscowo. Smarować wokół otworów nosowych. Nie stosować głęboko do nosa.
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/1484/masc-majerankowa-zapalenie-blony-sluzowej-nosa-10-g.html
http://www.aptekagemini.pl/masc-majerankowa-25g.html
iwcia77, BISCA, Mega, Iwone, Bliska 77, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich. W sumie nie dawno dołączyłam do "staraczek 35+" w necie ale w rzeczywistości trwa to już ponad rok .Badania hormonalne są ok jutro idę jeszcze zbadać progesteron bo będzie 21 dc jedyne co mnie martwi to wynik AMH niestety 1,11. W prawdzie mam już termin laparoskopii na 15.01.15r i niestety mieszane uczucia bo znajoma po laparoskopii niestety nie zaszła w ciążę i powiem szczerze że z miesiąca na miesiąc kiedy pojawia się @ ręce już mi opadają skoro wiem że próby były 1-2 dni przed owulką więc teoretycznie powinno zaskoczyć a tu nic zważywszy że jestem tą szczęściarą która odczuwa sam moment owulki. Niestety czas mi ucieka i nerwy robią swoje słyszę wyluzuj ale to nie jest takie proste jak się mówi zważywszy że moje AMH niestety jest poniżej normy. Czy któraś z was zaszła w ciąże z takim wynikiem AMH?
Iwone, Mega, ania.g, moremi, nick nieaktualny, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
A ja po piątym i przedostatnim odcinku nowego serialu produkcji hbo "Wataha" kopię za muzyką z tego po necie. Znalazłam jedną piosenkę ale nie mogę znaleźć tej z napisów końcowych co wywołuje u mnie ciarki na plecach.
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Polar! ty £obuziaro! daj no pyska , niech cie usciskam
benvenuta !!! welcome!!!, wilkomen!!! bienvenidos!!! WITOJCIE!!!
Iwone, Bliska 77, Mega, malgos741, Simba, nick nieaktualny, megan8, ania.g, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
Witaj Iwam,
Nie pomoge bo nie robilam tego badania. Masz juz dzieci ?
U nas wieczor footbalistyczny. Marsylia Paryz. Odwieczni wrogowie ..... My za Parayzem bo uwielbiam y Zlatana. Mmmmmmm
Super mecz. Na razie 1/0 dla Paryza, wiec jest ok.
Mega, iwcia77, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witajiwam78 wrote:Witam wszystkich. W sumie nie dawno dołączyłam do "staraczek 35+" w necie ale w rzeczywistości trwa to już ponad rok .Badania hormonalne są ok jutro idę jeszcze zbadać progesteron bo będzie 21 dc jedyne co mnie martwi to wynik AMH niestety 1,11. W prawdzie mam już termin laparoskopii na 15.01.15r i niestety mieszane uczucia bo znajoma po laparoskopii niestety nie zaszła w ciążę i powiem szczerze że z miesiąca na miesiąc kiedy pojawia się @ ręce już mi opadają skoro wiem że próby były 1-2 dni przed owulką więc teoretycznie powinno zaskoczyć a tu nic zważywszy że jestem tą szczęściarą która odczuwa sam moment owulki. Niestety czas mi ucieka i nerwy robią swoje słyszę wyluzuj ale to nie jest takie proste jak się mówi zważywszy że moje AMH niestety jest poniżej normy. Czy któraś z was zaszła w ciąże z takim wynikiem AMH?
Wydaje mi sie ze poziom amh masz w porządku, wynik poniżej 1 świadczy o malejącej rezerwie jajnikowego, wiec sie nie stresuj.
Ja tez na styczeń mam zaplanowana histero z laparo
choć mam nadzieje ze uda sie zaciążyć do tego czasu.
Iwone, Bliska 77, iwam78, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Witam wszystkich. W sumie nie dawno dołączyłam do "staraczek 35+" w necie ale w rzeczywistości trwa to już ponad rok .Badania hormonalne są ok jutro idę jeszcze zbadać progesteron bo będzie 21 dc jedyne co mnie martwi to wynik AMH niestety 1,11. W prawdzie mam już termin laparoskopii na 15.01.15r i niestety mieszane uczucia bo znajoma po laparoskopii niestety nie zaszła w ciążę i powiem szczerze że z miesiąca na miesiąc kiedy pojawia się @ ręce już mi opadają skoro wiem że próby były 1-2 dni przed owulką więc teoretycznie powinno zaskoczyć a tu nic zważywszy że jestem tą szczęściarą która odczuwa sam moment owulki. Niestety czas mi ucieka i nerwy robią swoje słyszę wyluzuj ale to nie jest takie proste jak się mówi zważywszy że moje AMH niestety jest poniżej normy. Czy któraś z was zaszła w ciąże z takim wynikiem AMH?
Chciałbym mieć Twoje AMH.
Ja mam 0,17 i nadal wierzę że się uda
Iwone, Mega, Bliska 77, Simba, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dokładnie, za wcześnie...ale filmik słodkiIwone wrote:jakoś tak w Praktikerze ogarnął mnie świąteczny nastrój
https://www.facebook.com/video.php?v=925136420848628&set=vb.146260275402917&type=2&theater
Za wcześnie te choinki i ozdoby świąteczne
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Misku fajnie ze wrocilas , brakowalo twojej mądrej głowki

A ja po seansie..
Powiem Wam ,ze Bogowie mi sie podobało..Moze tylko mialam wrazenie ,ze z deczka pokazali go jak naduzywacza napojow wyskokowych i cholernego palacza..Praktycznie ejden od drugiego odpalał..Ale film naprawde , naprawde..Kot pokazał kunszt aktorski
Też byłam na tym filmie, jestem pod ogromnym wrażeniem,
a co do palenia i picia to taki Religa był z tego co piszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 22:16
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja jestem rok i miesiac, bylas przede mnaSolarPolar wrote:Z mala przerwa jestem tu juz od dwoch lat. Nie wiem ktory to cykl staran bo jak skasowalam to z calym bagazem... Bylam troche przed Parka tak mi sie wydaje, tzn kilka cykli ja wyprzedzalam. Takze w staraniach jestem najstarsza starowinka.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny