35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Oj, sorki, nie odpisalam na wczorajsza propozycje.
Masc majerankowa to bedzie i tak rewelacja nad rewelacjami!
Dziekuje, wiecej nie trzeba.
Stany zapalne błony śluzowej nosa, zwłaszcza u dzieci.
Dawkowanie:
Miejscowo. Smarować wokół otworów nosowych. Nie stosować głęboko do nosa.
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/1484/masc-majerankowa-zapalenie-blony-sluzowej-nosa-10-g.html
http://www.aptekagemini.pl/masc-majerankowa-25g.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 20:38
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tu lekarz nawet nie oglada dziecka, tylko pielegniarka. Ale ja sie tam jutro nawet nie pojawie, tylko wykonam fona i juz. Szczepienia nie sa obowiazkowe, wiec moga mi skoczyc.
Pusurek, Mega, Iwone, caffe lubią tę wiadomość
-
Misku fajnie ze wrocilas , brakowalo twojej mądrej głowki
A ja po seansie..
Powiem Wam ,ze Bogowie mi sie podobało..Moze tylko mialam wrazenie ,ze z deczka pokazali go jak naduzywacza napojow wyskokowych i cholernego palacza..Praktycznie ejden od drugiego odpalał..Ale film naprawde , naprawde..Kot pokazał kunszt aktorski
Bliska 77, megan8, Mega, Sabina, Pusurek, iwcia77, macduska, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Wskazania:
Stany zapalne błony śluzowej nosa, zwłaszcza u dzieci.
Dawkowanie:
Miejscowo. Smarować wokół otworów nosowych. Nie stosować głęboko do nosa.
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/1484/masc-majerankowa-zapalenie-blony-sluzowej-nosa-10-g.html
http://www.aptekagemini.pl/masc-majerankowa-25g.htmliwcia77, BISCA, Mega, Iwone, Bliska 77, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich. W sumie nie dawno dołączyłam do "staraczek 35+" w necie ale w rzeczywistości trwa to już ponad rok .Badania hormonalne są ok jutro idę jeszcze zbadać progesteron bo będzie 21 dc jedyne co mnie martwi to wynik AMH niestety 1,11. W prawdzie mam już termin laparoskopii na 15.01.15r i niestety mieszane uczucia bo znajoma po laparoskopii niestety nie zaszła w ciążę i powiem szczerze że z miesiąca na miesiąc kiedy pojawia się @ ręce już mi opadają skoro wiem że próby były 1-2 dni przed owulką więc teoretycznie powinno zaskoczyć a tu nic zważywszy że jestem tą szczęściarą która odczuwa sam moment owulki. Niestety czas mi ucieka i nerwy robią swoje słyszę wyluzuj ale to nie jest takie proste jak się mówi zważywszy że moje AMH niestety jest poniżej normy. Czy któraś z was zaszła w ciąże z takim wynikiem AMH?
Iwone, Mega, ania.g, moremi, kkisia, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
A ja po piątym i przedostatnim odcinku nowego serialu produkcji hbo "Wataha" kopię za muzyką z tego po necie. Znalazłam jedną piosenkę ale nie mogę znaleźć tej z napisów końcowych co wywołuje u mnie ciarki na plecach.
Mega, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witaj Iwam,
Nie pomoge bo nie robilam tego badania. Masz juz dzieci ?
U nas wieczor footbalistyczny. Marsylia Paryz. Odwieczni wrogowie ..... My za Parayzem bo uwielbiam y Zlatana. Mmmmmmm
Super mecz. Na razie 1/0 dla Paryza, wiec jest ok.Mega, iwcia77, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Witam wszystkich. W sumie nie dawno dołączyłam do "staraczek 35+" w necie ale w rzeczywistości trwa to już ponad rok .Badania hormonalne są ok jutro idę jeszcze zbadać progesteron bo będzie 21 dc jedyne co mnie martwi to wynik AMH niestety 1,11. W prawdzie mam już termin laparoskopii na 15.01.15r i niestety mieszane uczucia bo znajoma po laparoskopii niestety nie zaszła w ciążę i powiem szczerze że z miesiąca na miesiąc kiedy pojawia się @ ręce już mi opadają skoro wiem że próby były 1-2 dni przed owulką więc teoretycznie powinno zaskoczyć a tu nic zważywszy że jestem tą szczęściarą która odczuwa sam moment owulki. Niestety czas mi ucieka i nerwy robią swoje słyszę wyluzuj ale to nie jest takie proste jak się mówi zważywszy że moje AMH niestety jest poniżej normy. Czy któraś z was zaszła w ciąże z takim wynikiem AMH?
Wydaje mi sie ze poziom amh masz w porządku, wynik poniżej 1 świadczy o malejącej rezerwie jajnikowego, wiec sie nie stresuj.
Ja tez na styczeń mam zaplanowana histero z laparochoć mam nadzieje ze uda sie zaciążyć do tego czasu.
Iwone, Bliska 77, iwam78, moremi, Sabina, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
iwam78 wrote:Witam wszystkich. W sumie nie dawno dołączyłam do "staraczek 35+" w necie ale w rzeczywistości trwa to już ponad rok .Badania hormonalne są ok jutro idę jeszcze zbadać progesteron bo będzie 21 dc jedyne co mnie martwi to wynik AMH niestety 1,11. W prawdzie mam już termin laparoskopii na 15.01.15r i niestety mieszane uczucia bo znajoma po laparoskopii niestety nie zaszła w ciążę i powiem szczerze że z miesiąca na miesiąc kiedy pojawia się @ ręce już mi opadają skoro wiem że próby były 1-2 dni przed owulką więc teoretycznie powinno zaskoczyć a tu nic zważywszy że jestem tą szczęściarą która odczuwa sam moment owulki. Niestety czas mi ucieka i nerwy robią swoje słyszę wyluzuj ale to nie jest takie proste jak się mówi zważywszy że moje AMH niestety jest poniżej normy. Czy któraś z was zaszła w ciąże z takim wynikiem AMH?
Chciałbym mieć Twoje AMH.
Ja mam 0,17 i nadal wierzę że się uda
Iwone, Mega, Bliska 77, Simba, moremi, Sabina, kkisia, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Iwone wrote:jakoś tak w Praktikerze ogarnął mnie świąteczny nastrój
https://www.facebook.com/video.php?v=925136420848628&set=vb.146260275402917&type=2&theater
Za wcześnie te choinki i ozdoby świąteczneIwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Misku fajnie ze wrocilas , brakowalo twojej mądrej głowki
A ja po seansie..
Powiem Wam ,ze Bogowie mi sie podobało..Moze tylko mialam wrazenie ,ze z deczka pokazali go jak naduzywacza napojow wyskokowych i cholernego palacza..Praktycznie ejden od drugiego odpalał..Ale film naprawde , naprawde..Kot pokazał kunszt aktorski
Też byłam na tym filmie, jestem pod ogromnym wrażeniem,
a co do palenia i picia to taki Religa był z tego co piszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 22:16
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Z mala przerwa jestem tu juz od dwoch lat. Nie wiem ktory to cykl staran bo jak skasowalam to z calym bagazem... Bylam troche przed Parka tak mi sie wydaje, tzn kilka cykli ja wyprzedzalam. Takze w staraniach jestem najstarsza starowinka.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny