35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Witaj
Wydaje mi sie ze poziom amh masz w porządku, wynik poniżej 1 świadczy o malejącej rezerwie jajnikowego, wiec sie nie stresuj.
Ja tez na styczeń mam zaplanowana histero z laparochoć mam nadzieje ze uda sie zaciążyć do tego czasu.
-
Ja jeszcze liczę że laparoskopia pomoże w sumie już jestem po histeroskopii gdyż moja pani doktor znalazła u nie małego mięśniaka czego wcześniej nie widział inny lekarz i twierdził że czas który się staramy jest za krótki ale to inna historia a raczej horror który przeżyłam dowiadując się że moja cytologia ma gr III a u innego lekarza i po zrobieniu cytol jednowarstwowej okazało się że to gr I ale co przeżyłam w tym czasie to tylko ja wiem. Tragedia a teraz jeszcze to że nie wychodzi. Mam nadzieje że laparoskopia mi pomoże.
dorbie, Parka, Mega, kapturnica, Sabina, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartwi mnie ten płaski wykres tempki,no zobaczymy... w środę skocze do mojej gin. na kontrolę czy pękł w koncu ten pęcherzyk. Troche sie temp podwyższyła, śluz mi sie zmienił w końcu, prawie nie mam, więc mam nadzieję, ze pękł. Zobaczymy
iwcia77, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Za wcześnie te choinki i ozdoby świąteczne
Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Martwi mnie ten płaski wykres tempki,no zobaczymy... w środę skocze do mojej gin. na kontrolę czy pękł w koncu ten pęcherzyk. Troche sie temp podwyższyła, śluz mi sie zmienił w końcu, prawie nie mam, więc mam nadzieję, ze pękł. Zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:W tesco ozdoby świąteczne wystawione do sprzedaży były już 2 listopada. Jeszcze dobrze znicze z półek nie zniknęły a już bombki i choinki w ofercie.
Farby wybrałam i poszłam na ogród i jakoś tak nastrojowo się zrobiło. Dobrze że kolęd nie puszczaliWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 23:05
Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Napisalam ci na priv. Chyba jestem zadowolona, doktor ma dobrą opinię.
iwcia77, megan8, moremi, Mega, ania.g, kkisia, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Namawiała mnie jakis czas temu na decyzję o 3 dziecku, teraz żałuję, ze tyle czekalam, ale trzeba wyprostować pewne sprawy, np egzamin specj. i dojrzec na nowo. Może nie jest za późno. Może to brzmi pesymistycznie, ale tak naprawde jestem pelna nadziei, że nam wyjdzie.
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to ja pierwsza znad kawki, wypije i uciekam... Kurka od wczoraj coś mnie gardło boli...
Miłego dnia, jutro wolneNiuta, moremi, Sabina, kkisia, Bliska 77, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:To ja druga.
Nadaję z łóżka
Dzisiaj nadal wolne
Miłego dnia.Niuta, Sabina, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:masz wolne i nie spisz????
Mega, Sabina, ania.g, kkisia, BISCA, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards