35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie, właśnie tez sie dołączam do życzeń dla naszej Reni przede wszystkim spelnienia marzen
<3<3
iwcia77, Sabina, Reni, Parka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja no i oczywiście:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO RENI .... STO LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ.Mega, Sabina, Reni, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ami chyba monitor w lapku siadł, musiałam się do telewizora podłączyć żeby coś zobaczyć
spadam do roboty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:13
iwcia77, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja po paru dniach zawieszenia
i oczywiście dołączam do życzeń dla Reni spełnienia marzeń
Ja niestety przez następne kilka dni znowu będę poza zasięgiem internetu ze względu na swoje zdrowie mam nadzieje, ze tym razem szybko wrócę do sił....
Trzymajcie się ciepło udanych dni i słoneczka życzę wszystkimSabina, caffe, Reni, Elfik, kkisia, Parka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn i inne zainteresowane wynikami poporodowych testow piczkinsa.
Wczoraj dokonalismy kolejnego testu i stwierdzamy ze zdziwieniem, ze jest fajniej niz bylo! Nie wiem czy chlop dokonal w ostatnim czasie jakis drobnych operacji czy to mnie tak piknie pozszywali w srodku, ale smiem twierdzic, ze jest inaczej i to bardzo na plus inaczej! Piczkins jakis taki dopasowany jest jak trzeba, a jak sie dolaczy miesnie Kegla, to juz w ogole petarda!
Odkrywam seks na nowo!
I tym optymistycznym akcentem koncze testowanie, to byl moj ostatni raporcik.
Jest wiec nadzieja, ze po porodzie nie bedzie gorzej, a moze byc nawet lepiej.
Czy gdybym zaszla w kolejna ciaze, to bede z powrotem dziewica?moremi, Mala79, dorbie, caffe, paszczakin, Bozia3, Elfik, kkisia, Parka, Sabina, ania.g, iwcia77, Mega, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czy gdybym zaszla w kolejna ciaze, to bede z powrotem dziewica?
kapturnica, caffe, Elfik, Pusurek, kkisia, Parka, Sabina, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam!
Bisca - też mam wolny poniedziałek!
Miałam ambitny plan wyspania się w końcu ale gdzieee tam!
Młodego całą noc bolał brzuch, jak już zasnął a ja z nim to śniły mi się same paskudne rzeczy. Nawet nie chcę tego pisać...
Pewnie bedzie znowu akcja "lekarz" i naprawdę nie wiem co dalej.
W zasadzie to pewnie wiem- jakieś badania, może szpital - brrr i boję się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:30
caffe, Elfik, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Reniek, spelnienia marzen wszystkich bez wyjatku, nawet tych podswiadomych
no i szczegolniego tego zwiazanego z wykresem
niech sie spelni jak najszybciej
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/birthday/birthday002 watermark.gif[/img]moremi, Reni, Elfik, Parka, Sabina, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczeta
Bylam wczoraj na "Zaginionej dziewczynie" w kinie, kobita przepada bez sladu w 5 rocznice slubu...nie bede wiecej opowiadac, ale polecam, bardzo dobry film.
Moze tez powinnam zniknac za rok...(bedzie wlasnie 5 rocz.)
Mala, mam nadzieje ze wrocisz do formy i wszystko bedzie dobrze.
Macduska, zdrowia dla mlodego.
Pusur, ciesze sie ze wyremontowany piczkins sprawnie dziala, ale zeby jakos wesprzec ta teze powinnas zamiescic zdjecia, bylby to wtedy w miare rzetelny raport
Milego poczatku tygodniakapturnica, moremi, macduska, Elfik, Pusurek, kkisia, Sabina, ania.g, iwcia77, Mega, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn, fota wymiata
tak mi sie skojarzylo jeszcze cos z tym co Macduska o snach pisala- dolaczylam do klubu makabrycznych snow o opiece nad dziecmi. A raczej jej braku. Juz teraz dokladnie nie pamietam, ale snilo mi sie ze zapomnialam dziecko cyckiem karmic po porodzie i ze jakos to kiepsko szlo jak mi sie przypomnialo nastepnego dnia ze moze dobrze by bylo.. Potem mi sie snilo, ze nosilam dzieciaka w reklamowce po jakis centrach handlowych czy kinach(byl wielkosci dloni, wiec problemu nie bylo) i od czasu do czasu sprawdzalam, czy sie tam nie przydusza.. na dodatek byl jeszczce w takim plastikowym opakowaniu, tylko nozki na boki wystawaly..
Jedyny plus, ze chociaz mialalm straszne wyrzuty sumienia w tych snach, jak sobie uswiadamialam, co robie.. Masakra jakas..Bursztyn, moremi, Reni, macduska, Elfik, kkisia, Parka, iwcia77, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość