35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze raz zciskam Wszystkie i dziekuje za mile przyjecie. Ja w drodze do pracy , bez korkow i tlumow. Nadal nie mam odwagi wsiasc do samochodu.
Mega, Sabina, kapturnica, ania.g, kkisia, iwcia77, caffe, Pusurek, moremi, Bursztyn, Parka, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry.. Wstalam dzisiaj nowka sztuka, leb w koncu nie boli,zycie jak nowe ..
Bialka prawie przez caly weekend w siebie wpychalam poukrywane w weglowodanach i chyba pomoglo. Dorzucilam tez do zarcia nasion chia i teraz juz nie ma bata, bede najzdrowsza na swiecie (szczegolnie, ze zaplacilam za to cholerstwo 10€ za 200g bede musiala w PL zamowic, tam 10€ za kg).. Obiad: komosa ugotowana na na bulionie, z kurkami ze smietana (Simba) i nawet przemycone mini kawalki kuraka. To posypane na koncu nasionami chia- niebo w gebie, polecam..
Sabina, iwcia77, Mega, Pusurek, moremi, kkisia, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:W ramach dnia miłości do zwierząt byłam tak miła i zrobiłam mojemu dużemu kocurowi (czytaj : mąż ) śniadanie
o 6 rano? to dopiero musi byc milosc!BISCA, iwcia77, Niuta, Mega, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A ja nie wiem co mi dziś jest. Usypiam nad biurkiem, nie mam na nic siły, składa mnie jak scyzoryk. A tu tyle roboty dzisiaj
yyy, ciaza?Sabina, iwcia77, BISCA, Mega, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mówisz?
pierwszy raz w życiu tak mam. Koncentracji zero, oczy się sklejaja, jak żyć?
ja w tym nie pomoge, ja jechalam na adrenalinie i nerwach w tym samym czasie
dopiero teraz opadam z sil, ale to przez te cholerne pawie i gowniane zarcie..
niemniej rozwiazniem byloby kilka dni wolnego, ale tak jak ty mam w pracy masakre i dopoki tego nie skoncze nie mam mowy o odpoczynku, bo sie bede praca denerwowac..Mega, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
obecna i ja
, pogoda angielska ( Burszta!- maczalas w tym palce?
) a ja od rana na nogach
..normalnie to spie jak Dorka ( do 13) ale od kilku dni cos nie idzie...mi to spanie...poza tym budze sie z bolacymi zebrami
jakby w nocy ktos mi je skopal...
dzien bedzie w miare intensywny, bo jade umyc auto, zatankowac, zrobic zakupy , na kawke do kumpeli, potem spotkanie z pania psycholog w ramach kursu przedporodowego..., kompletowanie akcesorii dla Ivo...itp
milego dnia lasencjeBISCA, Sabina, Bliska 77, Mega, caffe, malgos741, Pusurek, moremi, Bursztyn, kkisia, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek,
Ja mam dzisiaj urlop. Wybieremy sie do centrum handloweg. Pochodzimy po sklepach, jakas restauracja i moze kino. To jest poniedzialek !
Poza tym padla mi pralka. Naprawialismy kilka tygodni temu ale chyba nieskutecznietrza kupic nowa. Tylko, ze mam pranie w wodzie w tej pralce
Sabinkaoby zlecialo do wieczora. A narzekac oczywiscie masz prawo
Niuta, szacun za sniadanko dla "kotka"
Udanego dnia wszystkim Paniom
Sabina, iwcia77, Niuta, Mega, caffe, Pusurek, Bursztyn, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:obecna i ja
, pogoda angielska ( Burszta!- maczalas w tym palce?
) a ja od rana na nogach
..normalnie to spie jak Dorka ( do 13) ale od kilku dni cos nie idzie...mi to spanie...poza tym budze sie z bolacymi zebrami
jakby w nocy ktos mi je skopal...
dzien bedzie w miare intensywny, bo jade umyc auto, zatankowac, zrobic zakupy , na kawke do kumpeli, potem spotkanie z pania psycholog w ramach kursu przedporodowego..., kompletowanie akcesorii dla Ivo...itp
milego dnia lasencjezakupy dla dziecia to dopiero radocha
iwcia77, Mega, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzien doberek,
Ja mam dzisiaj urlop. Wybieremy sie do centrum handloweg. Pochodzimy po sklepach, jakas restauracja i moze kino. To jest poniedzialek !
Poza tym padla mi pralka. Naprawialismy kilka tygodni temu ale chyba nieskutecznietrza kupic nowa. Tylko, ze mam pranie w wodzie w tej pralce
Sabinkaoby zlecialo do wieczora. A narzekac oczywiscie masz prawo
Niuta, szacun za sniadanko dla "kotka"
Udanego dnia wszystkim PaniomParka lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ło to będziesz mieć super dzień
zakupy dla dziecia to dopiero radocha
Sabina, Mega, caffe, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny