X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    Mega, niech Ci ten dzień w pracy szybko zleci :-)
    Iwam witamy :-)

Mega, Sabina, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz zciskam Wszystkie i dziekuje za mile przyjecie. Ja w drodze do pracy , bez korkow i tlumow. Nadal nie mam odwagi wsiasc do samochodu.

Mega, Sabina, kapturnica, ania.g, kkisia, iwcia77, caffe, Pusurek, moremi, Bursztyn, Parka, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hej :-)
    Mega, niech Ci ten dzień w pracy szybko zleci :-)
    Iwam witamy :-)
    mam nadzieje, do 21 kwitne :(

Sabina, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski:-)
    Ja już w pracy... może przeżyje? Popoludnuu zakupy z mężem i córka :-)
    Buziaki :-)

Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry.. Wstalam dzisiaj nowka sztuka, leb w koncu nie boli,zycie jak nowe ..

Bialka prawie przez caly weekend w siebie wpychalam poukrywane w weglowodanach i chyba pomoglo. Dorzucilam tez do zarcia nasion chia i teraz juz nie ma bata, bede najzdrowsza na swiecie (szczegolnie, ze zaplacilam za to cholerstwo 10€ za 200g bede musiala w PL zamowic, tam 10€ za kg).. Obiad: komosa ugotowana na na bulionie, z kurkami ze smietana (Simba <3) i nawet przemycone mini kawalki kuraka. To posypane na koncu nasionami chia- niebo w gebie, polecam..

Sabina, iwcia77, Mega, Pusurek, moremi, kkisia, Parka, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    W ramach dnia miłości do zwierząt byłam tak miła i zrobiłam mojemu dużemu kocurowi (czytaj : mąż ) śniadanie ;-)

o 6 rano? to dopiero musi byc milosc! ;)

BISCA, iwcia77, Niuta, Mega, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem co mi dziś jest. Usypiam nad biurkiem, nie mam na nic siły, składa mnie jak scyzoryk. A tu tyle roboty dzisiaj :-O

iwcia77, Mega, kkisia, Parka, ania.g lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja nie wiem co mi dziś jest. Usypiam nad biurkiem, nie mam na nic siły, składa mnie jak scyzoryk. A tu tyle roboty dzisiaj :-O

yyy, ciaza? ;)

Sabina, iwcia77, BISCA, Mega, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    yyy, ciaza? ;)
    Mówisz? ;-) pierwszy raz w życiu tak mam. Koncentracji zero, oczy się sklejaja, jak żyć? ;-)

iwcia77, Bliska 77, Mega, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to że narzekam, biorę w pakiecie wszystko ;-) tylko nie sądziłam że już coś mi będzie ;-)

iwcia77, Mega, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mówisz? ;-) pierwszy raz w życiu tak mam. Koncentracji zero, oczy się sklejaja, jak żyć? ;-)

ja w tym nie pomoge, ja jechalam na adrenalinie i nerwach w tym samym czasie ;)

dopiero teraz opadam z sil, ale to przez te cholerne pawie i gowniane zarcie..
    niemniej rozwiazniem byloby kilka dni wolnego, ale tak jak ty mam w pracy masakre i dopoki tego nie skoncze nie mam mowy o odpoczynku, bo sie bede praca denerwowac..

Mega, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna i ja :), pogoda angielska ( Burszta!- maczalas w tym palce?;D) a ja od rana na nogach :-O..normalnie to spie jak Dorka ( do 13) ale od kilku dni cos nie idzie...mi to spanie...poza tym budze sie z bolacymi zebrami :-O jakby w nocy ktos mi je skopal...:-O

dzien bedzie w miare intensywny, bo jade umyc auto, zatankowac, zrobic zakupy , na kawke do kumpeli, potem spotkanie z pania psycholog w ramach kursu przedporodowego..., kompletowanie akcesorii dla Ivo...itp

milego dnia lasencje

BISCA, Sabina, Bliska 77, Mega, caffe, malgos741, Pusurek, moremi, Bursztyn, kkisia, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek,

Ja mam dzisiaj urlop :-) . Wybieremy sie do centrum handloweg. Pochodzimy po sklepach, jakas restauracja i moze kino. To jest poniedzialek !
    Poza tym padla mi pralka. Naprawialismy kilka tygodni temu ale chyba nieskutecznie ;-) trza kupic nowa. Tylko, ze mam pranie w wodzie w tej pralce :-(
    Sabinka <3 oby zlecialo do wieczora. A narzekac oczywiscie masz prawo ;-)
    Niuta, szacun za sniadanko dla "kotka" ;-)

Udanego dnia wszystkim Paniom :-)

Sabina, iwcia77, Niuta, Mega, caffe, Pusurek, Bursztyn, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    obecna i ja :), pogoda angielska ( Burszta!- maczalas w tym palce?;D) a ja od rana na nogach :-O..normalnie to spie jak Dorka ( do 13) ale od kilku dni cos nie idzie...mi to spanie...poza tym budze sie z bolacymi zebrami :-O jakby w nocy ktos mi je skopal...:-O

dzien bedzie w miare intensywny, bo jade umyc auto, zatankowac, zrobic zakupy , na kawke do kumpeli, potem spotkanie z pania psycholog w ramach kursu przedporodowego..., kompletowanie akcesorii dla Ivo...itp

milego dnia lasencje
    Ło to będziesz mieć super dzień :-) zakupy dla dziecia to dopiero radocha B-) :-D

iwcia77, Mega, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dzien doberek,

Ja mam dzisiaj urlop :-) . Wybieremy sie do centrum handloweg. Pochodzimy po sklepach, jakas restauracja i moze kino. To jest poniedzialek !
    Poza tym padla mi pralka. Naprawialismy kilka tygodni temu ale chyba nieskutecznie ;-) trza kupic nowa. Tylko, ze mam pranie w wodzie w tej pralce :-(
    Sabinka <3 oby zlecialo do wieczora. A narzekac oczywiscie masz prawo ;-)
    Niuta, szacun za sniadanko dla "kotka" ;-)

Udanego dnia wszystkim Paniom :-)
    a nie masz opcji " spust wody" w pralce?

Parka lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ło to będziesz mieć super dzień :-) zakupy dla dziecia to dopiero radocha B-) :-D
    no...jade tez do tesciowej po wozek, nosidelko i siedzenie do auta dla Ivo..., bo to spadek po siostrze Alojza co zostawila na strychu u tesciowej :)

Sabina, Mega, caffe, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    milego dnia i tygodnia :)

Sabina, iwcia77, Mega, Bursztyn, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek!!! ja z tortami do Ciebie dzis przychodze :D Niech cie nie opuszcza nigdy poczucie humoru ! <3 100 lat!!!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ad0aa1f52e7.jpg

Sabina, Reni, Mega, Bursztyn, kkisia, Parka, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie to że narzekam, biorę w pakiecie wszystko ;-) tylko nie sądziłam że już coś mi będzie ;-)
    no a to ci niespodzianka :D

Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kochana wszystkiego najlepszego, spełenia marzeń, a szczególnie tego jednego marzenia <3

iwcia77, Reni, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 5457 5458 5459 5460 5461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ