X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    Mega, niech Ci ten dzień w pracy szybko zleci :-)
    Iwam witamy :-)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz zciskam Wszystkie i dziekuje za mile przyjecie. Ja w drodze do pracy , bez korkow i tlumow. Nadal nie mam odwagi wsiasc do samochodu.

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, nick nieaktualny, moremi, Bursztyn, Parka, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hej :-)
    Mega, niech Ci ten dzień w pracy szybko zleci :-)
    Iwam witamy :-)
    mam nadzieje, do 21 kwitne :(

nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski:-)
    Ja już w pracy... może przeżyje? Popoludnuu zakupy z mężem i córka :-)
    Buziaki :-)

Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry.. Wstalam dzisiaj nowka sztuka, leb w koncu nie boli,zycie jak nowe ..

Bialka prawie przez caly weekend w siebie wpychalam poukrywane w weglowodanach i chyba pomoglo. Dorzucilam tez do zarcia nasion chia i teraz juz nie ma bata, bede najzdrowsza na swiecie (szczegolnie, ze zaplacilam za to cholerstwo 10€ za 200g bede musiala w PL zamowic, tam 10€ za kg).. Obiad: komosa ugotowana na na bulionie, z kurkami ze smietana (Simba <3) i nawet przemycone mini kawalki kuraka. To posypane na koncu nasionami chia- niebo w gebie, polecam..

nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Parka, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    W ramach dnia miłości do zwierząt byłam tak miła i zrobiłam mojemu dużemu kocurowi (czytaj : mąż ) śniadanie ;-)

o 6 rano? to dopiero musi byc milosc! ;)

BISCA, iwcia77, Niuta, Mega, moremi, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem co mi dziś jest. Usypiam nad biurkiem, nie mam na nic siły, składa mnie jak scyzoryk. A tu tyle roboty dzisiaj :-O

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Parka, ania.g lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja nie wiem co mi dziś jest. Usypiam nad biurkiem, nie mam na nic siły, składa mnie jak scyzoryk. A tu tyle roboty dzisiaj :-O

yyy, ciaza? ;)

nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, Mega, moremi, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    yyy, ciaza? ;)
    Mówisz? ;-) pierwszy raz w życiu tak mam. Koncentracji zero, oczy się sklejaja, jak żyć? ;-)

iwcia77, Bliska 77, Mega, moremi, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to że narzekam, biorę w pakiecie wszystko ;-) tylko nie sądziłam że już coś mi będzie ;-)

iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mówisz? ;-) pierwszy raz w życiu tak mam. Koncentracji zero, oczy się sklejaja, jak żyć? ;-)

ja w tym nie pomoge, ja jechalam na adrenalinie i nerwach w tym samym czasie ;)

dopiero teraz opadam z sil, ale to przez te cholerne pawie i gowniane zarcie..
    niemniej rozwiazniem byloby kilka dni wolnego, ale tak jak ty mam w pracy masakre i dopoki tego nie skoncze nie mam mowy o odpoczynku, bo sie bede praca denerwowac..

Mega, moremi, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna i ja :), pogoda angielska ( Burszta!- maczalas w tym palce?;D) a ja od rana na nogach :-O..normalnie to spie jak Dorka ( do 13) ale od kilku dni cos nie idzie...mi to spanie...poza tym budze sie z bolacymi zebrami :-O jakby w nocy ktos mi je skopal...:-O

dzien bedzie w miare intensywny, bo jade umyc auto, zatankowac, zrobic zakupy , na kawke do kumpeli, potem spotkanie z pania psycholog w ramach kursu przedporodowego..., kompletowanie akcesorii dla Ivo...itp

milego dnia lasencje

BISCA, nick nieaktualny, Bliska 77, Mega, caffe, malgos741, nick nieaktualny, moremi, Bursztyn, nick nieaktualny, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek,

Ja mam dzisiaj urlop :-) . Wybieremy sie do centrum handloweg. Pochodzimy po sklepach, jakas restauracja i moze kino. To jest poniedzialek !
    Poza tym padla mi pralka. Naprawialismy kilka tygodni temu ale chyba nieskutecznie ;-) trza kupic nowa. Tylko, ze mam pranie w wodzie w tej pralce :-(
    Sabinka <3 oby zlecialo do wieczora. A narzekac oczywiscie masz prawo ;-)
    Niuta, szacun za sniadanko dla "kotka" ;-)

Udanego dnia wszystkim Paniom :-)

nick nieaktualny, iwcia77, Niuta, Mega, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    obecna i ja :), pogoda angielska ( Burszta!- maczalas w tym palce?;D) a ja od rana na nogach :-O..normalnie to spie jak Dorka ( do 13) ale od kilku dni cos nie idzie...mi to spanie...poza tym budze sie z bolacymi zebrami :-O jakby w nocy ktos mi je skopal...:-O

dzien bedzie w miare intensywny, bo jade umyc auto, zatankowac, zrobic zakupy , na kawke do kumpeli, potem spotkanie z pania psycholog w ramach kursu przedporodowego..., kompletowanie akcesorii dla Ivo...itp

milego dnia lasencje
    Ło to będziesz mieć super dzień :-) zakupy dla dziecia to dopiero radocha B-) :-D

iwcia77, Mega, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dzien doberek,

Ja mam dzisiaj urlop :-) . Wybieremy sie do centrum handloweg. Pochodzimy po sklepach, jakas restauracja i moze kino. To jest poniedzialek !
    Poza tym padla mi pralka. Naprawialismy kilka tygodni temu ale chyba nieskutecznie ;-) trza kupic nowa. Tylko, ze mam pranie w wodzie w tej pralce :-(
    Sabinka <3 oby zlecialo do wieczora. A narzekac oczywiscie masz prawo ;-)
    Niuta, szacun za sniadanko dla "kotka" ;-)

Udanego dnia wszystkim Paniom :-)
    a nie masz opcji " spust wody" w pralce?

Parka lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ło to będziesz mieć super dzień :-) zakupy dla dziecia to dopiero radocha B-) :-D
    no...jade tez do tesciowej po wozek, nosidelko i siedzenie do auta dla Ivo..., bo to spadek po siostrze Alojza co zostawila na strychu u tesciowej :)

nick nieaktualny, Mega, caffe, moremi, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    milego dnia i tygodnia :)

nick nieaktualny, iwcia77, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek!!! ja z tortami do Ciebie dzis przychodze :D Niech cie nie opuszcza nigdy poczucie humoru ! <3 100 lat!!!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ad0aa1f52e7.jpg

nick nieaktualny, Reni, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, Parka, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie to że narzekam, biorę w pakiecie wszystko ;-) tylko nie sądziłam że już coś mi będzie ;-)
    no a to ci niespodzianka :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kochana wszystkiego najlepszego, spełenia marzeń, a szczególnie tego jednego marzenia <3

iwcia77, Reni, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 5457 5458 5459 5460 5461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ