35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Simba nie martw się. Czasami z bliźniakami jest mniej problemów jak z jednym. Dzieci na noc tatusiowi i będziesz zawsze wyspana i wypoczęta.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc452b8d950c.jpgIwone, Aqata lubią tę wiadomość
-
Sabinka kiedy ostatnio byłam w ciąży myślałam że tylko ja tak mam. Miałam skończone 35 lat i wydawało mi się że jestem już za stara na ciążę. Dopiero po latach zrozumiałam że wiek nie ma tu nic do rzeczy, że to normalne że mogłam spać 24 / dobę. Trzeba to poprostu przeczekać.
Sabina, Mega, kapturnica, Aqata, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale lekarze Ci kazal brac?
Pytam dlatego, ze mnie zostalo jedno opakowanie. Inna sprawa, ze kompletnie nie mialabym pomyslu jak je wyslac, bo to musi byc w lodowce.
musi Malgos przyjechac po odbior z lodowka, poczta nie ma szans..
ja dorzuce pregnyl i cetrotide od siebie, tez lodowkowe, miejsce na piernik mi zabieraja..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 16:34
iwcia77, Aqata, Simba, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:musi Iwone przyjechac po odbior z lodowka, poczta nie ma szans..
ja dorzuce pregnyl i cetrotide od siebie, tez lodowkowe, miejsce na piernik mi zabieraja..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 16:36
iwcia77, Aqata, Simba, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja mogę przyjechać ale leków nie potrzebuję
to przyjezdzaj i nie dostaneszwino mozesz dostac.. i frytki!
Iwone, Sabina, Mega, iwcia77, kkisia, Aqata, Simba, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:i taka wielka butla karmi dziecia powietrzem
Sabinka, jak masz miec symptomy ciazowe, to bierz zmeczenie- ja tego nie mialam na poczatku, to potem mnie na druga strone pawie przekrecily.. teraz mam jeszcze i mdlosci i zmecznie, wiec oczekuje tego co wszyscy obiecuja w drugim trymestrze- "naplywu energi", "czucia sie wspaniale".. Ale cos mi sie wydaje, ze te terminy to jakis facet opisali nie mam zamiaru narzekać, tylko będę Wam opisywać
Wiecie strasznie dziwne dla mnie uczucie, po raz pierwszy jestem po drugiej stronie. I dziwnie się z tym czuje
Jestem i szczęśliwa i trochę zażenowana i zdziwiona, tym że się udałoMega, iwcia77, macduska, Iwone, moremi, caffe, Bursztyn, SolarPolar, Dorka1979, malgos741, paszczakin, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A u mnie na obiad było cannelloni i sałata, pomidor i ogórek, no poprostu niebo w gębie, nawet Młoda, która do takich potraw ma strasznie długie zeby zjadla ze smakiem smakiem
Boli mnie lewa strona gardła, zaczyna bolec lewe ucho, no wesoło sie robi...i brzuch zaczyna...
A w ciąży nie jestem a po obiedzie 1,5 godz spałam...hmmm....Sabina, kapturnica, iwcia77, Iwone, Parka, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Po bólu brzucha, mam jakiś objaw że coś się dzieje we mnie. Popoludniu odpływam ze zmęczenia, oczy mi się schodzą, jestem kompletnie pozbawiona jakiejkolwiek energii. W ciąży z córką tak nie miałam. Miałam powera, nie rozumialam, że laski mogą być senne. A jednak
Mega, Sabina, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
Kurna teściowa bez gadania wpuściła mnie do kuchni
no coś niesamowitego i nawet jej moj obiad smakował
Sabina, iwcia77, macduska, ania.g, Simba, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Biorę co dają
i nie mam zamiaru narzekać, tylko będę Wam opisywać
Wiecie strasznie dziwne dla mnie uczucie, po raz pierwszy jestem po drugiej stronie. I dziwnie się z tym czuje
Jestem i szczęśliwa i trochę zażenowana i zdziwiona, tym że się udało
Ojj tam ciesz sie kochana ciesz...Po takim czasie to juz nie ma co byc zazenowanie..Gdyby to byl 1szy cykl..To inna opcja
A mnie w tym cyklu to co dziwi to te dziwne skurcze..Takie miesiaczkowe...Nie sa cale czas..Ale przychodza i odchodza..Itak co jakis czas..Najbardziej odczuwalne na lezaco.////
A moze to autosugestia i poprostu takl chce by bylo
No nic trza dalej czekac....A to czekanie mnie dopierdala....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 16:56
Sabina, moremi, Mega, Parka, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczu co do' wspaniałego drugiego ttymestru, to będzie jak piszesz
ja nie zauważyłam, kiedy skończyly się dolegliwości i zrobiło się fajnie
jakoś tak niepostrzezenie
choć nie był to książkowy 12 tydzień, tylko trochę później
doczekadoczekasz się i Ty z kartoflem
Mega, moremi, iwcia77, Parka, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Anna Maria, fajnie że jesteś z powrotem. Zastanawiałam się co u Ciebie.
Gretka, ja też jak Twój mąż mam urodziny 16.
Pusur, nie tylko Twój Adam lubi wczesno poranną godzinę. Marcel zawsze budzi się o 1 ale wtedy zje i zasypia potem o 4 i tu już nie ma ochoty na spanie bo jest mnóstwo rzeczy na które można popatrzeć. Do tego wydaje takie śmieszne terkoczące dźwięki. Po ok godzinie zaśnie i jest spokój do 7:30. Zawsze te godziny jak w zegarku.Sabina, moremi, Mega, Pusurek, Parka, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
to musi na coś swędzieć
iwcia77, Mega, Sabina, Parka, caffe, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017