35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ojj tam ciesz sie kochana ciesz...Po takim czasie to juz nie ma co byc zazenowanie..Gdyby to byl 1szy cykl..To inna opcja
A mnie w tym cyklu to co dziwi to te dziwne skurcze..Takie miesiaczkowe...Nie sa cale czas..Ale przychodza i odchodza..Itak co jakis czas..Najbardziej odczuwalne na lezaco.////
A moze to autosugestia i poprostu takl chce by bylo
No nic trza dalej czekac....A to czekanie mnie dopierdala....Parka lubi tę wiadomość
gretka -
A mnie boli lewy cycek tylko, kumulacja na lewa stronę
ale tak jeszcze nie miałam, zawsze bolały obydwa a tu nagle jeden
macduska lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Po bólu brzucha, mam jakiś objaw że coś się dzieje we mnie. Popoludniu odpływam ze zmęczenia, oczy mi się schodzą, jestem kompletnie pozbawiona jakiejkolwiek energii. W ciąży z córką tak nie miałam. Miałam powera, nie rozumialam, że laski mogą być senne. A jednak
Tylko kto wyjaśni mojej 3,5-letniej córce, że mama nie ma siły za grosz?
Ja nie nnarzekam, Broń Boże, po prostu się dziwię i dziele z Wami moimi spostrzezeniamibo jestem szczęśliwa i mocno wierzę, że tym razem będzie wszystko dobrze
Ale się rozpisalam
Sab, po to tu jestesmy zebys nam takie wlasnie rzeczy pisala. Otoczenie moze nie zrozumiec, my tak, bo albo same to przeszlysmy albo bardzo chcialybysmy tak miecgretka, Sabina, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
no to jestem juz
Mega, Bozia - normalnie pala mnie uszy ze wstydu, ze jeszcze ja sie do tych cannelloni nie zabralamskoro tak zachwalacie to bede musiala w koncu sama zrobic...bosze..."szewc bez butow chodzi "
Paszczus- ja dostalam spadek po kolezance - rogala w klsztalcie "u" , bo w italii tez kosztuja 50 euronow, i powiem ci - dzieki bogu! spie z nim od miesiaca...sprawdza mi sie bardzo, bo zaczely bolec mnie plecy, zebra itd . problem w tym, ze potrzebowalabym drugiego ...bo jednego miedzy nogi a drugiego pod plecy..., co do karmienia to sie zobaczy w styczniu
Sabina, Simba, Parka, moremi, Pusurek, Bozia3, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Biorę co dają
i nie mam zamiaru narzekać, tylko będę Wam opisywać
Wiecie strasznie dziwne dla mnie uczucie, po raz pierwszy jestem po drugiej stronie. I dziwnie się z tym czuje
Jestem i szczęśliwa i trochę zażenowana i zdziwiona, tym że się udało
A ja nawet lubie czytac takie "narzekania". Lepsze to niz o 100 stron o magnesach pod rządkapturnica, Sabina, iwcia77, moremi, macduska, Bursztyn, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Phi takie tam ..Ja odplywam, po poludniu od wczoraj juz 2gi raz a nie ciezarowka zem../jeszcze
No, ja nie wiem czys Ty nie ciezarowka, bylam wlasnie na Twoim wykresie
Sabina, kapturnica, Mega, Dorka1979, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:No, ja nie wiem czys Ty nie ciezarowka, bylam wlasnie na Twoim wykresie
Parka ja biore luteine..Ona tez zawyza tempke niestety wiec dokonca nie ejst ona miarodajna...Ale spadek wczorajszy tez mnie zaciekawilWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 17:48
iwcia77, Sabina, macduska, Mega, Dorka1979, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Paszczus- ja dostalam spadek po kolezance - rogala w klsztalcie "u" , bo w italii tez kosztuja 50 euronow
, i powiem ci - dzieki bogu! spie z nim od miesiaca...sprawdza mi sie bardzo, bo zaczely bolec mnie plecy, zebra itd . problem w tym, ze potrzebowalabym drugiego ...bo jednego miedzy nogi a drugiego pod plecy..., co do karmienia to sie zobaczy w styczniu
I mozesz go od przodu i od tylu pakowac.
Sabina, iwcia77, macduska, Mega, moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dlatego fajny jest taki dlugi rogal, co to podpiera plecy, a jednoczesnie wchodzi miedzy nogi.
I mozesz go od przodu i od tylu pakowac.
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Pustki tu dzisiaj ....
Elfik znowu się alienuje bez uprzedzenia,
a i dorki coś nie widać już ze dwa dniSabina, macduska, Iwone, Mega, malgos741, Parka, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Po bólu brzucha, mam jakiś objaw że coś się dzieje we mnie. Popoludniu odpływam ze zmęczenia, oczy mi się schodzą, jestem kompletnie pozbawiona jakiejkolwiek energii. W ciąży z córką tak nie miałam. Miałam powera, nie rozumialam, że laski mogą być senne. A jednak
Tylko kto wyjaśni mojej 3,5-letniej córce, że mama nie ma siły za grosz?
Ja nie nnarzekam, Broń Boże, po prostu się dziwię i dziele z Wami moimi spostrzezeniamibo jestem szczęśliwa i mocno wierzę, że tym razem będzie wszystko dobrze
Ale się rozpisalamIwone, Sabina, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a gdzieś ty się kobito podziewała!?
Mega, malgos741, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość