X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gretka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj tam ciesz sie kochana ciesz...Po takim czasie to juz nie ma co byc zazenowanie..Gdyby to byl 1szy cykl..To inna opcja ;)
    A mnie w tym cyklu to co dziwi to te dziwne skurcze..Takie miesiaczkowe...Nie sa cale czas..Ale przychodza i odchodza..Itak co jakis czas..Najbardziej odczuwalne na lezaco.////
    A moze to autosugestia i poprostu takl chce by bylo :(
    No nic trza dalej czekac....A to czekanie mnie dopierdala....
    Cos mi to przypomina...u mnie wlasnie tez ala@ 3 trzeci dzien ale nie stale tylko po poludniu i pozniej przechodzi, i tez sie zaczynam stresowac- co wcale nie wskazane...hm

Parka lubi tę wiadomość

gretka
  • Parka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Parka jeszcze estradiol.

O, dobra! Dzieki :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie boli lewy cycek tylko, kumulacja na lewa stronę ;) ale tak jeszcze nie miałam, zawsze bolały obydwa a tu nagle jeden

macduska lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Po bólu brzucha, mam jakiś objaw że coś się dzieje we mnie. Popoludniu odpływam ze zmęczenia, oczy mi się schodzą, jestem kompletnie pozbawiona jakiejkolwiek energii. W ciąży z córką tak nie miałam. Miałam powera, nie rozumialam, że laski mogą być senne. A jednak ;-)

Tylko kto wyjaśni mojej 3,5-letniej córce, że mama nie ma siły za grosz? B-)

Ja nie nnarzekam, Broń Boże, po prostu się dziwię i dziele z Wami moimi spostrzezeniami :-) bo jestem szczęśliwa i mocno wierzę, że tym razem będzie wszystko dobrze :-)

Ale się rozpisalam :-P

Sab, po to tu jestesmy zebys nam takie wlasnie rzeczy pisala. Otoczenie moze nie zrozumiec, my tak, bo albo same to przeszlysmy albo bardzo chcialybysmy tak miec :)

gretka, Sabina, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jestem juz :)

Mega, Bozia - normalnie pala mnie uszy ze wstydu, ze jeszcze ja sie do tych cannelloni nie zabralam :D :D skoro tak zachwalacie to bede musiala w koncu sama zrobic...bosze..."szewc bez butow chodzi " :D

Paszczus- ja dostalam spadek po kolezance - rogala w klsztalcie "u" , bo w italii tez kosztuja 50 euronow :-O, i powiem ci - dzieki bogu! spie z nim od miesiaca...sprawdza mi sie bardzo, bo zaczely bolec mnie plecy, zebra itd . problem w tym, ze potrzebowalabym drugiego ...bo jednego miedzy nogi a drugiego pod plecy..., co do karmienia to sie zobaczy w styczniu :D

Sabina, Simba, Parka, moremi, Pusurek, Bozia3, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Biorę co dają ;-) i nie mam zamiaru narzekać, tylko będę Wam opisywać :-)

Wiecie strasznie dziwne dla mnie uczucie, po raz pierwszy jestem po drugiej stronie. I dziwnie się z tym czuje ;-)
    Jestem i szczęśliwa i trochę zażenowana i zdziwiona, tym że się udało :-O

A ja nawet lubie czytac takie "narzekania". Lepsze to niz o 100 stron o magnesach pod rząd ;)

kapturnica, Sabina, iwcia77, moremi, macduska, Bursztyn, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Phi takie tam ..Ja odplywam, po poludniu od wczoraj juz 2gi raz a nie ciezarowka zem../jeszcze

No, ja nie wiem czys Ty nie ciezarowka, bylam wlasnie na Twoim wykresie :) :)

Sabina, kapturnica, Mega, Dorka1979, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    No, ja nie wiem czys Ty nie ciezarowka, bylam wlasnie na Twoim wykresie :) :)
    Za10dni mi to powiedzjak @ sie nie pojawi.......Bede wtedy w niebie...Lepszego prezenta na 35urodzinki bym nie mogla dostac.....
    Parka ja biore luteine..Ona tez zawyza tempke niestety wiec dokonca nie ejst ona miarodajna...Ale spadek wczorajszy tez mnie zaciekawil

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 17:48

iwcia77, Sabina, macduska, Mega, Dorka1979, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja ni w pięć ni w oko..
    Wpadam szybko się zameldować,za wczoraj i za dziś jutro nadrobie zaległości może w pracy..

iwcia77, kapturnica, moremi, Sabina, Mega, Dorka1979, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Paszczus- ja dostalam spadek po kolezance - rogala w klsztalcie "u" , bo w italii tez kosztuja 50 euronow :-O, i powiem ci - dzieki bogu! spie z nim od miesiaca...sprawdza mi sie bardzo, bo zaczely bolec mnie plecy, zebra itd . problem w tym, ze potrzebowalabym drugiego ...bo jednego miedzy nogi a drugiego pod plecy..., co do karmienia to sie zobaczy w styczniu :D
    Dlatego fajny jest taki dlugi rogal, co to podpiera plecy, a jednoczesnie wchodzi miedzy nogi. ;) I mozesz go od przodu i od tylu pakowac. ;) :P

Sabina, iwcia77, macduska, Mega, moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dlatego fajny jest taki dlugi rogal, co to podpiera plecy, a jednoczesnie wchodzi miedzy nogi. ;) I mozesz go od przodu i od tylu pakowac. ;) :P
    wlasnie zaluje, ze nie mam takiego, mialam okazje odkupic w polandii nowego z Motherhood za 70 zl, ale nie wiedzialam jak go przemycic samolotem, bo mialam podreczny bagaz i do tego juz tego obecnego rogala dostalam w spadku ( tez w PL) i nie wiedzialam ze okaze sie taki przydatny ...

Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten co go mam i uzywam to jest marki Boppy ( www.boppy.com) i przezyl 3 matki i 6 dzieciow....nadal czysty (powloczka jest sciagana do prania) i zbity...normalnie szok :)

Iwone, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c33132c6f84.jpg

macduska, Sabina, kapturnica, Mega, malgos741, EwaT, Parka, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/video.php?v=881174265244019&fref=nf

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pustki tu dzisiaj ....

Elfik znowu się alienuje bez uprzedzenia,
    a i dorki coś nie widać już ze dwa dni
    Jestem już jestem nadrabiam od końcówki bo całego nie dam rady ale widzę że Polarmisiek wrócił, super

Sabina, macduska, Iwone, Mega, malgos741, Parka, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Jestem już jestem nadrabiam od końcówki bo całego nie dam rady ale widzę że Polarmisiek wrócił, super

a gdzieś ty się kobito podziewała!?

Dorka1979, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/006bddc7cecc.png

Sabina, macduska, Dorka1979, Mega, ania.g, caffe, Parka, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Po bólu brzucha, mam jakiś objaw że coś się dzieje we mnie. Popoludniu odpływam ze zmęczenia, oczy mi się schodzą, jestem kompletnie pozbawiona jakiejkolwiek energii. W ciąży z córką tak nie miałam. Miałam powera, nie rozumialam, że laski mogą być senne. A jednak ;-)

Tylko kto wyjaśni mojej 3,5-letniej córce, że mama nie ma siły za grosz? B-)

Ja nie nnarzekam, Broń Boże, po prostu się dziwię i dziele z Wami moimi spostrzezeniami :-) bo jestem szczęśliwa i mocno wierzę, że tym razem będzie wszystko dobrze :-)

Ale się rozpisalam :-P
    Wiesz Sabinko też tak miałam, w pierwszej to do szkoły jeszcze zapierniczałam i nie było żadnego zmęczenia a teraz to tak jak piszesz, nie dość że normalnie śpię po 10-12 godz to jeszcze po południu kładłam się na 2-3 godz

Iwone, Sabina, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54bde3075e80.jpg

Mega, ania.g, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a gdzieś ty się kobito podziewała!?
    Tylko nie krzyczcie bo wtedy co zwykle nadrabiałam forum to nadrabiałam cały sezon " przyjaciółek" tak mnie wciągnęło, poryczałam się jak głupia

Mega, malgos741, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5483 5484 5485 5486 5487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ