35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:powiem tak-chyba nam sie udało wyznaczyc swoje terytoria....co nigdy mi sie z moja matka nie udało
w sumie nawet było fajnie:)
pogoda jak na zamówienie, jedzonko dobre
zaliczylismy niestety lekarza i wieczorem szpital bo Tupek ma od pewnego czasu takie dziwne ataki a w czasie podrózy i tam sie nasiliły, lekarz pediatra podejrzewa refluks no ale musi miec jeszcze dodatkowe badania teraz, tak jakby go przytyka jakby dostał kuksańca w zoładek jest przy tym przestraszony i płacze a ja razem z nim :(po kilku minutach mu mija..EwaT lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Jak by szału dostawał? Bardzo mu się ulewa? U nas jest obciążenie genetyczne refluksem po mojej stronie i po stronie męża. Też nas czeka diagnostyka pod tym kątem. Moja młodsza córka ma przepuklinę i refluks żołądkowo przełykowy. W okresie niemowlęctwa objawiło się to wiecznym ulewaniem, i napadami skręcania się z bólu i krzyku. Teraz wygląda to tak samo. Odczucia bólowe przy refluksie są takie jak przy zawale serca. Zanim się połapaliśmy że to refluks i przepuklina to baliśmy się o serce. Teraz trzeba pilnować aby córka jadła często ale w małych ilościach i nie najadała się przed snem. Marcel po jedzeniu dosyć długo ma problem z zaśnięciem bo jak nawet mu się porządnie odbije dwa, trzy razy to potem i tak mu podchodzi do gardła i się ulewa.
-
Ewka fajnie ,ze zaczynasz miec z tesciowa pozytywne relacje....I one potrafia byc nawet nawet
A za Tupka trzymam w kciuki zeby nic powaznego nie dzialo sieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:18
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
już jest wyciumkany od ciotek
zmieniłam mu diete-zero cukru, może jest zakwaszony od tych wszyskich kaszek nestle....i to mu fermentuje w brzuszku
teściowa kupiła dla niego parowar, kupilismy tez kasze jaglana-zasadotworcza
dostaje mleko zageszczone zblendowana kasza oraz warzywa, to wszystko
zobaczymyania.g, malgos741, Mega, Sabina, Pusurek, Iwone, kkisia, Simba, iwcia77, Bursztyn, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
chciałąm kupic ten paro-blender taki jak caffe ma z avent ale teściowa mi przetłumaczyła że praktyczniej bedzie osobno parowar i osobno blender bo zrobie tez obiad dla nas a ona to wszystko zafunduje plus dołożyła do tego dzbanek z filtrem plus fajne ciuchy dla małego i zwróciła koszty podróży
ania.g, Sabina, Iwone, Mega, kkisia, macduska, Simba, iwcia77, Reni, Bursztyn, moremi, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:chciałąm kupic ten paro-blender taki jak caffe ma z avent ale teściowa mi przetłumaczyła że praktyczniej bedzie osobno parowar i osobno blender bo zrobie tez obiad dla nas a ona to wszystko zafunduje plus dołożyła do tego dzbanek z filtrem plus fajne ciuchy dla małego i zwróciła koszty podróży
Mega, EwaT lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:chciałąm kupic ten paro-blender taki jak caffe ma z avent ale teściowa mi przetłumaczyła że praktyczniej bedzie osobno parowar i osobno blender bo zrobie tez obiad dla nas a ona to wszystko zafunduje plus dołożyła do tego dzbanek z filtrem plus fajne ciuchy dla małego i zwróciła koszty podróży
Mega, EwaT, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyEwaT wrote:chciałąm kupic ten paro-blender taki jak caffe ma z avent ale teściowa mi przetłumaczyła że praktyczniej bedzie osobno parowar i osobno blender bo zrobie tez obiad dla nas a ona to wszystko zafunduje plus dołożyła do tego dzbanek z filtrem plus fajne ciuchy dla małego i zwróciła koszty podróży
malgos741, Iwone, Mega, EwaT, kapturnica, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś się wybyczyłam w domu cały dzień
Mega, EwaT, Sabina, dorbie, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017