35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa wieczor lektura
http://wyborcza.pl/1,75478,16938875,_Lekarz_nakazal_ciecie_krocza__bo_spieszyl_sie_na.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Te co jeszcze nie rodzily, niech sobie poogladaja Prawo Agaty
Kurde, czyzby haslo Rodzic po ludzku znowu stalo sie fikcja?
malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:chciałąm kupic ten paro-blender taki jak caffe ma z avent ale teściowa mi przetłumaczyła że praktyczniej bedzie osobno parowar i osobno blender bo zrobie tez obiad dla nas a ona to wszystko zafunduje plus dołożyła do tego dzbanek z filtrem plus fajne ciuchy dla małego i zwróciła koszty podróży
jeszcze troche a zaczniemy zazdroscic tesciowej;)EwaT, Iwone, Sabina, Mega, kkisia, BISCA, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:chciałąm kupic ten paro-blender taki jak caffe ma z avent ale teściowa mi przetłumaczyła że praktyczniej bedzie osobno parowar i osobno blender bo zrobie tez obiad dla nas a ona to wszystko zafunduje plus dołożyła do tego dzbanek z filtrem plus fajne ciuchy dla małego i zwróciła koszty podróży
A jak ona z Tomciem? Znalezli wspolny jezyk?
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Ewa tak się zastanawiam czy nie za szybko powprowadzałaś niektóre pokarmy Tomaszkowi!?
Tomek dopiero skończył 4 m-c a już tyle rzeczy próbował
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tez tak mysle caly czas. Kaszki nestle? Az mnie zatrzeslo na sama mysl. Niby on juz na sztucznym pokarmie, ale uklad pokarmowy nie jest jeszcze wystarczajaco dojrzaly.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tez tak mysle caly czas. Kaszki nestle? Az mnie zatrzeslo na sama mysl. Niby on juz na sztucznym pokarmie, ale uklad pokarmowy nie jest jeszcze wystarczajaco dojrzaly.
Pusurek, Iwone, kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Też o tym pomyślałam. Mój jeszcze kaszki nie jadł. Dostaje tak naprawdę jako deser marchewkę, dynię, cukinię w różnych kombinacjach. Nawet sie tym nie najada, bo dostaje raptem ze 3 czubate łyżeczki. Nie chcę przedobrzyć właśnie z powodu tych rewolucji żołądkowych.
Ja cały czas mam jeszcze przed oczami jak Ewa pisała o żółtku w mlekuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:42
kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
My z małym świętowaliśmy święto niepodległości
tzn. już wczoraj zaczęliśmy ogniskiem patriotycznym, a dzisiaj odwiedził Marszałka w jego dawnym domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:41
Mega, Pusurek, macduska, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:właśnie w tym wieku dziecko nie ma się jeszcze najadać, tylko próbować i poznawać nowe smaki. Głównym składnikiem powinno być mleko.
Ja cały czas mam jeszcze przed oczami jak Ewa pisała żółtku w mlekuIwone lubi tę wiadomość
-
Reni dzisiaj cały dzień chyba nie było. Poszła się kobita napierdalać na marszu
ale już nic nie mówią o burdach, więc pewnie teraz opatruje rany albo siedzi na komisariacie i czeka żeby ktoś kaucję wpłacił
malgos741, EwaT, macduska, Mega, Simba, iwcia77, Reni, Sabina, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No to rewelka.
no i śpiewała mu już kolędyPusurek, macduska, malgos741, Mega, peppapig, Simba, iwcia77, Reni, Sabina, Bursztyn, moremi, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość