35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:zasnął leżąc na niej a ona taka spocona bo on grzeje jak kaloryferek leżała bez ruchu dopóki sie on nie wyspał
no i śpiewała mu już kolędyEwaT, macduska, Mega, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Też o tym pomyślałam. Mój jeszcze kaszki nie jadł. Dostaje tak naprawdę jako deser marchewkę, dynię, cukinię w różnych kombinacjach. Nawet sie tym nie najada, bo dostaje raptem ze 3 czubate łyżeczki. Nie chcę przedobrzyć właśnie z powodu tych rewolucji żołądkowych.
caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Te wszystkie kaszki są słodkie z dodatkiem cukru,dla mnie to sxok, jak oni mogą te maluchy juz do cukru przyzwyczajac. Chyba lepiej kupic kleik czy kasze i polaczyc z mlekiem modyfikowanym, a jak sie karmi piersią i wprowadza się pokarmy, to wtedy kaszke czy kleik na wodzie. Pamiętam, jak mój Hubi nie chciał jeść tych gootowych kaszek.
niedouczona jestem
dorbie lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Będę miała nim stymulację, wysłać możesz kurierem w opakowaniu termicznym.
Wczoraj miałam kuriera z Anglii, kolega wysłał w niedzielę do mnie rower a ja w poniedziałek dostałam ok 10.30 do domu no i musiałam za przesyłkę zapłacić 30 funtów to około 150zł. ale i tak się opłacało. Mogę się podpytać co to za firma i gdzie jeźdzą.malgos741, kapturnica, Mega, Reni, Bursztyn, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Tylko nie krzyczcie bo wtedy co zwykle nadrabiałam forum to nadrabiałam cały sezon " przyjaciółek" tak mnie wciągnęło, poryczałam się jak głupia
malgos741, kapturnica, Mega, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Boże, wysłał Ci rower w opakowaniu termicznym?
Cafe mi wysłała zastrzyki w termicznym opakowaniu więc nic nie ma prawa się stać.caffe, Mega, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymąż przywiózł od kolegi wielkiego wędzonego karpia - pycha
oprócz tego jeszcze jakieś inne surowe ryby , czyścił je w kuchni
- upierdolił wszystko jak leci
nie zamknął nawet chlebaka, w makaronie tez łuski rybne znalazłam
Pusurek, caffe, malgos741, Mega, Iwone, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja, prze ksiedza, bylam bardzo grzeczna przez caly weekend. Obowiazki malzenskie spelnialam gorliwie i sumiennie.
Nie wiem jak mozna nazwać pocieszanie sie ciężka dola innych ludziów, jeśli nie GRZECHEM?Mega, EwaT, Pusurek, Sabina, BISCA, Bursztyn, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mąż przywiózł od kolegi wielkiego wędzonego karpia - pycha
nie zamknął nawet chlebaka, w makaronie tez łuski rybne znalazłamMega, macduska, malgos741, Simba, Sabina, kkisia, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ale ja mu dawałam kleik ryzowy i kukurydziany!
one też sa słodkie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:14
Mega, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wacia, Ty ich wszystkich musisz na jakies wakacje wysłac
caffe, macduska, malgos741, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Albo siebie a ich zostawić w domu
jutro ich zostawiam bo jadę do okulisty ze sobą i zamierzam kupić sobie coś ładnego i zupełnie niepraktycznego na pocieszenieMega, malgos741, peppapig, Simba, EwaT, Sabina, kkisia, iwcia77, BISCA, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tak, grzeczna.
Nie wiem jak mozna nazwać pocieszanie sie ciężka dola innych ludziów, jeśli nie GRZECHEM?Simba lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:mąż przywiózł od kolegi wielkiego wędzonego karpia - pycha
nie zamknął nawet chlebaka, w makaronie tez łuski rybne znalazłammacduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A z Belgii?
Torbę termiczna można kupić w aptece lub w sklepie na mrożonki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:24
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:no ja tego nie wiem, bo nawet w rękach nie miałam, ale wniosek z jest taki, że trzeba jednak czytać etykietę ze składem.
jest konkurencja i produkuja takie żeby dzieciom smakowało w moim odczuciu, czyli dosmakowane cholera wie czym , jak pisze że bez cukru np Hipp tak twierdzi to jakie gówno daja ze jest słodkie? bo owsianka na noc jest SŁODKA a na opakowaniu pisze że nie ma cukruMega, dorbie, Sabina, caffe lubią tę wiadomość