35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Tylko nie krzyczcie bo wtedy co zwykle nadrabiałam forum to nadrabiałam cały sezon " przyjaciółek" tak mnie wciągnęło, poryczałam się jak głupia
Sabina, malgos741, macduska, Parka, kkisia, Simba, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ciekawe jak Ewa czy przeżyła z teściową i czy teściowa jeszcze żyje
Napewno dala rade- odleglosc odpowiednia:)ja tez mam daleko to 3 razy w roku da sie przezyc;)
Iwone, Sabina, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
Simba wrote:Ale lekarze Ci kazal brac?
Pytam dlatego, ze mnie zostalo jedno opakowanie. Inna sprawa, ze kompletnie nie mialabym pomyslu jak je wyslac, bo to musi byc w lodowce.
Wczoraj miałam kuriera z Anglii, kolega wysłał w niedzielę do mnie rower a ja w poniedziałek dostałam ok 10.30 do domu no i musiałam za przesyłkę zapłacić 30 funtów to około 150zł. ale i tak się opłacało. Mogę się podpytać co to za firma i gdzie jeźdzą.Sabina, Simba, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:A mnie boli lewy cycek tylko, kumulacja na lewa stronę
ale tak jeszcze nie miałam, zawsze bolały obydwa a tu nagle jeden
ps. trafiłam nr postu jak mój rocznik 1974Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:27
Mega, Sabina, macduska, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
jusz jestem
wiem rze nagżeszyłyście w czasie mojej nieobecnośći
mam nadzieje że wszyskie do spowiedzi przystompiom jutro
A.Mega, Sabina, malgos741, Parka, Bursztyn, macduska, Iwone, Pusurek, ania.g, kkisia, BISCA, gosia7122, Simba, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jusz jestem
wiem rze nagżeszyłyście w czasie mojej nieobecnośći
mam nadzieje że wszyskie do spowiedzi przystompiom jutro
A.ania.g, malgos741, Sabina, Parka, Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja, prze ksiedza, bylam bardzo grzeczna przez caly weekend. Obowiazki malzenskie spelnialam gorliwie i sumiennie.
Sabina, Parka, Mega, kkisia, Simba, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Andzej, czy bardzo ukarales tesciowa ?
w sumie nawet było fajnie:)
pogoda jak na zamówienie, jedzonko dobre
zaliczylismy niestety lekarza i wieczorem szpital bo Tupek ma od pewnego czasu takie dziwne ataki a w czasie podrózy i tam sie nasiliły, lekarz pediatra podejrzewa refluks no ale musi miec jeszcze dodatkowe badania teraz, tak jakby go przytyka jakby dostał kuksańca w zoładek jest przy tym przestraszony i płacze a ja razem z nim :(po kilku minutach mu mija..Iwone, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:powiem tak-chyba nam sie udało wyznaczyc swoje terytoria....co nigdy mi sie z moja matka nie udało
zaliczylismy niestety lekarza i wieczorem szpital bo Tupek ma od pewnego czasu takie dziwne ataki a w czasie podrózy i tam sie nasiliły, lekarz pediatra podejrzewa refluks no ale musi miec jeszcze dodatkowe badania teraz, tak jakby go przytyka jakby dostał kuksańca w zoładek jest przy tym przestraszony i płacze a ja razem z nim :(po kilku minutach mu mija..
Jakie badanie Tomkowi beda robic? -
nick nieaktualnyEwaT wrote:powiem tak-chyba nam sie udało wyznaczyc swoje terytoria....co nigdy mi sie z moja matka nie udało
zaliczylismy niestety lekarza i wieczorem szpital bo Tupek ma od pewnego czasu takie dziwne ataki a w czasie podrózy i tam sie nasiliły, lekarz pediatra podejrzewa refluks no ale musi miec jeszcze dodatkowe badania teraz, tak jakby go przytyka jakby dostał kuksańca w zoładek jest przy tym przestraszony i płacze a ja razem z nim :(po kilku minutach mu mija..
widzisz teściowa też człowiek (czasami)
przykro mi z powodu Tupka, ale przetrwacie i to
EwaT, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny