35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Olalas nas dla serialu??? OkropnośćDorka1979 wrote:Tylko nie krzyczcie bo wtedy co zwykle nadrabiałam forum to nadrabiałam cały sezon " przyjaciółek" tak mnie wciągnęło, poryczałam się jak głupia
Sabina, malgos741, macduska, Parka, kkisia, Simba, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ciekawe jak Ewa czy przeżyła z teściową i czy teściowa jeszcze żyje

Napewno dala rade- odleglosc odpowiednia:)ja tez mam daleko to 3 razy w roku da sie przezyc;)
Iwone, Sabina, Mega, Parka, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
Będę miała nim stymulację, wysłać możesz kurierem w opakowaniu termicznym.Simba wrote:Ale lekarze Ci kazal brac?
Pytam dlatego, ze mnie zostalo jedno opakowanie. Inna sprawa, ze kompletnie nie mialabym pomyslu jak je wyslac, bo to musi byc w lodowce.
Wczoraj miałam kuriera z Anglii, kolega wysłał w niedzielę do mnie rower a ja w poniedziałek dostałam ok 10.30 do domu no i musiałam za przesyłkę zapłacić 30 funtów to około 150zł. ale i tak się opłacało. Mogę się podpytać co to za firma i gdzie jeźdzą.
Sabina, Simba, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ciebie jeden a ja mam bimbały tak napięte że mało nie eksplodują a jutro jeszcze będzie usg lekarz mi robić masakra jakaś.Mega wrote:A mnie boli lewy cycek tylko, kumulacja na lewa stronę
ale tak jeszcze nie miałam, zawsze bolały obydwa a tu nagle jeden
ps. trafiłam nr postu jak mój rocznik 1974
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:27
Mega, Sabina, macduska, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
jusz jestem
wiem rze nagżeszyłyście w czasie mojej nieobecnośći
mam nadzieje że wszyskie do spowiedzi przystompiom jutro
A.
Mega, Sabina, malgos741, Parka, Bursztyn, macduska, Iwone, Pusurek, ania.g, kkisia, BISCA, gosia7122, Simba, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa, prze ksiedza, bylam bardzo grzeczna przez caly weekend. Obowiazki malzenskie spelnialam gorliwie i sumiennie.EwaT wrote:jusz jestem
wiem rze nagżeszyłyście w czasie mojej nieobecnośći
mam nadzieje że wszyskie do spowiedzi przystompiom jutro
A.
ania.g, malgos741, Sabina, Parka, Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ale klamiesz ksiendzu! przeciez nie masz mezaccPusurek wrote:Ja, prze ksiedza, bylam bardzo grzeczna przez caly weekend. Obowiazki malzenskie spelnialam gorliwie i sumiennie.

Sabina, Parka, Mega, kkisia, Simba, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
powiem tak-chyba nam sie udało wyznaczyc swoje terytoria....co nigdy mi sie z moja matka nie udałoBursztyn wrote:Andzej, czy bardzo ukarales tesciowa ?

w sumie nawet było fajnie:)
pogoda jak na zamówienie, jedzonko dobre
zaliczylismy niestety lekarza i wieczorem szpital bo Tupek ma od pewnego czasu takie dziwne ataki a w czasie podrózy i tam sie nasiliły, lekarz pediatra podejrzewa refluks no ale musi miec jeszcze dodatkowe badania teraz, tak jakby go przytyka jakby dostał kuksańca w zoładek jest przy tym przestraszony i płacze a ja razem z nim :(po kilku minutach mu mija..
Iwone, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to jakies dobre strony tej pielgrzymki saEwaT wrote:powiem tak-chyba nam sie udało wyznaczyc swoje terytoria....co nigdy mi sie z moja matka nie udało
zaliczylismy niestety lekarza i wieczorem szpital bo Tupek ma od pewnego czasu takie dziwne ataki a w czasie podrózy i tam sie nasiliły, lekarz pediatra podejrzewa refluks no ale musi miec jeszcze dodatkowe badania teraz, tak jakby go przytyka jakby dostał kuksańca w zoładek jest przy tym przestraszony i płacze a ja razem z nim :(po kilku minutach mu mija..
Jakie badanie Tomkowi beda robic? -
nick nieaktualnyEwaT wrote:powiem tak-chyba nam sie udało wyznaczyc swoje terytoria....co nigdy mi sie z moja matka nie udało
widzisz teściowa też człowiek (czasami)
przykro mi z powodu Tupka, ale przetrwacie i to
EwaT, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny