35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Nie dalabym rady czekać jeszcze 2 tygodnie, to czekanie jest męczące. Niby wiem że jestem w ciąży, ale ta delikatna niepewność jest denerwujaca. Za kilka godzin będę wiedzieć wszystko
sabinka, trzymam kciuki! wszytko na bank jest dobrze.
Niemniej mnie zastanawia- tak wcesnie to i tak jeszczce chyba niewiele widac, nie?Bozia3, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzis nie mam. Na zakupy w wioskowym spozywaczaku i na spacerze z dzieckiem jestem saute. Za to jak jedziemy do miasta to fiu fiu. Kosciolowe ciuchy zakladamy i mejkap musi wtedy byc.
I huntery!moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moja córka jest poprostu genialna, zostawiłam ja w szkole muzycznej, zdążyłam zejść do samochodu a ona dzwoni i mówi mamo zapomniałam nut na wiolonczele. Genialne...
kapturnica, macduska, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:sabinka, trzymam kciuki! wszytko na bank jest dobrze.
Niemniej mnie zastanawia- tak wcesnie to i tak jeszczce chyba niewiele widac, nie?Mega, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A mój maluch ładnie bawi się sam. Potrafi nawet 30 min poleżeć na macie i się bawić.
Ale ogólnie to trzeba dużo z nim być bo ciekawski świata. Chodzimy po chałupie i oglądamy i dotykamy wszystko co nam się spodoba
Ze spaniem nie mamy problemu, ale już zdecydowanie mniej śpi.
Trochem siem chciała pochwalićBozia3, Mega, EwaT, gosia7122, peppapig, moremi, kapturnica, gretka, Sabina, Pusurek, kkisia, macduska, Simba, paszczakin, Niuta, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A mój maluch ładnie bawi się sam. Potrafi nawet 30 min poleżeć na macie i się bawić.
Ale ogólnie to trzeba dużo z nim być bo ciekawski świata. Chodzimy po chałupie i oglądamy i dotykamy wszystko co nam się spodoba
Ze spaniem nie mamy problemu, ale już zdecydowanie mniej śpi.
Trochem siem chciała pochwalićfajosko! już zazdraszczam
caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja na spanie małego w sumie też nie mam co narzekać. Śpi po kąpieli od 21.00 do 9.00 rano, w tym dwie przerwy na karmienie o 3.00 i o 6.00, ale robimy to w amoku sennym, więc nie męczy tak bardzo. Od 9.00 rano do 12.00 marudzi, albo się bawi, albo co tam jeszcze...potem śpi od 12.00-16.00, potem znów zabawa i jeszcze jedna drzemka od 18-19 no i potem zabawa, kąpiel i spanie o 21.00.
caffe, Mega, moremi, kapturnica, Pusurek, kkisia, gosia7122, Simba, Lucky lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Caffe wlasnie sie zastanawiam czy kupic mate ?
Moim zdaniem fajna sprawa.kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja na spanie małego w sumie też nie mam co narzekać. Śpi po kąpieli od 21.00 do 9.00 rano, w tym dwie przerwy na karmienie o 3.00 i o 6.00, ale robimy to w amoku sennym, więc nie męczy tak bardzo. Od 9.00 rano do 12.00 marudzi, albo się bawi, albo co tam jeszcze...potem śpi od 12.00-16.00, potem znów zabawa i jeszcze jedna drzemka od 18-19 no i potem zabawa, kąpiel i spanie o 21.00.
Już zaczyna się robić kumaty, więc będzie jeszcze fajniej
Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość