35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Dokladnie
Moremi a ty jak? Lepiej trochę? Biegunka odpuściła?Mega, Sabina, kkisia, macduska, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam popołudniowo.
Uff, się działo rano!
U mnie na obiad było tagiatellle z sosem pomidorowym, sałatka, grilowana cukinia i karp wędzony.
Do wyboru do koloru.
Pranie zrobione na tygodniu, sprzątanie tez, rozpoczynam akcję wysypiania się.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
DZisiaj rano zaspałam do pracy (na 9 !!!), padam na pysk normalnie.
moremi, Bliska 77, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak tylko nie mam czasu to tu dyskusje
. Chyba trzeba focha strzelic co by one odbywaly sie w jakis okreslonych godzinach
Co do obiadu u mnie dzis zurek slaski
Sabina tylko nie zapomnij zdac nam relacji po wizycie bo ciezko bedzie spac z zacisnietymi kciukamimoremi, Sabina, kapturnica, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bo to pierwsze dzieciaki tych ojcow z nami, wg tej teorii, o ktorej kiedys pisalam. Chociaz nie wiem, jak jest u caffe. Jej tez pierwsze dziecko z jej mezem czy jak?
Sorry, ale nadrabiam forum i odpisuje na to do czego akurat dojadęReni, Pusurek, Sabina, kapturnica, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dziekuje za pamiec
ja sie zegnam z Wami odchodze z ovu bardzo Was polubiłam ale musze zmienic swoje podejscie do życia, poswiecic czas na siebie,na rodzine,na adopcje i na wymyślenie pracy - chce założyc w koncu swoją firme !!!!
Jeżeli któras by chciała miec ze mną kontakt to prosze napiszcie na priv i podajcie jakies namiary!!!!
Bede zagladac od czasu do czasu czy zieleni przybywa a mam nadzieje,ze tak bedzie
przesyłam moją pamiecgosia7122, moremi, Sabina, EwaT, Iwone, caffe, kkisia, Mega, gretka, SolarPolar, malgos741, macduska, Simba, ania.g, iwcia77, Niuta, peppapig, Lucky, Parka, megan8, Rudosława lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wszystko w kupie
jak to kury domowe
Ty przynajmniej masz fulmejkapSabina, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessko...
Jest mi bardzo przykro. Twój ostatni wpis, a właściwie dopisek świadczą o tym, że czytałaś naszą dzisiejszą dyskusję i wzięlaś ją do siebie. Otóż nie. Ani jedno słowo nie dotyczyło Ciebie i Waszych starań czy też wiary. Przykre to jest, że tak to załatwiasz.
Trzymaj się.
Edit: Inesska w swoim pamiętniku odniosła się do słów skierowanych do Dorki, ale w taki sposób, że świadczyło to o tym, że dyskusję odebrała jako atak na swoją osobę.
Wkurza mnie to, bo akurat sytuacja Dorki i Inesski jest diametrialnie rózna pod względem medycznym i możliwosci. Dziewczyny też inaczej podchodzą do leczenia. Inesska po moim poście ukryła pamiętnik, więc nie przeczytacie jej krzyku w naszą stronę.
Jestem tym trochę zniesmaczona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 15:49
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny