35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę dzisiaj odebrać wyniki badań
ciekawe co tam będzie a jutro do gina na pierwszy monitoring no jak mi powie, że nie ma jajka to się wkurzę i powiem, żeby sprawdził u siebie cz ma
inessa, samira, Bursztyn, bliska77, Panda lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Idę dzisiaj odebrać wyniki badań
ciekawe co tam będzie a jutro do gina na pierwszy monitoring no jak mi powie, że nie ma jajka to się wkurzę i powiem, żeby sprawdził u siebie cz ma
niech sprawdzi...i pokaże, co ma....cwaniak jeden.....się będzie czepiać Twojego jaja...
Reni, Bursztyn, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witajcie w nowym dniu u nas było słonecznie a teraz się chmurzy
Wy od rana już tyle napisałyście,ze nie jestem wstanie odnieść się do wszystkiego ale pamietam o każdej, czytam każdy wpis
Dobrego dnia Wam życzę
Ja chce wyjechać też ale nie mam za coi tu tkwi problem, chce mieszkać sama z mężem (no i może kiedyś z dzieckiem
)
ale to też tylko w moich marzeniach i w mojej wyobraźni.
Dziś mam ból jak na @ nie wiem dlaczego?
Wczoraj się skontaktowałam z panią doktor z kliniki w Krakowie i odpisała mi że jak bym chciała dalej się leczyć i to u nich to chociaż raz musz etam przyjechcać na konsultacje ale ona pierwszy wolny termin ma w sierpniui do tego czasu bym musiała porobić troche badan i nie starać się o dzidzie bo jestem po zabiegu
Każdy lekarz ma inne zdanie tu trzech lekarzy powiedziało,ze mam od razu się starać dopóki w środku jest czysto ta mówi co innego, a czytałam,że dziewczynom kazali czekać 6 miesiecy a nawet rok. W moim wieku ciekawe i do tego z moimi chorobami? i kogo tu słuchać???
Klinika bardzo dobra ale też nieźle kasy biorą i teraz się zastanawiam co mam robić?
Chyba pojade z Wami do Jolki na te tańce pomimo muzykigrosza, inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jola...żeby z nerwów Ci się okres nie przesunął
Nie denerwuj się - najwyżej podzielimy się na kilka grup - żeby tak nie wszystkie naraz...
Nawet fajnie brzmi: "Sanatorim u Joli", domowe jedzenie, rodzinna atmosfera... a zabiegi upiekszajace beda?
grosza, inessa, Jolka76, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:jak czarter to bedzie taniej załatwimy,ze wycieczka ja rencistka to któraż weźmie na mnie opieke i bedzie miała prawie za darmo
to po Krakowie moge jezdzic z Toba tramwajem bez biletu jako opiekunka rencistki??? ale jzada!!!!super byloby
inessa, bliska77, Panda lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, turnusy, jak w sanatorium
Nawet fajnie brzmi: "Sanatorim u Joli", domowe jedzenie, rodzinna atmosfera... a zabiegi upiekszajace beda?
a tam skorpionaJola już nawet dla nas przetestowala
Bursztyn, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to ja zamawiam ten samolot, tylko mowcie na kiedy! Moze jak sie wszytkie naslonecznimy tu to bedzie wysyp fasolek! Jajko zaplodnione tez sie znajdzie!
Pozdrawiam w nowym dniu, mi dzis tempka znowu troche wzrosla, nic juz nie rozumiem, teraz mam stracha ze moze jednak sie tam cos dzieje i to plamienie to moze byc zly znak, lub poprostu dopiero jutro tempka spadnie, ze sie dopiero obudzilam to nie wiem jak bedzie z tym plamieniem dzis. Lece szykowac sie do pracy dziewczynki !
Milego dnia i prosze date przyjazdu zeby pokoje uszykowac i skorpiony poodpedzac!Bursztyn, inessa, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny