X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym dniu u nas było słonecznie a teraz się chmurzy :(
    Wy od rana już tyle napisałyście,ze nie jestem wstanie odnieść się do wszystkiego ale pamietam o każdej, czytam każdy wpis :D
    Dobrego dnia Wam życzę <3
    Ja chce wyjechać też ale nie mam za co :P i tu tkwi problem, chce mieszkać sama z mężem (no i może kiedyś z dzieckiem :) )
    ale to też tylko w moich marzeniach i w mojej wyobraźni.
    Dziś mam ból jak na @ nie wiem dlaczego?
    Wczoraj się skontaktowałam z panią doktor z kliniki w Krakowie i odpisała mi że jak bym chciała dalej się leczyć i to u nich to chociaż raz musz etam przyjechcać na konsultacje ale ona pierwszy wolny termin ma w sierpniu :( i do tego czasu bym musiała porobić troche badan i nie starać się o dzidzie bo jestem po zabiegu :( Każdy lekarz ma inne zdanie tu trzech lekarzy powiedziało,ze mam od razu się starać dopóki w środku jest czysto ta mówi co innego, a czytałam,że dziewczynom kazali czekać 6 miesiecy a nawet rok. W moim wieku ciekawe i do tego z moimi chorobami? i kogo tu słuchać???
    Klinika bardzo dobra ale też nieźle kasy biorą i teraz się zastanawiam co mam robić?
    Chyba pojade z Wami do Jolki na te tańce pomimo muzyki :P

Reni, bliska77, samira, megan8, Jolka76 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ho ho Jola szykuj się bo jak tak dalej pójdzie to wyczarterujemy cały samolot na ekipę ovu ;-)

inessa, bliska77, Jolka76 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa a może ta babka przyjmuje gdzieś indziej?
    czasami pracują w kilku miejscach
    Tobie zależy na tej konretnej lekarce czy klinice?
    jak czysto to staraj się
    a to co piszą to różnie bywa kwestia interpretacji ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 09:40

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to jest chore, chory system :( :( :(
    Ja własnie wysłałam za namową lekarzy i oczywiście rodziny prośbe o przedłużenie renty do naszego ZUSU ciekawe co teraz wymyślą, pani doktro napisała mi,że wymagam stałego leczenia, no wymagama ale ztego co wiem ostatnio ZUS bardzo wielu osobom zabrał rente tą co ja mam również. Czekam na odpowiedź nawet miesiąc!!! Wątpie czy mi jeszcze przyznają a jak nie to bedzie krucho u nas z kasą ta praca co mam to tylko chwilowa i nie dająca wiele kasy to jest okołokilkaset złoty ale ani ubezpieczenia ani nic bo to tylko dorywczo, a z mojego miasteczka młodzi uciekają bo nie ma przyszłości masakra jakaś, dobrze,że mąż ma prace.
    Ojej ale Wam nesmęciałam przepraszam już kończe.
    Praca jest nie chce się pracy nie ma też źle :P

bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni niestety ona tylko w Krakowie przyjmuje :(

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja własnie wysłałam za namową lekarzy i oczywiście rodziny prośbe o przedłużenie renty do naszego ZUSU ciekawe co teraz wymyślą, pani doktro napisała mi,że wymagam stałego leczenia, no wymagama ale ztego co wiem ostatnio ZUS bardzo wielu osobom zabrał rente tą co ja mam również. Czekam na odpowiedź nawet miesiąc!!! Wątpie czy mi jeszcze przyznają a jak nie to bedzie krucho u nas z kasą ta praca co mam to tylko chwilowa i nie dająca wiele kasy to jest okołokilkaset złoty ale ani ubezpieczenia ani nic bo to tylko dorywczo, a z mojego miasteczka młodzi uciekają bo nie ma przyszłości masakra jakaś, dobrze,że mąż ma prace.
    przestań po to jesteśmy
    a powiedz mi Inesko czy ta renta nie ma wpływu na adopcję?

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może poszukaj jeszcze gdzieś bliżej swojego miejsca zamieszkania..
    może jakaś koleżanka się starała i ma dobrego lekarza

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dzień dobry dziewuszki!!!!Miłego dnia:) Ja dzisiaj się czuje tak jakby mnie grypa dopadła,wszystko mnie boli,nawet paznokcie:)))

Iza dużo zdrówka, kuruj się

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witajcie

pisałam wam wczoraj o Emilce

Dziewczyny Emilka rano pisała ale wtedy mówiła ze ma być obchód za dwie godziny jak po 3h napisałam do niej odpisał mąż ,

cyt:" Emilka jest po zabiegu .Zagrożenie życia "

-(chyba chodziło o to że po usg tak powiedzieli ) tak mi przykro ,już mam łzy w oczach :(
    przykre to strasznie, naprawde

Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Elle Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dziewczyny:)

Mój drugi post na forum - w pierwszym pisałam, że znowu nie mam @ i nie wiem co się dzieje, czy to przypadkiem znowu nie niepęknięty pęcherzyk Graafa. Okazało się, że wszystko ok - @ dostałam zaraz jakoś za dwa dni, no i od tego cyklu się staramy :) Że tak się wyrażę - "ciężko nad tym pracujemy" ;)

Trzymajcie kciuki, dziewczyny, i mam nadzieję, że mój mężczyzna nie zacznie niedługo przede mną uciekać z obawy przed wykorzystaniem - oczywiście wykorzystaniem jego przeze mnie ;)

Życzcie nam powodzenia!

bliska77, Reni, inessa, samira, megan8, Jolka76, polarmiś lubią tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inessa, niestety jest to przerażające, nasz kraj nie ma żadnych perspektyw dla młodych ludzi, nie mówiąc już o jakiejkolwiek opiece socjalno - medycznej, pozostaje trzymać kciuki za przedłużenie renty

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni niestety ona tylko w Krakowie przyjmuje :(
    innesko jeśli możesz - podaj namiary na tą lekarkę? Nie chodzi o klinikę Ludwin&Ludwin? Bo oni są świetni podobno...

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle wrote:
    Dzień dobry, dziewczyny:)

Mój drugi post na forum - w pierwszym pisałam, że znowu nie mam @ i nie wiem co się dzieje, czy to przypadkiem znowu nie niepęknięty pęcherzyk Graafa. Okazało się, że wszystko ok - @ dostałam zaraz jakoś za dwa dni, no i od tego cyklu się staramy :) Że tak się wyrażę - "ciężko nad tym pracujemy" ;)

Trzymajcie kciuki, dziewczyny, i mam nadzieję, że mój mężczyzna nie zacznie niedługo przede mną uciekać z obawy przed wykorzystaniem - oczywiście wykorzystaniem jego przeze mnie ;)

Życzcie nam powodzenia!
    Elle uważaj, bo jak Ci się facet skończy to nic nie zdziałasz ;-) daj mu czasami wolne ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    innesko jeśli możesz - podaj namiary na tą lekarkę? Nie chodzi o klinikę Ludwin&Ludwin? Bo oni są świetni podobno...
    Tak chodzi o tę klinike napisalam maila do pani doktor to tego samego dnia mi już odpisała widać konkretna babka :)
    Renta nie wpływa na adopcje no chyba żebym tylko z niej żyła i wole ją mieć niż o tę część kasy mniej choć i tak mam jej tlko kilkaset złoty ale zawsze coś !!!
    Elle starajcie się ale tak jak Reni mówi wiesz faceci muszą troche odpocząć no i żołnierzyki musi nowe do naboru wezwać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 10:35

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierdzielić skorpiony ,ja też chce do Meksyku :D Jola szykuj pokoje :P

inessa, Reni, bliska77, Bursztyn, megan8, Jolka76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Jola masz ciężki żywot :P

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Tak chodzi o tę klinike napisalam maila do pani doktor to tego samego dnia mi już odpisała widać konkretna babka :)
    Renta nie wpływa na adopcje no chyba żebym tylko z niej żyła i wole ją mieć niż o tę część kasy mniej choć i tak mam jej tlko kilkaset złoty ale zawsze coś !!!
    Elle starajcie się ale tak jak Reni mówi wiesz faceci muszą troche odpocząć no i żołnierzyki musi nowe do naboru wezwać :P
    a bo bałam się, że może to zaważyło na tym, że przesunięto Ci adopcję :-(
    ale jak tak to kamień spadł mi z serca :-)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Jola się nie odzywa pewnie szykuje :-)

samira, inessa, Bursztyn, Jolka76 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    tak...ja też zaryzykuje te skorpiony...:)

samira, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jestem za!!!!

samira, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

‹‹ 553 554 555 556 557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ