X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 01:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole to czesc i czolem najfajniej to by mi teraz bylo gdzis na przyklad w Meksyku dla odmiany z coctailem w rece na lezaczku na jakiejs fajnej playa ;), kurcze do Meksyku to musze sie wybrac zawsze mi sie marzylo...Afryka dzika tez...jakos tak urlopowo w mojej glowie dzisiaj...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 03:32

Bursztyn, bliska77, Reni, samira, inessa lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2013, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje Panda, ze godziny pracy szybko Ci przemina! Moze uda Ci sie "poudawac" ze pracujesz haha, ja tak czesto robie jak mi sie nic nie chce. No jak masz ochote do Meksyku to ja zapraszam! Miejscowosc w ktorej mieszkam jest dosc nudna, bo to male miasteczko, ale za to jakies 20 km od nas jest 7 wulkanow, wygaslych wprawdzie, ale piekne widoki, mozna wejsc do kraterow, w jednym z nich wchodzi sie do krateru przez jakis 200 m túnel gdzie mozna swiecic tylko latarka, bo nie ma pradu, jest niezle przezycie, bo jak nim idziesz to widac tylko taka mala kropeczke swiatla na koncu, sam krater wyglada jakby czlowiek byl na ksiezycu bo sa zlogi wapna i jest bialo wszedzie, w drugim jest jezioro a w trzecim miasteczko. O plazach to juz wogole nie wspominam, bo sa niesamowite, ale niestety do najblizszej mamy z jakies 5 godzin. Mysle ze w Australii tez musi byc pieknie, tym bardziej ze ty mieszkasz nad oceanem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 03:17

Panda, Bursztyn, Reni, Mango, samira, inessa, megan8, angela lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2013, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz zaczelam dosc silnie plamic, wiec tescik bylby bez sensu bo jutro juz bedzie @ jak w banku! Tak mam co miesiac. Ja sobie tak mysle moze to tak ma byc, zrzuce te pare kilo jeszcze co mi zostalo, pojade na wakaje, zabawie sie, odpoczne, upije sie za Wasze zdrowko i po powrocie biore sie ostro do fasolkowania.
    Wszystko w zyciu staje sie dla naszego dobra, chociaz na krotka mete ciezko nam to zrozumiec i sie nam wydaje ze nie. Dzieki temu, ze nie udalo mi sie zafasolkowac tak latwo, poznalam Was! Milo mi Was miec, naprawde, dziekuje ze jestescie!
    Milej nocy, ja lece z cora ogladac film "Walle" po raz 10000000001szy, juz znam go na pamiec, no ale ona lubi ze mna ogladac wiec co poradzic hahaha

Panda, Bursztyn, samira, inessa, megan8, angela lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 03:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzialam Walle ale tylko raz i chyba wystarczy ;) no wiem ze Meksyk piekny Australia tez cudowna. Ja tak zamarzylam bo u nas zimno i pada deszcz i ja sie czuje FUJ wakacjowo mi w glowie i marze siedzac przy biurku i w komuterze, troszeczke porobilam ale zaraz wyskocze na lunch na godzinke a pozniej to juz z gorki bedzie do 4.30.

Wiesz ja tez bardzo sie ciesze ze znalazlam to Forum totalnie przez przypadek, bo tak lubie tutaj zagladac i po polsku moge pogadac ha i wszytkie dziewczynki superduper i mamy wspolny cel wiec jest swietnie, bardzo lubie!!!

Bursztyn, bliska77, samira, iza37, inessa, angela lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie same odczucia, jak Wy dziewczyny. Poznałam Was tutaj i jak to mówi Panda - superduper...:). Poznaję też bardziej swój organizm....Na naukach przedmałżeńskich z pierwszym mężem wiele lat temu jakaś geriatria w salce katechetycznej pouczała mnie co to wykresy...tempki..itp....Siedziałam i ziewałam, a za 3 miesiące przyniosłam jej ściągnięty wykres z książki - niby, że mój... na odczepnego...;). A teraz - wiele lat później pokornie sobie ten termometr upycham i razem z Wami staję się specjalistką od "świadomego planowania rodziny" czy jak to się tam nazywa....:)

Chciałabym teraz być jak Panda w Australii przy plaży, albo jak Jola przy kraterach...Meksyk i Australia to moje dwa wielkie marzenia od wielu lat..:) Pozostaje mi tylko paskudny czerwiec polski...przygnębiający, zimny i deszczowy. Wczoraj wylała Wisła pod Wawelem.....

Reni....zastanawia mnie jedna rzecz - jak to jest możliwe, że dzieci z tych samych rodziców są tak różnie traktowane...przecież to nie jakieś przybłędy, czy przysposobione - wtedy można łatwiej jakoś to wytłumaczyć...Tak jakbym dbała o swoją lewą rękę, a o prawą już nie...- tego właśnie nie mogę pojąć...

U mnie tempka spada...chociaż cycki mam jakieś inne, ale czasem tak mam przed @.

Miłego dnia obecne i przyszłe ciężarówki...:)

grosza, Bursztyn, bliska77, samira, Panda, inessa, megan8, Jolka76 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Oswiecenie juz bylo ;) pozostalo wierzyc w cuda, zycze weny tworczej go Bursztyn go go go!!!
    :D :D no tak, tylko cuda zostaja :) ale ja wierze w cuda :)chociaz w ten bede musiala wierzyc bardziej :)

samira, Panda, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim :-)
    u nas znów zimno i deszczowo, zero słońca, o
    widzę, że większość z "oczekujących", na przestrzeni kilku dni zaczęło lub zaczyna nowy cykl, w takim razie powodzenia dla każdej z Was
    miłego dnia

Bursztyn, Reni, samira, Panda, iza37, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, Jola dolaczam do Was dziewczyny w nowym cyklu dzis lub jutro. Tylko ze ja sie nie staralam. Wiecie co, zlapalam sie na mysli ze ja to chyba nawet boje sie starac o.O

Reni, samira, Panda, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    W ogole to czesc i czolem najfajniej to by mi teraz bylo gdzis na przyklad w Meksyku dla odmiany z coctailem w rece na lezaczku na jakiejs fajnej playa ;), kurcze do Meksyku to musze sie wybrac zawsze mi sie marzylo...Afryka dzika tez...jakos tak urlopowo w mojej glowie dzisiaj...

oooo Taaak!!!! Panda, dla pocieszenia- u nas tez paskdnie dzisiaj, wiec wirtualnie dolaczam do Ciebie na sloneczna plaze gdzies na Maurutius, z drinkiem oczywisice ;)no i oczywiscie- ja tez bardzo sie Ciesze ze Was poznalam i ze jestescie :)

bliska77, samira, Panda, inessa, megan8, Jolka76, angela lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, niezmiennie wierzymy w Twoją twórczą wenę, praca będzie na pewno bardzo dobra ;-)

Bursztyn, Panda, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Ja juz zaczelam dosc silnie plamic, wiec tescik bylby bez sensu bo jutro juz bedzie @ jak w banku! Tak mam co miesiac. Ja sobie tak mysle moze to tak ma byc, zrzuce te pare kilo jeszcze co mi zostalo, pojade na wakaje, zabawie sie, odpoczne, upije sie za Wasze zdrowko i po powrocie biore sie ostro do fasolkowania.
    Wszystko w zyciu staje sie dla naszego dobra, chociaz na krotka mete ciezko nam to zrozumiec i sie nam wydaje ze nie. Dzieki temu, ze nie udalo mi sie zafasolkowac tak latwo, poznalam Was! Milo mi Was miec, naprawde, dziekuje ze jestescie!
    Milej nocy, ja lece z cora ogladac film "Walle" po raz 10000000001szy, juz znam go na pamiec, no ale ona lubi ze mna ogladac wiec co poradzic hahaha
    Wiesz Jola, mysle podobnie jak Ty, ze w zyciu wszystko dzieje sie dla naszego dobra, tylko rzeczywiscie tak jam mowisz- na krotka mete trudno jest to dostrzec. Czasem w moim zyciu dzialy sie tak dziwne i w moim przekonaniu zle rzeczy, a potem po jakims czasie okzazywalo sie, ze wychodzily mi one tylko na dobre. Dziekuje Jolus za przypomnienie mi tego <3

inessa, Jolka76, angela lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

ooo no Afryka mhmm uwielbiam
    a o Meksyku też marzę
    wiem zwalimy się Jolce na haciendę na głowę ;-)
    ale mi się marzy taki pobyt na haciendzie gdzieś na Yukatanie konie, laguny, wodospady eh za dużo seriali ;-)

Bursztyn, samira, Panda, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, niezmiennie wierzymy w Twoją twórczą wenę, praca będzie na pewno bardzo dobra ;-)
    Agus, dziekuje za wiare, chyba musi byc tak ze ktos za mnie wierzy zebym i ja mogla uwierzyc :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mam takie same odczucia, jak Wy dziewczyny. Poznałam Was tutaj i jak to mówi Panda - superduper...:). Poznaję też bardziej swój organizm....Na naukach przedmałżeńskich z pierwszym mężem wiele lat temu jakaś geriatria w salce katechetycznej pouczała mnie co to wykresy...tempki..itp....Siedziałam i ziewałam, a za 3 miesiące przyniosłam jej ściągnięty wykres z książki - niby, że mój... na odczepnego...;). A teraz - wiele lat później pokornie sobie ten termometr upycham i razem z Wami staję się specjalistką od "świadomego planowania rodziny" czy jak to się tam nazywa....:)

Chciałabym teraz być jak Panda w Australii przy plaży, albo jak Jola przy kraterach...Meksyk i Australia to moje dwa wielkie marzenia od wielu lat..:) Pozostaje mi tylko paskudny czerwiec polski...przygnębiający, zimny i deszczowy. Wczoraj wylała Wisła pod Wawelem.....

Reni....zastanawia mnie jedna rzecz - jak to jest możliwe, że dzieci z tych samych rodziców są tak różnie traktowane...przecież to nie jakieś przybłędy, czy przysposobione - wtedy można łatwiej jakoś to wytłumaczyć...Tak jakbym dbała o swoją lewą rękę, a o prawą już nie...- tego właśnie nie mogę pojąć...

U mnie tempka spada...chociaż cycki mam jakieś inne, ale czasem tak mam przed @.

dzień dobry

Bozia nie wiem i nie będę wiedziała
    ja reaguje bardzo agresywnie jak ktoś zwierzaka krzywdzi nie wiem jakbym się zachowała jakby dziecko w moim otoczeniu było krzywdzone
    masakra jakaś

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Panda, Jola dolaczam do Was dziewczyny w nowym cyklu dzis lub jutro. Tylko ze ja sie nie staralam. Wiecie co, zlapalam sie na mysli ze ja to chyba nawet boje sie starac o.O

buuuahahahah ja tak miałam w poprzednim cyklu .. jak @ się nie stawiła o czasie to wpadłam przez chwilę w panikę ..a jak zaszłaaaaam! czy ja jestem gotowa hahaha

Bursztyn, samira, Panda, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Geriatria w salce katechetycznej, doobre!!! :D tez mialam takie podejscie a teraz, robie to samo co Ty :) Zemsta katechetki ;)

Nawet nie wiedzialam, ze Wisla wylala :( nie czytalam wiadomosci ani wczoraj ani dzis. Bozia News jest lepsze :) Cholera, zeby znowu nie bylo powodzi, pamietam ten widok chyba w 2010 kiedy Wisla wylala, straszne!

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry

Bozia nie wiem i nie będę wiedziała
    ja reaguje bardzo agresywnie jak ktoś zwierzaka krzywdzi nie wiem jakbym się zachowała jakby dziecko w moim otoczeniu było krzywdzone
    masakra jakaś

dokładnie!

Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    buuuahahahah ja tak miałam w poprzednim cyklu .. jak @ się nie stawiła o czasie to wpadłam przez chwilę w panikę ..a jak zaszłaaaaam! czy ja jestem gotowa hahaha
    dwie paniki- bo jesli sie uda- no to wlasnie- co teraz?? jesli sie nie uda- ogromne rozczarowanie i pytanie czy ze mna jest cos nie tak? to drugie chyba jest gorsze.... Az strach sie starac o.O chyba jaks nienormalna jestem...

bliska77, samira, Panda, inessa, Jolka76, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece za chwile na tlumaczenie do szpitala, co mi dali? Babke w ciazy oczywiscie, usg i wizyta u lekarza.

bliska77, grosza, samira, Panda, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Lece za chwile na tlumaczenie do szpitala, co mi dali? Babke w ciazy oczywiscie, usg i wizyta u lekarza.
    to znak ;-). lec

Bursztyn, grosza, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 551 552 553 554 555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ