X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka ja dzisiaj głodna jestem od rana. Jak tak dalej pójdzie, to za chwilę będę wyglądała jak słonica.

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron robi się najlepiej około tygodnia po owulce :)
    A kobiet wciąży na ulicy staam się ostatnio nie zauważać ;)
    A co do glodu to też jakoś takdziwnie jestem głodna ale jak przyjdzie co do czego to mi się tak sobie chce mam ochote od wczoraj na pikantne i kwaśne smaki :P

samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Reni twoja żyrafa wymiata :D !!!
    Żyraf dobry jest co haha

inessa, megan8, samira, iza37 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no, dala sie zaskoczyc ;)
    Na kanale Tlc lecą "ciąże z zaskoczenia"

inessa, Bursztyn, iza37 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Progesteron robi się najlepiej około tygodnia po owulce :)
    A kobiet wciąży na ulicy staam się ostatnio nie zauważać ;)
    A co do glodu to też jakoś takdziwnie jestem głodna ale jak przyjdzie co do czego to mi się tak sobie chce mam ochote od wczoraj na pikantne i kwaśne smaki :P
    Mi lekarz powiedział, że badania mam zrobic 4-6 dnia i jesli mam plamienia przed @ to pierwszy dzień liczę następnego dnia od pierwszego plamienia
    Na szczęście w tym cyklu była tylko @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 19:27

inessa lubi tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. dziewczyny nie rozumiem ! wczoraj zaznaczylam ignorowanie tempki i po dzisiejszej temp byla wyznaczona owu na 32 dc teraz weszlam i odznaczylam przez przypadek ignorowanie tempki z wczoraj i potem zaznaczylam spowrotem ignorowanie i detektor nie zaznaczyl na nowo owulacji dlaczego ????
    bardoz prosze was o pomoc
    to link do mojego wykresu https://ovufriend.pl/graph/a8565a9e870565687f2366a5904708f6

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    hej. dziewczyny nie rozumiem ! wczoraj zaznaczylam ignorowanie tempki i po dzisiejszej temp byla wyznaczona owu na 32 dc teraz weszlam i odznaczylam przez przypadek ignorowanie tempki z wczoraj i potem zaznaczylam spowrotem ignorowanie i detektor nie zaznaczyl na nowo owulacji dlaczego ????
    bardoz prosze was o pomoc
    to link do mojego wykresu https://ovufriend.pl/graph/a8565a9e870565687f2366a5904708f6
    napisałam odpowiedź pod czerwcowymi :) ja myślę,że to wina ovufriend

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczyny :D

samira lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:15

inessa, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie brak słów..ale te nie nadają się na forum :-/

inessa, samira, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

bliska77 lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

samira, bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah taka juz nasz babska natura...ja juz luz... bo zdycham dzisiaj nowy cykl uwazam za otwarty ;)

Bursztyn wrote:
    Panda, mam identyczne dylematy, lepiej bym tego nie wyrazzila. w sumie ciesze sie ze nie jestem sama z takimi watpliwosciami :P

Bursztyn, bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2013, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez najpierw tak zrozumialam Reni, ze sie nie nadaje na forumn ten link co podala Megan, dopiero czytajac po raz drugi Twoj post zrozumialam o co chodzi haha, no ale niestety nam zostaje tylko pisanie i takie niedomowienia lub nieporozumienia czesto sie zdazaja.
    Ja tez jak Reni nie bede sie wyrazac ..... przegiecie poprostu.
    U mnie dzis znowu brazowa plamka na papierze wiec @ sie pomalutku rozkreca.
    Mam nadzieje ze Panda sprawi nam jutro mila niespodzianke!
    Siedze sobie tutaj sama a Wy sobie smacznie spicie, milych snow z bocianami i bobasami Wam zycze i do napisania jutro!

Panda, Bursztyn, bliska77, Reni, samira, iza37, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oswiecenie juz bylo ;) pozostalo wierzyc w cuda, zycze weny tworczej go Bursztyn go go go!!!
    Bursztyn wrote:
    Zebym pisala caly dzien to bylby przynajmniej jakis efekt, a ja faktycznie siedze caly dzien usilujac cos napisac..... No nic, tylko jakies oswiecenie i cud moga mnie uratowac.

Bursztyn, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2013, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda chyba pisalysmy w tym samym czasie bo nie widzialam Twojej wiadomosci i dopiero jak wyslalam odpowiedz to sie pojawila! To jednak nie jestem tu sama. Czemu mowisz ze otwierasz nowy cykl?

Panda, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2013, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz widzialam wykres ze wredna jednak nadeszla, przykro mi bo bylam pewna ze Ty nam sie zazielenisz. Powodzenia wiec w nowym cyklu kochana! Ten to juz musi byc zapylony!

Panda, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    jestem

pisze dopiero teraz bo miałam jeszcze gości i dopiero mam chwile
    wiec jestem po wizycie,zarodek jest,seruszka jeszcze nie ma ale jestem spokojna bo to dopiero 5 tydzień,dostalam dupka i luteinę, no i od razu zwolnienie lekarskie bo lekarz woli zapobiegać niż potem pluc sobie w brode,duzo lezec i odpoczywac
    największy stres przede mna bo musze zawiadomić moja kierowniczke

no to teraz odpoczywajcie i rozpieszczajcie sie, a kierowniczka sobie poradzi i wcale sie nie martw :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wlasnie tak sobie mysle ze najfajnie to po prostu tak sobie zaciazyc, chce zeby mi sie tak stalo...mowia ze po 35 to lepiej jednak nie czekac za dlugo jak sie juz czlowiek zdecydowal i dziala to sluchac sowjego organizmu, moja tutaj lekarka powiedziala porobuj 3 miesiace jak nie zaskoczycie to Was na badania wysylam...hmmm no i chyba dobrze...eh ja sama nic nie wiem

agafbh wrote:
    wiecie co my tu o drożnościach, badaniach itp a właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka że jej bratowa dziś dowiedziała się że jest w CZWARTEJ ciąży, nieplanowanej oczywiście :-) i jak tu nie zgłupieć ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 01:54

Bursztyn, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Joluniu, no wiem wiem ja w pracy torche musze sie ukrywac i tak zerkam, bo mam lenia i w brzuchu masakre i gardlo mnie boli i wogole najfajnie jakby to byl Szlafrokowy dzien, bede sie dzisiaj w pracy opier....w miare mozliwosci, oby nikt i nic mnie juz dzisiaj nie zaskoczylo.... Teraz liczymy na Twoj tescik kochana, powodzenia wciaz :)
    Jolka76 wrote:
    Panda chyba pisalysmy w tym samym czasie bo nie widzialam Twojej wiadomosci i dopiero jak wyslalam odpowiedz to sie pojawila! To jednak nie jestem tu sama. Czemu mowisz ze otwierasz nowy cykl?

Bursztyn, samira, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ