35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyProgesteron robi się najlepiej około tygodnia po owulce
A kobiet wciąży na ulicy staam się ostatnio nie zauważać
A co do glodu to też jakoś takdziwnie jestem głodna ale jak przyjdzie co do czego to mi się tak sobie chce mam ochote od wczoraj na pikantne i kwaśne smakisamira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Progesteron robi się najlepiej około tygodnia po owulce
A kobiet wciąży na ulicy staam się ostatnio nie zauważać
A co do glodu to też jakoś takdziwnie jestem głodna ale jak przyjdzie co do czego to mi się tak sobie chce mam ochote od wczoraj na pikantne i kwaśne smaki
Na szczęście w tym cyklu była tylko @Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 19:27
inessa lubi tę wiadomość
-
hej. dziewczyny nie rozumiem ! wczoraj zaznaczylam ignorowanie tempki i po dzisiejszej temp byla wyznaczona owu na 32 dc teraz weszlam i odznaczylam przez przypadek ignorowanie tempki z wczoraj i potem zaznaczylam spowrotem ignorowanie i detektor nie zaznaczyl na nowo owulacji dlaczego ????
bardoz prosze was o pomoc
to link do mojego wykresu https://ovufriend.pl/graph/a8565a9e870565687f2366a5904708f6Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:hej. dziewczyny nie rozumiem ! wczoraj zaznaczylam ignorowanie tempki i po dzisiejszej temp byla wyznaczona owu na 32 dc teraz weszlam i odznaczylam przez przypadek ignorowanie tempki z wczoraj i potem zaznaczylam spowrotem ignorowanie i detektor nie zaznaczyl na nowo owulacji dlaczego ????
bardoz prosze was o pomoc
to link do mojego wykresu https://ovufriend.pl/graph/a8565a9e870565687f2366a5904708f6ja myślę,że to wina ovufriend
-
nick nieaktualny
-
hahah taka juz nasz babska natura...ja juz luz... bo zdycham dzisiaj nowy cykl uwazam za otwarty
Bursztyn wrote:Panda, mam identyczne dylematy, lepiej bym tego nie wyrazzila. w sumie ciesze sie ze nie jestem sama z takimi watpliwosciamiBursztyn, bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja tez najpierw tak zrozumialam Reni, ze sie nie nadaje na forumn ten link co podala Megan, dopiero czytajac po raz drugi Twoj post zrozumialam o co chodzi haha, no ale niestety nam zostaje tylko pisanie i takie niedomowienia lub nieporozumienia czesto sie zdazaja.
Ja tez jak Reni nie bede sie wyrazac ..... przegiecie poprostu.
U mnie dzis znowu brazowa plamka na papierze wiec @ sie pomalutku rozkreca.
Mam nadzieje ze Panda sprawi nam jutro mila niespodzianke!
Siedze sobie tutaj sama a Wy sobie smacznie spicie, milych snow z bocianami i bobasami Wam zycze i do napisania jutro!Panda, Bursztyn, bliska77, Reni, samira, iza37, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Oswiecenie juz bylo
pozostalo wierzyc w cuda, zycze weny tworczej go Bursztyn go go go!!!
Bursztyn wrote:Zebym pisala caly dzien to bylby przynajmniej jakis efekt, a ja faktycznie siedze caly dzien usilujac cos napisac..... No nic, tylko jakies oswiecenie i cud moga mnie uratowac.Bursztyn, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:jestem
pisze dopiero teraz bo miałam jeszcze gości i dopiero mam chwile
wiec jestem po wizycie,zarodek jest,seruszka jeszcze nie ma ale jestem spokojna bo to dopiero 5 tydzień,dostalam dupka i luteinę, no i od razu zwolnienie lekarskie bo lekarz woli zapobiegać niż potem pluc sobie w brode,duzo lezec i odpoczywac
największy stres przede mna bo musze zawiadomić moja kierowniczke
no to teraz odpoczywajcie i rozpieszczajcie sie, a kierowniczka sobie poradzi i wcale sie nie martwbliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja to wlasnie tak sobie mysle ze najfajnie to po prostu tak sobie zaciazyc, chce zeby mi sie tak stalo...mowia ze po 35 to lepiej jednak nie czekac za dlugo jak sie juz czlowiek zdecydowal i dziala to sluchac sowjego organizmu, moja tutaj lekarka powiedziala porobuj 3 miesiace jak nie zaskoczycie to Was na badania wysylam...hmmm no i chyba dobrze...eh ja sama nic nie wiem
agafbh wrote:wiecie co my tu o drożnościach, badaniach itp a właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka że jej bratowa dziś dowiedziała się że jest w CZWARTEJ ciąży, nieplanowanej oczywiściei jak tu nie zgłupieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 01:54
Bursztyn, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Czesc Joluniu, no wiem wiem ja w pracy torche musze sie ukrywac i tak zerkam, bo mam lenia i w brzuchu masakre i gardlo mnie boli i wogole najfajnie jakby to byl Szlafrokowy dzien, bede sie dzisiaj w pracy opier....w miare mozliwosci, oby nikt i nic mnie juz dzisiaj nie zaskoczylo.... Teraz liczymy na Twoj tescik kochana, powodzenia wciaz
Jolka76 wrote:Panda chyba pisalysmy w tym samym czasie bo nie widzialam Twojej wiadomosci i dopiero jak wyslalam odpowiedz to sie pojawila! To jednak nie jestem tu sama. Czemu mowisz ze otwierasz nowy cykl?Bursztyn, samira, inessa lubią tę wiadomość