35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia78 wrote:jestem
pisze dopiero teraz bo miałam jeszcze gości i dopiero mam chwile
wiec jestem po wizycie,zarodek jest,seruszka jeszcze nie ma ale jestem spokojna bo to dopiero 5 tydzień,dostalam dupka i luteinę, no i od razu zwolnienie lekarskie bo lekarz woli zapobiegać niż potem pluc sobie w brode,duzo lezec i odpoczywac
największy stres przede mna bo musze zawiadomić moja kierowniczkeinessa, bliska77, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:jestem
pisze dopiero teraz bo miałam jeszcze gości i dopiero mam chwile
wiec jestem po wizycie,zarodek jest,seruszka jeszcze nie ma ale jestem spokojna bo to dopiero 5 tydzień,dostalam dupka i luteinę, no i od razu zwolnienie lekarskie bo lekarz woli zapobiegać niż potem pluc sobie w brode,duzo lezec i odpoczywac
największy stres przede mna bo musze zawiadomić moja kierowniczkeinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Bursztynku modlę się za Ciebie i Twoje 500 str dziennie:)
Jeżeli chodzi o HSG bo ktos pytał to mam mieć w sierpniu:) Pytałam lekarza,powiedział że badanie jest bardzo nie przyjemne, boli jak mocna miesiączka ale jakie skuteczne!40% jego pacjentek po tym badaniu było w ciaży!!!Aż 40%-to brzmi optymistycznie. wogóle dzisiaj sie tu zrobiło bardzo pozytywnie i optymistycznie!!!
40% to naprawdę jest większa nadzieja na fasolkę
bliska77, Bursztyn, inessa, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie co my tu o drożnościach, badaniach itp a właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka że jej bratowa dziś dowiedziała się że jest w CZWARTEJ ciąży, nieplanowanej oczywiście
i jak tu nie zgłupieć
inessa, megan8, Reni, Panda, iza37 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:wiecie co my tu o drożnościach, badaniach itp a właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka że jej bratowa dziś dowiedziała się że jest w CZWARTEJ ciąży, nieplanowanej oczywiście
i jak tu nie zgłupieć
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam to badanie 3 cykle temu, po tym badaniu dwie IUI, teraz bez niczego i jak na razie cisza
grosza wrote:Tak z tego co wyczytałam na necie faktem jest że dziewczyny często zachodzą po badaniu HSG już w następnym cyklu
Może ...
Która z was miała to badanie?inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ja chciałąbym taką wpadke chociaż z jednym dzieckiem
inessa, Reni, megan8, Bursztyn, Panda, angela lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Sylwio - fajnie że jestes w ciaży. Jejciu jak ja bym chciała. Kurcze juz nie wiem, która z was pisała ze badanie prolaktyny jest przestarzałe? Chyba Inessa. A ja chciałam się wybrac i zrobic prolaktyne tak sobie sama zdecydowałam.
Ja dzis znow sprawdzałam na mikroskopie i paprotek nie widac, pomęcze go jeszcze do następnej @inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana badnaie samej prolaktyny jest bardzo ważne ale badanie z obciążeniem lekiem metoclopramidem wg. coraz wiecej lekarzy jest już przestarzałe. Zrób sobie to podstawowe je można robić obejetnie w jakim dniu cyklu, bo ono jest bardzo ważne
Aga ja miałam czas,że nie starałam się nawet nie chciałam i też nicbliska77 lubi tę wiadomość