35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Samirko, teraz dopiero dotarlam do Twojego pytania, tyle naprodukowalyscie
Wiec pisanie idzie jak krew z nosajestem sfrustrowana i zniechecona. Ale powiedzialam sobie, ze zeby nie wiem co napisze 500 slow kazdego dnia, ni niestety wczoraj wydusilam tylko 200, jestem w plecy o kilkaset slow kazdego dnia. Niech sie ktos za mnie modli bo sie potne
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Nawet sie nie przywitalam, dzien dobry Kochane,
wczoraj dodatkowo internet mi nawalil i przez pare godzin bylam odcieta, nie moglam podczytywac waszych postow i strasznie mnie to wkurzalo. Uzalezniona od Was jestem. Zadzwonilam do operatora i paskudnie sie na nich wydarlam. No brakuje tylko tego zeby mi sie rece zaczely trzasc i poty oblewac przy braku dostepu do forum jak przy klasycznym zespole odstawienianowa jednostka chorobowa: Ovuforumoholizm
ojej a co ja zrobię jak pojadę w lipcu na te dwa tygodnie i nie złapię jakiegoś neta aaaa...będę miała delirkęinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku modlę się za Ciebie i Twoje 500 str dziennie:)
Jeżeli chodzi o HSG bo ktos pytał to mam mieć w sierpniu:) Pytałam lekarza,powiedział że badanie jest bardzo nie przyjemne, boli jak mocna miesiączka ale jakie skuteczne!40% jego pacjentek po tym badaniu było w ciaży!!!Aż 40%-to brzmi optymistycznie. wogóle dzisiaj sie tu zrobiło bardzo pozytywnie i optymistycznie!!!samira, inessa, grosza, Panda lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Bursztynku modlę się za Ciebie i Twoje 500 str dziennie:)
Jeżeli chodzi o HSG bo ktos pytał to mam mieć w sierpniu:) Pytałam lekarza,powiedział że badanie jest bardzo nie przyjemne, boli jak mocna miesiączka ale jakie skuteczne!40% jego pacjentek po tym badaniu było w ciaży!!!Aż 40%-to brzmi optymistycznie. wogóle dzisiaj sie tu zrobiło bardzo pozytywnie i optymistycznie!!!
inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Angela - bije od Ciebie takie ciepło i spokój - zazdroszczę stanu ducha - szczególnie w ciążyinessa, grosza, bliska77, polarmiś, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:
Angela kochana zaczął się już 19tydz!!!! bardzo fajnie że wszystko jest dobrze u Ciebie ; to czekamy razem z tobą do 19 czerw. ja obstawiam chłopaka mam nadzieję że nie uraziłam Cięinessa, megan8, samira, Bursztyn, grosza, bliska77, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie dziewczyny! Wróciłam z pracy i nie mogłam sie doczekac kiedy do Was zaglądnę
Angela gratulacje - i zarażaj nas brzuszkiem z maleństwem zarażaj proszę
Iza pamiętaj że i tak musisz słuchać tego co mówi ci Twoja intuicja.
Co do mikroskopu - własnie to mnie zastanawia przez 3 miesiące zero owulacji? Napisałąm do nich meila to odpisali mi ze moze cos zle robie, opisali mi jeszcze raz instrukcje. Nie wiem jedyny moze bład taki ze albo za mało nakładam śliny albo za duzo. Ehh te paprotki, chciałam sobie zycie ułatwic tym mikroskopem a chyba utrudniłam.
Oj zebym to ja tak potrafiła wyluzowac i nie myslec o zajściu w ciążeinessa, samira, grosza, bliska77, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Angela ja także podziwiam twój hart ducha. Bije optymizmem:-)
Polarmiś mądra kobieta z ciebie. Dziękuję i przesyłam ♥♥♥
Jolus rozterki chyba będą nam towarzyszyć zawsze:-) Mam nadzieję że na dobre nam to wyjdzie:-) Mam dziś dzień pełen refleksji. ... Milego wieczoru KOCHANE MOJE Wiecie że was uwielbiam! ?!?inessa, samira, Bursztyn, grosza, bliska77, polarmiś, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Tak z tego co wyczytałam na necie faktem jest że dziewczyny często zachodzą po badaniu HSG już w następnym cyklu
Może ...
Która z was miała to badanie?inessa, samira, Bursztyn, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jolka76 wrote:Czesc dziewczynki! Naprawiali wczoraj ostro, bo z jakies dwie godziny Ovu bylo niedostepne z powodu aktualizacji.
Iza bardzo dobra decyzja!
Panda, a mnie sie wydaje ze ten Twoj nowy termometr to Ci sie juz nie przyda, no chyba ze do mierzenia temperatury bobasowi za 9 miesiecy.
Bursztynku modle sie zebys natchnienia dostala !
U mnie zastoj z temka, ale tak juz mialam pod koniec ostatniego cyklu bo zaczelam mierzyc tempke 3 dni przed @ wiec czekam na nia
W czerwcu postanowilam sie nie starac, zeby moc nacieszyc sie wyjazdem na wakacje w lipcu i nie martwic sie ze moze dluga podroz zaszkodzi itp Wracam do staranek na wakacjach moze akurat tam cos zbroimy.
Milego dnia wam zycze !inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:heheeh niezłe ,ale to zaraźliwa choroba ,szybko się przenosi
ojej a co ja zrobię jak pojadę w lipcu na te dwa tygodnie i nie złapię jakiegoś neta aaaa...będę miała delirkę
jest duze ryzyko, ze takaile postow do nadrobienia potem
inessa, Panda lubią tę wiadomość
-
jestem
pisze dopiero teraz bo miałam jeszcze gości i dopiero mam chwile
wiec jestem po wizycie,zarodek jest,seruszka jeszcze nie ma ale jestem spokojna bo to dopiero 5 tydzień,dostalam dupka i luteinę, no i od razu zwolnienie lekarskie bo lekarz woli zapobiegać niż potem pluc sobie w brode,duzo lezec i odpoczywac
największy stres przede mna bo musze zawiadomić moja kierowniczkesamira, inessa, grosza, bliska77, megan8, Reni, Jolka76, Panda, anna maria, angela lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Bursztynku modlę się za Ciebie i Twoje 500 str dziennie:)
Jeżeli chodzi o HSG bo ktos pytał to mam mieć w sierpniu:) Pytałam lekarza,powiedział że badanie jest bardzo nie przyjemne, boli jak mocna miesiączka ale jakie skuteczne!40% jego pacjentek po tym badaniu było w ciaży!!!Aż 40%-to brzmi optymistycznie. wogóle dzisiaj sie tu zrobiło bardzo pozytywnie i optymistycznie!!!a ja z kolei za Twoje badanie ,bedzie dobrze
grosza, grosza, inessa, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość