X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samirko, teraz dopiero dotarlam do Twojego pytania, tyle naprodukowalyscie :)
    Wiec pisanie idzie jak krew z nosa :( jestem sfrustrowana i zniechecona. Ale powiedzialam sobie, ze zeby nie wiem co napisze 500 slow kazdego dnia, ni niestety wczoraj wydusilam tylko 200, jestem w plecy o kilkaset slow kazdego dnia. Niech sie ktos za mnie modli bo sie potne :/
    jak to pomoże to się pomodlę <3

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Nawet sie nie przywitalam, dzien dobry Kochane,
    wczoraj dodatkowo internet mi nawalil i przez pare godzin bylam odcieta, nie moglam podczytywac waszych postow i strasznie mnie to wkurzalo. Uzalezniona od Was jestem. Zadzwonilam do operatora i paskudnie sie na nich wydarlam. No brakuje tylko tego zeby mi sie rece zaczely trzasc i poty oblewac przy braku dostepu do forum jak przy klasycznym zespole odstawienia ;) :) nowa jednostka chorobowa: Ovuforumoholizm :D
    heheeh niezłe ,ale to zaraźliwa choroba ,szybko się przenosi :P

ojej a co ja zrobię jak pojadę w lipcu na te dwa tygodnie i nie złapię jakiegoś neta aaaa...będę miała delirkę :D

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku modlę się za Ciebie i Twoje 500 str dziennie:)
    Jeżeli chodzi o HSG bo ktos pytał to mam mieć w sierpniu:) Pytałam lekarza,powiedział że badanie jest bardzo nie przyjemne, boli jak mocna miesiączka ale jakie skuteczne!40% jego pacjentek po tym badaniu było w ciaży!!!Aż 40%-to brzmi optymistycznie. wogóle dzisiaj sie tu zrobiło bardzo pozytywnie i optymistycznie!!!

samira, inessa, grosza, Panda lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Jeżeli chodzi o HSG bo ktos pytał to mam mieć w sierpniu:) Pytałam lekarza,powiedział że badanie jest bardzo nie przyjemne, boli jak mocna miesiączka ale jakie skuteczne!40% jego pacjentek po tym badaniu było w ciaży!!!Aż 40%-to brzmi optymistycznie. wogóle dzisiaj sie tu zrobiło bardzo pozytywnie i optymistycznie!!!
    chodzi o to badanie na drożność?

inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hop, hop..

cicho szaaaa....

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak dokładnie:)

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • angela Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Angela - bije od Ciebie takie ciepło i spokój - zazdroszczę stanu ducha - szczególnie w ciąży :)
    Dziękuję za piękne słowa - to fakt mocno się wyciszyłam i bardzo mi z tym dobrze

inessa, grosza, bliska77, polarmiś, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:

Angela kochana zaczął się już 19tydz!!!! bardzo fajnie że wszystko jest dobrze u Ciebie ; to czekamy razem z tobą do 19 czerw. ja obstawiam chłopaka mam nadzieję że nie uraziłam Cię :)
    No coś Ty - najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa , a czy synek czy córeczka to już nie ma znaczenia, może uda się jeszcze jedno to wtedy będzie koncert życzeń ..

inessa, megan8, samira, Bursztyn, grosza, bliska77, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie dziewczyny! Wróciłam z pracy i nie mogłam sie doczekac kiedy do Was zaglądnę :)
    Angela gratulacje - i zarażaj nas brzuszkiem z maleństwem zarażaj proszę :)
    Iza pamiętaj że i tak musisz słuchać tego co mówi ci Twoja intuicja.

Co do mikroskopu - własnie to mnie zastanawia przez 3 miesiące zero owulacji? Napisałąm do nich meila to odpisali mi ze moze cos zle robie, opisali mi jeszcze raz instrukcje. Nie wiem jedyny moze bład taki ze albo za mało nakładam śliny albo za duzo. Ehh te paprotki, chciałam sobie zycie ułatwic tym mikroskopem a chyba utrudniłam.
    Oj zebym to ja tak potrafiła wyluzowac i nie myslec o zajściu w ciąże :(
    Oj takim wiruskiem mogę zarażać, bo jest nadzwyczaj cudny, wierzę, że jeszcze troszkę cierpliwości i wytrwałości i będziecie wszystkie zainfekowane..

inessa, samira, grosza, bliska77, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Angela ja także podziwiam twój hart ducha. Bije optymizmem:-):-):-) Polarmiś mądra kobieta z ciebie. Dziękuję i przesyłam ♥♥♥
    Jolus rozterki chyba będą nam towarzyszyć zawsze:-) Mam nadzieję że na dobre nam to wyjdzie:-) Mam dziś dzień pełen refleksji. ... Milego wieczoru KOCHANE MOJE Wiecie że was uwielbiam! ?!?
    Jak po tylu latach walki przychodzi spełnienie to inaczej być nie może..

inessa, samira, Bursztyn, grosza, bliska77, polarmiś, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Tak z tego co wyczytałam na necie faktem jest że dziewczyny często zachodzą po badaniu HSG już w następnym cyklu
    Może ...
    Która z was miała to badanie?
    Grosza - ja miałam w 2008r ale nie pomogło, z tym, że ja miałam drożne jajowody; podobne pomaga przy lekkim zatkaniu, bo je udrażnia - moja kumpela zaszła miesiąc po hsg - właśnie po odetkaniu

inessa, samira, Bursztyn, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    drożne nie drożne zgłupieć można z tymi badaniami :-(
    kiedyś baby rodziły jedno po drugim a teraz :-(

inessa, megan8, bliska77, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni twoja żyrafa wymiata :D !!!

Sylwia78, inessa, bliska77, polarmiś, Reni lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Czesc dziewczynki! Naprawiali wczoraj ostro, bo z jakies dwie godziny Ovu bylo niedostepne z powodu aktualizacji.
    Iza bardzo dobra decyzja!
    Panda, a mnie sie wydaje ze ten Twoj nowy termometr to Ci sie juz nie przyda, no chyba ze do mierzenia temperatury bobasowi za 9 miesiecy.
    Bursztynku modle sie zebys natchnienia dostala !
    U mnie zastoj z temka, ale tak juz mialam pod koniec ostatniego cyklu bo zaczelam mierzyc tempke 3 dni przed @ wiec czekam na nia :)
    W czerwcu postanowilam sie nie starac, zeby moc nacieszyc sie wyjazdem na wakacje w lipcu i nie martwic sie ze moze dluga podroz zaszkodzi itp Wracam do staranek na wakacjach moze akurat tam cos zbroimy.
    Milego dnia wam zycze !
    Dziekuje Jola <3

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jak to pomoże to się pomodlę <3
    Samirko, oczywiscie ze pomoze,dziekuje <3

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    heheeh niezłe ,ale to zaraźliwa choroba ,szybko się przenosi :P

ojej a co ja zrobię jak pojadę w lipcu na te dwa tygodnie i nie złapię jakiegoś neta aaaa...będę miała delirkę :D

jest duze ryzyko, ze tak ;) aile postow do nadrobienia potem :)

inessa, Panda lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem

pisze dopiero teraz bo miałam jeszcze gości i dopiero mam chwile
    wiec jestem po wizycie,zarodek jest,seruszka jeszcze nie ma ale jestem spokojna bo to dopiero 5 tydzień,dostalam dupka i luteinę, no i od razu zwolnienie lekarskie bo lekarz woli zapobiegać niż potem pluc sobie w brode,duzo lezec i odpoczywac
    największy stres przede mna bo musze zawiadomić moja kierowniczke

samira, inessa, grosza, bliska77, megan8, Reni, Jolka76, Panda, anna maria, angela lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dziekuje Iza <3 a ja z kolei za Twoje badanie ,bedzie dobrze :)

grosza, grosza, inessa, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Reni twoja żyrafa wymiata :D !!!
    no,jest super :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 548 549 550 551 552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ