35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga dzięki że wierzysz bardziej ode mnie, bo ja już nie wierzę mierzę bo mierzę tempke, a ośrodek wrwrwrrwrrrwrwrwrrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrw
Samirko ovu bardzo dziwnie to wszystko porobiło pod wykresami innych i naszymi, tutaj na forum jakoś dziwnie ale może i lepiej tylko trzeba się przyzwyczaić
Samirko znów długi cykl co nie? Jak Ci pomóc?!samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Inessko kochana przeciez wiesz ze będzie dobrze.ja tak myslę,że po tym wszystkim co przeszłaś,operacja itd. niedługo bedziesz miała roczny urlop macierzyński:) A co do osrodka to nie wyróbka:( brrr
Samircia znowu długasny cykl moze zakończy sie sukcesem?&&&bliska77 lubi tę wiadomość
-
Z komentowaniem wykresów terazjest lepiej - jest to bardziej logiczne, że nowe wpisy są na wierzchu...Ovu rozwija się razem z nami..."rodzi" się tu nowych dużo pomysłów...taki klimat rozrodczy...
grosza, samira, Panda, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aga dzięki że wierzysz bardziej ode mnie, bo ja już nie wierzę mierzę bo mierzę tempke, a ośrodek wrwrwrrwrrrwrwrwrrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrw
Samirko ovu bardzo dziwnie to wszystko porobiło pod wykresami innych i naszymi, tutaj na forum jakoś dziwnie ale może i lepiej tylko trzeba się przyzwyczaić
Samirko znów długi cykl co nie? Jak Ci pomóc?!
w sumie to niech już ta @ przylezie bo mię wkurza
A te ośrodki zamiast pomagać dzieciom to utrudniają adopcje wrrrbliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Z komentowaniem wykresów terazjest lepiej - jest to bardziej logiczne, że nowe wpisy są na wierzchu...Ovu rozwija się razem z nami..."rodzi" się tu nowych dużo pomysłów...taki klimat rozrodczy...
-
nick nieaktualny
-
Bardzo ale to to bardzo lubie Twoje dzisiajesze podejscie do sprawy!!! Powodzenia w bzykanku
iza37 wrote:Witajcie dziewczynki!!! Poczytałam wczorajsze wasze posty i jestem w ubikacji hahhahaha.dzięki, super poprawa nastroju!!!Aniu słoneczko? U nas leje jak z cebra:( To dobrze ze mdłosci sie zmniejszyły:)
Agus ty juz z @ chodzisz? Kurcze ja jeszcze nie, ale zapowiada sie na dniach:( Nastepny cykl jest nasz!!!No i paru innych dziewczyn,oki?
Dziewczyny,przemyslałam to o czym do mnie pisałyscie i bedę trochę egoistką i spełnie swoje marzenie-zrobie sobie dziecko z mężem,jakikolwiek by był,bo w końcu on tez pragnie dziecka,nie miał okazji wychowywać od początku do końca.Moze nie będzie tak źle, przeciez sie kochamy i co do tego nie mam wątpliwości, a słuchając moich córek, to tak szczerze,żaden dla mnie nie bedzie odpowiedni, który wobec nich ma wymagania i kroniec kropka-STARAM SIĘ nadalWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 10:25
iza37, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:w sumie to niech już ta @ przylezie bo mię wkurza
A te ośrodki zamiast pomagać dzieciom to utrudniają adopcje wrrr
co do Twoich długich cykli, myślę że lekarz powinien zdecydowanie powalczyć hormonami, bo ni jest to normalnesamira, grosza, grosza, grosza, grosza lubią tę wiadomość