X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Panda ja też..
    Jakby nie to, że czas ucieka to jeszcze mogłabym poczekać
    Jednak przyzwyczajenie robi swoje
    cisza, spokój, robi się co chce i kiedy chce
    Takie wątpliwości są zupełnie naturalne - miałam takie same myśli przy pierwszym dziecku - ale po urodzeniu to mija....po prostu tak się zapinkala, że się nie ma już czasu na przemyślenia....:) I nagle się okazuje, że dziecko ma np. 5 lat....nie wiadomo kiedy... Także wszystko z Wami ok dziewczynki...:)

Reni, inessa, bliska77, samira, Panda, Bursztyn, Jolka76, angela, megan8, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś chyba robią z tym forum, bo wypowiedź Pandy jest nad cytowaniem Joli...Jak na razie, to może tylko zmienili kolejność haha :)

inessa, bliska77, Panda, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raz tak raz tak ważne, że się tym zajeli ;-)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny oj jak dzisiaj piekne ,sloneczko swieci ,cieplutko jest nawet rzygac nie bardzo sie chce:-) milego dnia wszystkim zycze

Reni, inessa, Panda, Bursztyn, megan8, Mango lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki!!! Poczytałam wczorajsze wasze posty i jestem w ubikacji hahhahaha.dzięki, super poprawa nastroju!!!Aniu słoneczko? U nas leje jak z cebra:( To dobrze ze mdłosci sie zmniejszyły:)
    Agus ty juz z @ chodzisz? Kurcze ja jeszcze nie, ale zapowiada sie na dniach:( Nastepny cykl jest nasz!!!No i paru innych dziewczyn,oki?
    Dziewczyny,przemyslałam to o czym do mnie pisałyscie i bedę trochę egoistką i spełnie swoje marzenie-zrobie sobie dziecko z mężem,jakikolwiek by był,bo w końcu on tez pragnie dziecka,nie miał okazji wychowywać od początku do końca.Moze nie będzie tak źle, przeciez sie kochamy i co do tego nie mam wątpliwości, a słuchając moich córek, to tak szczerze,żaden dla mnie nie bedzie odpowiedni, który wobec nich ma wymagania i kroniec kropka-STARAM SIĘ nadal

inessa, bliska77, samira, Panda, Bursztyn, Jolka76, angela, megan8, Sylwia78, gosia7122, polarmiś, KaRa, Mango lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Witajcie dziewczynki!!! Poczytałam wczorajsze wasze posty i jestem w ubikacji hahhahaha.dzięki, super poprawa nastroju!!!Aniu słoneczko? U nas leje jak z cebra:( To dobrze ze mdłosci sie zmniejszyły:)
    Agus ty juz z @ chodzisz? Kurcze ja jeszcze nie, ale zapowiada sie na dniach:( Nastepny cykl jest nasz!!!No i paru innych dziewczyn,oki?
    Dziewczyny,przemyslałam to o czym do mnie pisałyscie i bedę trochę egoistką i spełnie swoje marzenie-zrobie sobie dziecko z mężem,jakikolwiek by był,bo w końcu on tez pragnie dziecka,nie miał okazji wychowywać od początku do końca.Moze nie będzie tak źle, przeciez sie kochamy i co do tego nie mam wątpliwości, a słuchając moich córek, to tak szczerze,żaden dla mnie nie bedzie odpowiedni, który wobec nich ma wymagania i kroniec kropka-STARAM SIĘ nadal
    ZUCH! i tak trzymaj :-)

iza37, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Iza masz rację - jeśli się kochacie z mężem - to dziecko to tylko wzmocni i Was odmłodzi... Dziewczyny są zazdrosne, ale juz niedługo wyfruną, a poza tym - zobaczysz,że jak będzie dzidzia, to będą córki przeszczęśliwe - będzie rodzinna maskotka, która da wszystkim w kość, ale i radość :)

iza37, inessa, bliska77, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    dzisiaj zrobiłam badania krwi jutro wyniki.. można? można!
    lek w cenie badania więc wczoraj tylko straciłam dzień na stanie w kolejkach u lekarza :-( no ale kto wiedział

reni - co to za badanie, do którego potrzebne są leki?

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    reni - co to za badanie, do którego potrzebne są leki?
    jedna tabletka! dobrze, że jednak nie kupiłam całego opakowania
    metedopramid
    badanie prolaktyny w obciążeniu .. cokolwiek to znaczy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 08:33

iza37, inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane!!!Kurcze jak dobrze ze WAS mam!!!!Tak macie racje dziecko by tylko umocniło naszą więź:) Byłam juz w ciąży dwa razy z mężem i wiem jak bardzo sie starał:)Niestety jak wiecie ciąże zakończyły się zbyt wcześnie....

inessa, bliska77, samira, Bursztyn, Jolka76, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nigdy nie robiłam takiego badania ale jak trza to trza!

inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim dziewczynkom! piękny dzień, niebo błękitne, słoneczko...koniec z dołkami, depresjami, smutaskami!!!

Reni, iza37, inessa, bliska77, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U kogo piękne u tego piekne hheheh u nas leje deszcz,pogoda depresyjna: (ale tak masz rację koniec z smutasami,pomimo wrednej pogody!!!! Trzeba mieć w sobie pogodę ducha jak aura nie dopisuje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane u nas słoneczko ale chłodny dzień.
    Panda zrób testa ;) plose :)
    Reni to badanie z Metoclopramidem sprawdza jaki masz poziom prolaktyny po obciążeniu tą tabletką bo czasmi jest ok normalnie a potem już źle. CO prawda odchodzi się od tych badań mój lekarz od niepłodności juz mi tego nie robił stwerdził,że to przestarzała metoda.
    Życzę aby wynik był ok :)
    Dziewczyny wczorajszy wieczór był z Wami niemożliwy brzuch mnie boli do dziś i jak sobie przypomne te teksty to jeszcze się śmieje mój mąż to śmiał się ze mnie bo co chwile na koniec do łazienki latałam no i popłakałam się ze śmiechu.
    Dobrego dnia i radosnego Wam życzę :D
    Acha napisaliśmy do ośrodka adopcyjnego z zapytaniem jeszcze raz tym samym ale do innej pani ona napisała jedno zdanie,że mamy dzwonić do pani psycholog :( ciekawe bo to ona robiła nam wywiad socjalny i a"la pedagogiczny ?!
    CIekawe co u Bursztynka jak idzie jej pisanie pracy, biedna się męczy, sił jej życzę <3

Reni, bliska77, samira, Panda, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:

witaj Iza, tak @ przylazła wczoraj w godzinach popołudniowych, co do Twoich marzeń - masz rację staraj się, życie jest tylko jedno ;-)

inessa, iza37, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jedna tabletka! dobrze, że jednak nie kupiłam całego opakowania
    metedopramid
    badanie prolaktyny w obciążeniu .. cokolwiek to znaczy ;-)
    w ten sposób sprawdza się jak pracuje prolaktyny przy np stresie, bo przy nerwach bardzo wzrasta

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie kochane u nas słoneczko ale chłodny dzień.
    Panda zrób testa ;) plose :)
    Reni to badanie z Metoclopramidem sprawdza jaki masz poziom prolaktyny po obciążeniu tą tabletką bo czasmi jest ok normalnie a potem już źle. CO prawda odchodzi się od tych badań mój lekarz od niepłodności juz mi tego nie robił stwerdził,że to przestarzała metoda.
    Życzę aby wynik był ok :)
    Dziewczyny wczorajszy wieczór był z Wami niemożliwy brzuch mnie boli do dziś i jak sobie przypomne te teksty to jeszcze się śmieje mój mąż to śmiał się ze mnie bo co chwile na koniec do łazienki latałam no i popłakałam się ze śmiechu.
    Dobrego dnia i radosnego Wam życzę :D
    Acha napisaliśmy do ośrodka adopcyjnego z zapytaniem jeszcze raz tym samym ale do innej pani ona napisała jedno zdanie,że mamy dzwonić do pani psycholog :( ciekawe bo to ona robiła nam wywiad socjalny i a"la pedagogiczny ?!
    CIekawe co u Bursztynka jak idzie jej pisanie pracy, biedna się męczy, sił jej życzę <3
    Inessa, ja cały czas wierzę że sprawy potoczą się znacznie szybciej niż zakładają i będą same pozytywne wydarzenia

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaja wpisuje pod wykresem na dole a pokazuje na górze czyli teraz ostatni post pod wykresem jest pierwszy :O

inessa, bliska77, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tempka mi spadła z 36,74 na 36,51 jak miło wrrrr...fakt że mam nastawioną optymalna 7:00 i są wahania po pół godz. w tą lub w druga a dziś jest 1godz. różnicy ale to zawsze spadek ;)

inessa, iza37, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 545 546 547 548 549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ