35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Panda ja też..
Jakby nie to, że czas ucieka to jeszcze mogłabym poczekać
Jednak przyzwyczajenie robi swoje
cisza, spokój, robi się co chce i kiedy chceI nagle się okazuje, że dziecko ma np. 5 lat....nie wiadomo kiedy... Także wszystko z Wami ok dziewczynki...
Reni, inessa, bliska77, samira, Panda, Bursztyn, Jolka76, angela, megan8, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki!!! Poczytałam wczorajsze wasze posty i jestem w ubikacji hahhahaha.dzięki, super poprawa nastroju!!!Aniu słoneczko? U nas leje jak z cebra:( To dobrze ze mdłosci sie zmniejszyły:)
Agus ty juz z @ chodzisz? Kurcze ja jeszcze nie, ale zapowiada sie na dniach:( Nastepny cykl jest nasz!!!No i paru innych dziewczyn,oki?
Dziewczyny,przemyslałam to o czym do mnie pisałyscie i bedę trochę egoistką i spełnie swoje marzenie-zrobie sobie dziecko z mężem,jakikolwiek by był,bo w końcu on tez pragnie dziecka,nie miał okazji wychowywać od początku do końca.Moze nie będzie tak źle, przeciez sie kochamy i co do tego nie mam wątpliwości, a słuchając moich córek, to tak szczerze,żaden dla mnie nie bedzie odpowiedni, który wobec nich ma wymagania i kroniec kropka-STARAM SIĘ nadalinessa, bliska77, samira, Panda, Bursztyn, Jolka76, angela, megan8, Sylwia78, gosia7122, polarmiś, KaRa, Mango lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Witajcie dziewczynki!!! Poczytałam wczorajsze wasze posty i jestem w ubikacji hahhahaha.dzięki, super poprawa nastroju!!!Aniu słoneczko? U nas leje jak z cebra:( To dobrze ze mdłosci sie zmniejszyły:)
Agus ty juz z @ chodzisz? Kurcze ja jeszcze nie, ale zapowiada sie na dniach:( Nastepny cykl jest nasz!!!No i paru innych dziewczyn,oki?
Dziewczyny,przemyslałam to o czym do mnie pisałyscie i bedę trochę egoistką i spełnie swoje marzenie-zrobie sobie dziecko z mężem,jakikolwiek by był,bo w końcu on tez pragnie dziecka,nie miał okazji wychowywać od początku do końca.Moze nie będzie tak źle, przeciez sie kochamy i co do tego nie mam wątpliwości, a słuchając moich córek, to tak szczerze,żaden dla mnie nie bedzie odpowiedni, który wobec nich ma wymagania i kroniec kropka-STARAM SIĘ nadaliza37, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Witajcie dziewczynki!!! Poczytałam wczorajsze wasze posty i jestem w ubikacji hahhahaha.dzięki, super poprawa nastroju!!!Aniu słoneczko? U nas leje jak z cebra:( To dobrze ze mdłosci sie zmniejszyły:)
Dziewczyny,przemyslałam to o czym do mnie pisałyscie i bedę trochę egoistką i spełnie swoje marzenie-zrobie sobie dziecko z mężem,jakikolwiek by był,bo w końcu on tez pragnie dziecka,nie miał okazji wychowywać od początku do końca.Moze nie będzie tak źle, przeciez sie kochamy i co do tego nie mam wątpliwości, a słuchając moich córek, to tak szczerze,żaden dla mnie nie bedzie odpowiedni, który wobec nich ma wymagania i kroniec kropka-STARAM SIĘ nadaliza37, inessa, bliska77, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry
dzisiaj zrobiłam badania krwi jutro wyniki.. można? można!
lek w cenie badania więc wczoraj tylko straciłam dzień na stanie w kolejkach u lekarzano ale kto wiedział
reni - co to za badanie, do którego potrzebne są leki?inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:reni - co to za badanie, do którego potrzebne są leki?
metedopramid
badanie prolaktyny w obciążeniu .. cokolwiek to znaczyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 08:33
iza37, inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Dzięki kochane!!!Kurcze jak dobrze ze WAS mam!!!!Tak macie racje dziecko by tylko umocniło naszą więź
Byłam juz w ciąży dwa razy z mężem i wiem jak bardzo sie starał:)Niestety jak wiecie ciąże zakończyły się zbyt wcześnie....
inessa, bliska77, samira, Bursztyn, Jolka76, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane u nas słoneczko ale chłodny dzień.
Panda zrób testaplose
Reni to badanie z Metoclopramidem sprawdza jaki masz poziom prolaktyny po obciążeniu tą tabletką bo czasmi jest ok normalnie a potem już źle. CO prawda odchodzi się od tych badań mój lekarz od niepłodności juz mi tego nie robił stwerdził,że to przestarzała metoda.
Życzę aby wynik był ok
Dziewczyny wczorajszy wieczór był z Wami niemożliwy brzuch mnie boli do dziś i jak sobie przypomne te teksty to jeszcze się śmieje mój mąż to śmiał się ze mnie bo co chwile na koniec do łazienki latałam no i popłakałam się ze śmiechu.
Dobrego dnia i radosnego Wam życzę
Acha napisaliśmy do ośrodka adopcyjnego z zapytaniem jeszcze raz tym samym ale do innej pani ona napisała jedno zdanie,że mamy dzwonić do pani psychologciekawe bo to ona robiła nam wywiad socjalny i a"la pedagogiczny ?!
CIekawe co u Bursztynka jak idzie jej pisanie pracy, biedna się męczy, sił jej życzęReni, bliska77, samira, Panda, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Witajcie dziewczynki!!! Poczytałam wczorajsze wasze posty i jestem w ubikacji hahhahaha.dzięki, super poprawa nastroju!!!Aniu słoneczko? U nas leje jak z cebra:( To dobrze ze mdłosci sie zmniejszyły:)
Dziewczyny,przemyslałam to o czym do mnie pisałyscie i bedę trochę egoistką i spełnie swoje marzenie-zrobie sobie dziecko z mężem,jakikolwiek by był,bo w końcu on tez pragnie dziecka,nie miał okazji wychowywać od początku do końca.Moze nie będzie tak źle, przeciez sie kochamy i co do tego nie mam wątpliwości, a słuchając moich córek, to tak szczerze,żaden dla mnie nie bedzie odpowiedni, który wobec nich ma wymagania i kroniec kropka-STARAM SIĘ nadal
witaj Iza, tak @ przylazła wczoraj w godzinach popołudniowych, co do Twoich marzeń - masz rację staraj się, życie jest tylko jednoinessa, iza37, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jedna tabletka! dobrze, że jednak nie kupiłam całego opakowania
metedopramid
badanie prolaktyny w obciążeniu .. cokolwiek to znaczyinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie kochane u nas słoneczko ale chłodny dzień.
Panda zrób testaplose
Reni to badanie z Metoclopramidem sprawdza jaki masz poziom prolaktyny po obciążeniu tą tabletką bo czasmi jest ok normalnie a potem już źle. CO prawda odchodzi się od tych badań mój lekarz od niepłodności juz mi tego nie robił stwerdził,że to przestarzała metoda.
Życzę aby wynik był ok
Dziewczyny wczorajszy wieczór był z Wami niemożliwy brzuch mnie boli do dziś i jak sobie przypomne te teksty to jeszcze się śmieje mój mąż to śmiał się ze mnie bo co chwile na koniec do łazienki latałam no i popłakałam się ze śmiechu.
Dobrego dnia i radosnego Wam życzę
Acha napisaliśmy do ośrodka adopcyjnego z zapytaniem jeszcze raz tym samym ale do innej pani ona napisała jedno zdanie,że mamy dzwonić do pani psychologciekawe bo to ona robiła nam wywiad socjalny i a"la pedagogiczny ?!
CIekawe co u Bursztynka jak idzie jej pisanie pracy, biedna się męczy, sił jej życzęinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny