35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:caffe wrote:inessa wrote:"Jaka jest różnica między kobietą wierną a niewierną?
Do wiernej jest pociąg
Do niewiernej kolejka "
Już nie moge ze śmiechu ufufufufufufufuf...
Idziemy do łóżka.... z mężem
to kto jeszcze z Wami idzie?
a to napisałam żeby Was upewnić o mojej wierności
a lusterko ciekawa podpowiedź
Nie ja już naprawde ide bo mąż czeka a ja tu się popłakałam i prawie posiusiałam ze śmiechu
widzisz, wystarczy się posiusiać, po co jeszcze śluz?inessa, samira, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia3 wrote:wariatki - przysięgam..
Czy wam o szóstej rano pod kołdrą termometry nie sterczą?
caffe..nie napisałam, że nie biorę do buzi, tylko, że mi nic z niej nie sterczy....no bo jak by miało?
ja niestety 6 rano zawsze do buzi
jak tak codziennie do buzi..to potem się dziwią, że dzieci nie ma...caffe, Reni, samira, Jolka76, bliska77, Bursztyn, megan8, Mango, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wariatki - przysięgam..
caffe..nie napisałam, że nie biorę do buzi, tylko, że mi nic z niej nie sterczy....no bo jak by miało?
no tak, jak schowasz do buzi to nie sterczy
samira, Jolka76, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia3 wrote:wariatki - przysięgam..
mama mi zawsze mówiła, że rano to się powinno coś ciepłego do ust wziąćReni, samira, Jolka76, grosza, bliska77, inessa, Panda, Bursztyn, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia3 wrote:caffe wrote:samira wrote:inessa wrote:"Jaka jest różnica między kobietą wierną a niewierną?
Do wiernej jest pociąg
Do niewiernej kolejka "
Już nie moge ze śmiechu ufufufufufufufuf...
Idziemy do łóżka.... z mężem
to będzie noc Inessko
ja też mykam już ,na serio :p
u nas to się mówi: współżyję, a nie mykam
współżyje....ło ło ło....
nie mówi się współżyje tylko obcujeO!
hahaha, a potem kobieta się czuje wyobcowana hahahaReni, Jolka76, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni wrote:Bozia3 wrote:wariatki - przysięgam..
jak tak codziennie do buzi..to potem się dziwią, że dzieci nie ma...
Bozia, nie w te dziurę, faktyczniebliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bozia3 wrote:Reni wrote:Bozia3 wrote:wariatki - przysięgam..
jak tak codziennie do buzi..to potem się dziwią, że dzieci nie ma...
Bozia, nie w te dziurę, faktycznie
Nie mówi się dziura, tylko szparka...caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Reni wrote:my też idziemy we troje
ja i nogi moje
albo w 13
ja i moja dwunastnica
i jeszcze weź ze sobą śledzio(nę), ale będzie zapach rybny
i zabierz koniecznie termometr....dzień bez termometru w buzi - dniem straconym..caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe wrote:Reni wrote:my też idziemy we troje
ja i nogi moje
albo w 13
ja i moja dwunastnica
i jeszcze weź ze sobą śledzio(nę), ale będzie zapach rybny
i zabierz koniecznie termometr....dzień bez termometru w buzi - dniem straconym..
wkład musi być obowiązkowosamira, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z Wami, ja juz sie przenioslam z laptopem do ubikacji, wole nie ryzykowac wypadkow. Tez sie pobeczalam i prawie posikalam ze smiechu... Jestescie poprostu niemozliwe, a tak mowiac o wkladaniu do buzi to ja tez codzien o 6:30, moze rzeczywiscie w tym tkwi nasz problem, za duzo do buzi bierzemy ....
Milej nocki Wam zycze, takiej wyobcowanej hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 22:52
bliska77, Reni, inessa, samira, Panda, Bursztyn, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
Hahaha Plarmis jakbym o sobie czytala no moze fajki to nie ale wieczna wolczega, cyganska natura ehhh....to kocham
polarmiś wrote:E tam. Jestem stanowcza to tak, bojowa też .
Gdybym była mądra to już bym miała przynajmniej 3 dzieci a mi się włóczyć po świecie zachciało....
Na dodatek miałam zawsze słabość do słodyczy, trochę fajek a teraz uzależniłam się od forum....
Ale dziękuję Ci Inessko za dobre słowa.bliska77, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie, właśnie nadrobiłam ciąg dalszy naszych pogaduszek, jesteście niemożliwe, dzięki za wprowadzenie mnie w dobry nastrój z samego rana
u nas oczywiście deszcz i zimno (12stopni)
Miłego dnia dla wszystkichinessa, samira, grosza, Panda, Bursztyn, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
Jolu nie jestes sama ze swoimi watpilwosciami, ja zaczelam dzialac a codziennie sie zastanawiam czy jestem pewna co robie….teraz gdzie moj okres powinnien byc wczoraj a dzisiaj go jescze nie ma juz mam swirujace mysli o matko a jak jestem w ciazy to jak to wszystko bedzie? Albo nie nie robie testu bo jak nie jestem to sie rozczaruje bo fajnie by bylo jakbym byla…. Jejku co ja tak na prawde chce czasami to nie wiem. Ty masz cudowna corke ja szczerze gdyby nie to ze wiek nas goni moglabym czekac kolejne pare lat na dzieciaka hahahha ale niestety nie mam juz tego czasu….ehhhh pzyjemy zobaczymy, dzieci zwsze chcialam miec ale jakos nigdy to nie byl albo wlasciwy czas alebo nie ten facet hahah…a teraz jest czas I jest facet tylko przyzwyczjenie to tego niezaleznego zycia tez jest. Zawsze jestem otwarta na wyzwania I zmiany wiec tak wlasnie bede podchodzic to tego co mnie jescze w zyciu czeka…
Jolka76 wrote:Czesc dziewczynki w nowym dniu, dzis mimo spadku tempki mam super humorek i duzo energii, aj te nasze hormonalne zmiany.
Iza ja tez czasami tak mysle czy tak naprawde chce tej dzidzi, dlugi czas bylam pewna ze juz nie chce drugiego dziecka, ale moja corcia i maz bardzo nalegali, szczegolnie moja corka, bo mowi ze chce braciszka lub sistrzyczke i nie chce byc sama. Jak tak ja slucham to mysle, ze bardzo egoistycznie postapilam nie starajac sie o rodzenstwo dla niej jak byla malutka, zeby miala towarzyszke do zabawy, ja mam 3 siostry i wiem jak to pieknie miec rodzenstwo, ale jak sie corka urodzila, wiazalo sie to z przeprowadzka do innego kraju i czulam sie tu sama bo nie znalam jezyka, nie czulam sie na silach miec drugiej dzieciny, potem jak cora troche podrosla to chcialam odpoczac od zarwanych nocek, pieluch itp. Jakis pol roku temu zaczelam powaznie myslec o rodzenstwie dla mojego skarba, ale tak do konca nie jestem pewna, czy ja tego chce czy to wplyw meza i cory.
Milego dnia dziewczynki !bliska77, Reni, inessa, samira, grosza, Jolka76, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Panda ja też..
Jakby nie to, że czas ucieka to jeszcze mogłabym poczekać
Jednak przyzwyczajenie robi swoje
cisza, spokój, robi się co chce i kiedy chceinessa, bliska77, samira, Panda, Mango lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
dzisiaj zrobiłam badania krwi jutro wyniki.. można? można!
lek w cenie badania więc wczoraj tylko straciłam dzień na stanie w kolejkach u lekarzano ale kto wiedział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 07:48
iza37, inessa, bliska77, Panda, Mango lubią tę wiadomość