35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Bozia3 wrote:Reni wrote:caffe wrote:slash wrote:uzupełniłam te dane na temacie obok, nie wiem czy prawidłowo
a podałas swoją wagę i zarobki brutto średnio z 3 ostatnich miesięcy?
waga miała być netto
waga brutto, a zarobki netto - nie oszukujmy się.
powiedz od razu, że lubi to co do ręki jest
że co że co do ręki to do buzi? hm...caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bozia3 wrote:slash wrote:Może głupio zapytam, ale mierzycie temperaturę mierzac w ustach czy w pochwie?
Ja w pochwie...bo to pod kołdrą - i wyglądam mniej kretyńsko przynajmniej we własnej ocenie...Żadne patyki mi nie sterczą z buzi o 6 rano...
a z czego Ci sterczą?
z oka?caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.
- Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby...Reni, samira, inessa, polarmiś, bliska77, Sylwia78, iza37, Bursztyn, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:caffe wrote:Bozia3 wrote:Reni wrote:caffe wrote:slash wrote:uzupełniłam te dane na temacie obok, nie wiem czy prawidłowo
a podałas swoją wagę i zarobki brutto średnio z 3 ostatnich miesięcy?
waga miała być netto
waga brutto, a zarobki netto - nie oszukujmy się.
powiedz od razu, że lubi to co do ręki jest
że co że co do ręki to do buzi? hm...
ona napisała potem, że do buzi nie bierzeinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:caffe wrote:Bozia3 wrote:slash wrote:Może głupio zapytam, ale mierzycie temperaturę mierzac w ustach czy w pochwie?
Ja w pochwie...bo to pod kołdrą - i wyglądam mniej kretyńsko przynajmniej we własnej ocenie...Żadne patyki mi nie sterczą z buzi o 6 rano...
a z czego Ci sterczą?
z oka?
jeśli zagląda tam, to pewnie takinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Bozia3 wrote:slash wrote:Może głupio zapytam, ale mierzycie temperaturę mierzac w ustach czy w pochwie?
a z czego Ci sterczą?
jeżeli coś sterczy to tylko u faceta ze "stojącym namiotem"caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:"Jaka jest różnica między kobietą wierną a niewierną?
Do wiernej jest pociąg
Do niewiernej kolejka "
Już nie moge ze śmiechu ufufufufufufufuf...
Idziemy do łóżka.... z mężem
to będzie noc Inessko
ja też mykam już ,na serio :pcaffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:caffe wrote:Bozia3 wrote:slash wrote:Może głupio zapytam, ale mierzycie temperaturę mierzac w ustach czy w pochwie?
a z czego Ci sterczą?
jeżeli coś sterczy to tylko u faceta ze "stojącym namiotem"
może śpi samaskoro nie wyczuła
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:inessa wrote:"Jaka jest różnica między kobietą wierną a niewierną?
Do wiernej jest pociąg
Do niewiernej kolejka "
to będzie noc Inessko
ja też mykam już ,na serio :p
u nas to się mówi: współżyję, a nie mykaminessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Reni wrote:caffe wrote:Bozia3 wrote:slash wrote:Może głupio zapytam, ale mierzycie temperaturę mierzac w ustach czy w pochwie?
a z czego Ci sterczą?
z oka?
jeśli zagląda tam, to pewnie tak
biedna musisz iść do okulistycaffe, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:"Jaka jest różnica między kobietą wierną a niewierną?
Do wiernej jest pociąg
Do niewiernej kolejka "
to kto jeszcze z Wami idzie?inessa, Jolka76, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:caffe wrote:Reni wrote:caffe wrote:Bozia3 wrote:slash wrote:Może głupio zapytam, ale mierzycie temperaturę mierzac w ustach czy w pochwie?
a z czego Ci sterczą?
z oka?
jeśli zagląda tam, to pewnie tak
biedna musisz iść do okulisty
może se lusterko kupić, wygodniej będzie, nie będzie musiała się wyginacbliska77 lubi tę wiadomość
-
wariatki - przysięgam..
Czy wam o szóstej rano pod kołdrą termometry nie sterczą?
caffe..nie napisałam, że nie biorę do buzi, tylko, że mi nic z niej nie sterczy....no bo jak by miało?
inessa, Reni, caffe, samira, Jolka76, polarmiś, bliska77, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:inessa wrote:"Jaka jest różnica między kobietą wierną a niewierną?
Do wiernej jest pociąg
Do niewiernej kolejka "
to kto jeszcze z Wami idzie?
a to napisałam żeby Was upewnić o mojej wierności
a lusterko ciekawa podpowiedź
Nie ja już naprawde ide bo mąż czeka a ja tu się popłakałam i prawie posiusiałam ze śmiechucaffe, samira, bliska77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:samira wrote:inessa wrote:"Jaka jest różnica między kobietą wierną a niewierną?
Do wiernej jest pociąg
Do niewiernej kolejka "
to będzie noc Inessko
u nas to się mówi: współżyję, a nie mykam
współżyje....ło ło ło....inessa, caffe, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wariatki - przysięgam..
Czy wam o szóstej rano pod kołdrą termometry nie sterczą?
caffe..nie napisałam, że nie biorę do buzi, tylko, że mi nic z niej nie sterczy....no bo jak by miało?
ja niestety 6 rano zawsze do buziinessa, caffe, samira, Jolka76, polarmiś, bliska77, Panda, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe wrote:samira wrote:inessa wrote:"Jaka jest różnica między kobietą wierną a niewierną?
Do wiernej jest pociąg
Do niewiernej kolejka "
to będzie noc Inessko
u nas to się mówi: współżyję, a nie mykam
współżyje....ło ło ło....
nie mówi się współżyje tylko obcujeO!
caffe, samira, bliska77 lubią tę wiadomość