35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kobitki prawie się posiusiałam ze śmiechu musiałam Was zostawić i biec do łazienki
czyli z Twoją szparką jest wszystko ok, dajesz radę się powstrzymacale czasami popuść Inesska, popuść
inessa, samira, bliska77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:inessa wrote:Ale jak zamuruje to jak przejdą żołnierzyki, ach no zapomniałam ,że przecież istnieje oddział specjalny komandosów oni wszędzie wejdą
przejdą szparkami...
no tak, w końcu tych szparek u nas całkiem sporo
a jedna z nich to całkiem spora
a przez inne muszą się chłopaki przeciskać ależ to musi być frajda hmmm.......
z chłopakami to jest tak, ze więcej gadają niż robiąnawet w szparce musimy im umożliwić rozbieg
nie mówić już o przedstartowych staraniach
jak nie naoliwisz, to nie pojadą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 20:17
samira, inessa, bliska77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:inessa wrote:Ale jak zamuruje to jak przejdą żołnierzyki, ach no zapomniałam ,że przecież istnieje oddział specjalny komandosów oni wszędzie wejdą
przejdą szparkami...
z chłopakami to jest tak, ze więcej gadają niż robiąnawet w szparce musimy im umożliwić rozbieg
Dobry koń i po błocie pójdziesamira, caffe, inessa, bliska77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
własnie ovu mi odpisało, że pracuję nad rozwiązaniem problemu ( zgłosiłam, że wkurzająca jest ta cała korespondencja co załącza się jak się odpowiada na posta)
zobaczymy co poprawiąsamira, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:inessa wrote:Ale jak zamuruje to jak przejdą żołnierzyki, ach no zapomniałam ,że przecież istnieje oddział specjalny komandosów oni wszędzie wejdą
przejdą szparkami...
Dobry koń i po błocie pójdzie
hahahahahahahaha sikam ,zaraziłam się od InesskiReni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:inessa wrote:Ale jak zamuruje to jak przejdą żołnierzyki, ach no zapomniałam ,że przecież istnieje oddział specjalny komandosów oni wszędzie wejdą
przejdą szparkami...
Dobry koń i po błocie pójdzie
niby tak, ale najgorzej jest jak pociąg stoi, a ciuchcia odjechała...samira, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:caffe wrote:slash wrote:uzupełniłam te dane na temacie obok, nie wiem czy prawidłowo
a podałas swoją wagę i zarobki brutto średnio z 3 ostatnich miesięcy?
waga miała być netto
waga brutto, a zarobki netto - nie oszukujmy się.
caffe, inessa, polarmiś, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:
hahahahahahahaha sikam ,zaraziłam się od Inesski
Dziewczyny Tena LadyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:54
samira, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Reni wrote:caffe wrote:slash wrote:uzupełniłam te dane na temacie obok, nie wiem czy prawidłowo
a podałas swoją wagę i zarobki brutto średnio z 3 ostatnich miesięcy?
waga miała być netto
waga brutto, a zarobki netto - nie oszukujmy się.
powiedz od razu, że lubi to co do ręki jestinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Może głupio zapytam, ale mierzycie temperaturę mierzac w ustach czy w pochwie?
Ja w pochwie...bo to pod kołdrą - i wyglądam mniej kretyńsko przynajmniej we własnej ocenie...Żadne patyki mi nie sterczą z buzi o 6 rano...
inessa, caffe, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyza czym pójdę spać
hahaha
Co ma wspólnego męskie przyrodzenie z pociągiem ???
20 - 30 lat pociąg towarowy staje często i długo.
30 - 40 lat pociąg osobowy staje często lecz krótko.
40 - 50 lat pociąg pośpieszny staje rzadko i krótko.
Powyżej 60 lat Express staje tylko po to by spuścić wodę.caffe, inessa, bliska77, iza37, grosza, Bursztyn, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:slash wrote:Może głupio zapytam, ale mierzycie temperaturę mierzac w ustach czy w pochwie?
Ja w pochwie...bo to pod kołdrą - i wyglądam mniej kretyńsko przynajmniej we własnej ocenie...Żadne patyki mi nie sterczą z buzi o 6 rano...
a z czego Ci sterczą?inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość