X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aż sie popłakałam ze śmiechu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :)
    Bursztynku jak znajdą termin na sierpień to może skorzystam z Twojej pomocy ale tak wiesz ....Ty masz odpocząć z meżem :P
    Inessko, bede sama bo maz musi siedziec w pracy w UK, wiec bede miala miesiac wakacji, od 4 sierpnia bede w Krakowie wiec jestem do dyspozycji :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku dzieki kochana jak bede mieć termin wizyty to dam znać :D
    Jolka wiesz ale my same przyjedziemy bez mężów to od razu tak nie zajdziemy ;) no chyba,że jaki cud :P albo to jajko koguta :P

samira lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Dziewczyny to ja zamawiam ten samolot, tylko mowcie na kiedy! Moze jak sie wszytkie naslonecznimy tu to bedzie wysyp fasolek! Jajko zaplodnione tez sie znajdzie!
    Pozdrawiam w nowym dniu, mi dzis tempka znowu troche wzrosla, nic juz nie rozumiem, teraz mam stracha ze moze jednak sie tam cos dzieje i to plamienie to moze byc zly znak, lub poprostu dopiero jutro tempka spadnie, ze sie dopiero obudzilam to nie wiem jak bedzie z tym plamieniem dzis. Lece szykowac sie do pracy dziewczynki !
    Milego dnia i prosze date przyjazdu zeby pokoje uszykowac i skorpiony poodpedzac!

oj dzieje się dzieje a może Jola coś tam kiełkuje ;-)
    wbijamy się przy okazji na pępkowe ;-)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku dzieki kochana jak bede mieć termin wizyty to dam znać :D
    Jolka wiesz ale my same przyjedziemy bez mężów to od razu tak nie zajdziemy ;) no chyba,że jaki cud :P albo to jajko koguta :P

aaaa bez męęęęężów no to inna rozmowa
    może jakis Rodrigo się trafi ;-) hahahah
    ale zajdziemy po powrocie Nasi panowie będą bardzo wyposzczeni ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:21

Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj dzieje się dzieje a może Jola coś tam kiełkuje ;-)
    wbijamy się przy okazji na pępkowe ;-)
    oj tak, 2w1 ;-)

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaaa bez męęęęężów no to inna rozmowa
    może jakis Rodrigo się trafi ;-) hahahah
    ale zajdziemy po powrocie Nasi panowie będą bardzo wyposzczeni ;-)
    Ja już nic nie rozumiem....jeśli bez mężów, no a z drugiej strony zafiksowane na fasolki....to co z tym zrobić??? Może mąż Joli ma kolegów na miejscu? :) Tylko, że potem może być problem z karnacją...ehhh tak źle, tak nie dobrze...;)

megan8, Reni, samira, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja już nic nie rozumiem....jeśli bez mężów, no a z drugiej strony zafiksowane na fasolki....to co z tym zrobić??? Może mąż Joli ma kolegów na miejscu? :) Tylko, że potem może być problem z karnacją...ehhh tak źle, tak nie dobrze...;)

Bozia powiemy, że boobasy się opaliły już w łonie matki hahah no tyle słońca!

samira, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia powiemy, że boobasy się opaliły już w łonie matki hahah no tyle słońca!
    No tak...to przez to nasłonecznianie..;) A poza tym posmaruje się je całe jakimś kremikiem...może sudocremem i jakoś damy radę..;)

samira, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elle Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Elle uważaj, bo jak Ci się facet skończy to nic nie zdziałasz ;-) daj mu czasami wolne ;-)

Hehe, Reni - wiem to, wiem :) Dam mu i daję biedaczkowi odpocząć, bo bez niego ani rusz ;)

samira, inessa lubią tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Dziewczyny to ja zamawiam ten samolot, tylko mowcie na kiedy! Moze jak sie wszytkie naslonecznimy tu to bedzie wysyp fasolek! Jajko zaplodnione tez sie znajdzie!
    Pozdrawiam w nowym dniu, mi dzis tempka znowu troche wzrosla, nic juz nie rozumiem, teraz mam stracha ze moze jednak sie tam cos dzieje i to plamienie to moze byc zly znak, lub poprostu dopiero jutro tempka spadnie, ze sie dopiero obudzilam to nie wiem jak bedzie z tym plamieniem dzis. Lece szykowac sie do pracy dziewczynki !
    Milego dnia i prosze date przyjazdu zeby pokoje uszykowac i skorpiony poodpedzac!
    Widzidzie..a nie mówiłam...usłyszała, że tyle osób przyjedzie..to od razu sie okres przesunął, tempka skoczyła....- no zdenerwowała się dziewczyna....:)

samira, inessa, Bursztyn, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elle Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    no mój czasami ucieka w kąt łóżka -broni się jak lew :) :) hihihi

Mój udaje, że śpi ;) A ja czasami udaję, że mu wierzę ;)

inessa, samira, grosza lubią tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle no to nieźle się u Was dzieje :P rajd safarii jakieś lwy itp. ;)

A Jolka no cóż biedna zestersowana :P

samira, Reni lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola nie stresuj się przywieziemy ze sobą swojską kiełbasę, szynkę, ogórasy małosolne - jeja jaka ja głodna jestem .. jakiegoś grilla bym chapnęła

inessa, Panda lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    no mój czasami ucieka w kąt łóżka -broni się jak lew :) :) hihihi
    Grosza ale lew to do seksu pierwszy z tego co wiem lewki kopulują kilka razy na dobę a potem leżą do góry ..brzuchem ;-)
    więc nieźle tam masz ;-)

inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A lwica do roboty na polowanko :P oczywiście przed i po ;)

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwczyny niemozliwe jestescie hahaha, dotarlam do pracy i sobie Was czytam i od razu humor lepszy. Ja mysle, ze jak bez mezow to moze mojego w tym czasie do Polski wysle na wakacje z corka, niech pouzywa chlopak! A my w miedzy czasie na lowy, karnacje bobasow zawsze mozna sloncem meksykanskim wytlumaczyc!

inessa, Reni, Panda, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Grosza ale lew to do seksu pierwszy z tego co wiem lewki kopulują kilka razy na dobę a potem leżą do góry ..brzuchem ;-)
    więc nieźle tam masz ;-)
    hahaha dobre bardzo dobre

inessa, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bedzie się działo Jolu :D :D :D

Reni lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni napisz co i jak i trzymam kciuki zeby wszsytko bylo i zeby jajco bylo jak sie patrzy!
    Reni wrote:
    Idę dzisiaj odebrać wyniki badań :-/ ciekawe co tam będzie a jutro do gina na pierwszy monitoring no jak mi powie, że nie ma jajka to się wkurzę i powiem, żeby sprawdził u siebie cz ma ;-)

Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak po nasymu po gorolskiemu !!! Hej Hej Hej!
    Bursztyn wrote:
    Gorale jak sie bawia to na calego, do upadu i przez pare dni :)

Reni, Bursztyn, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 556 557 558 559 560 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ