35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Aż sie popłakałam ze śmiechu
Bursztynku jak znajdą termin na sierpień to może skorzystam z Twojej pomocy ale tak wiesz ....Ty masz odpocząć z meżem
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jolka76 wrote:Dziewczyny to ja zamawiam ten samolot, tylko mowcie na kiedy! Moze jak sie wszytkie naslonecznimy tu to bedzie wysyp fasolek! Jajko zaplodnione tez sie znajdzie!
Pozdrawiam w nowym dniu, mi dzis tempka znowu troche wzrosla, nic juz nie rozumiem, teraz mam stracha ze moze jednak sie tam cos dzieje i to plamienie to moze byc zly znak, lub poprostu dopiero jutro tempka spadnie, ze sie dopiero obudzilam to nie wiem jak bedzie z tym plamieniem dzis. Lece szykowac sie do pracy dziewczynki !
Milego dnia i prosze date przyjazdu zeby pokoje uszykowac i skorpiony poodpedzac!
oj dzieje się dzieje a może Jola coś tam kiełkuje
wbijamy się przy okazji na pępkowebliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku dzieki kochana jak bede mieć termin wizyty to dam znać
Jolka wiesz ale my same przyjedziemy bez mężów to od razu tak nie zajdziemyno chyba,że jaki cud
albo to jajko koguta
aaaa bez męęęęężów no to inna rozmowa
może jakis Rodrigo się trafihahahah
ale zajdziemy po powrocie Nasi panowie będą bardzo wyposzczeniWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:21
Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:aaaa bez męęęęężów no to inna rozmowa
może jakis Rodrigo się trafihahahah
ale zajdziemy po powrocie Nasi panowie będą bardzo wyposzczeniTylko, że potem może być problem z karnacją...ehhh tak źle, tak nie dobrze...
megan8, Reni, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja już nic nie rozumiem....jeśli bez mężów, no a z drugiej strony zafiksowane na fasolki....to co z tym zrobić??? Może mąż Joli ma kolegów na miejscu?
Tylko, że potem może być problem z karnacją...ehhh tak źle, tak nie dobrze...
Bozia powiemy, że boobasy się opaliły już w łonie matki hahah no tyle słońca!samira, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia powiemy, że boobasy się opaliły już w łonie matki hahah no tyle słońca!
A poza tym posmaruje się je całe jakimś kremikiem...może sudocremem i jakoś damy radę..
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Dziewczyny to ja zamawiam ten samolot, tylko mowcie na kiedy! Moze jak sie wszytkie naslonecznimy tu to bedzie wysyp fasolek! Jajko zaplodnione tez sie znajdzie!
Pozdrawiam w nowym dniu, mi dzis tempka znowu troche wzrosla, nic juz nie rozumiem, teraz mam stracha ze moze jednak sie tam cos dzieje i to plamienie to moze byc zly znak, lub poprostu dopiero jutro tempka spadnie, ze sie dopiero obudzilam to nie wiem jak bedzie z tym plamieniem dzis. Lece szykowac sie do pracy dziewczynki !
Milego dnia i prosze date przyjazdu zeby pokoje uszykowac i skorpiony poodpedzac!samira, inessa, Bursztyn, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:no mój czasami ucieka w kąt łóżka -broni się jak lew
hihihi
więc nieźle tam maszinessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziwczyny niemozliwe jestescie hahaha, dotarlam do pracy i sobie Was czytam i od razu humor lepszy. Ja mysle, ze jak bez mezow to moze mojego w tym czasie do Polski wysle na wakacje z corka, niech pouzywa chlopak! A my w miedzy czasie na lowy, karnacje bobasow zawsze mozna sloncem meksykanskim wytlumaczyc!
inessa, Reni, Panda, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni napisz co i jak i trzymam kciuki zeby wszsytko bylo i zeby jajco bylo jak sie patrzy!
Reni wrote:Idę dzisiaj odebrać wyniki badańciekawe co tam będzie a jutro do gina na pierwszy monitoring no jak mi powie, że nie ma jajka to się wkurzę i powiem, żeby sprawdził u siebie cz ma
Reni, inessa lubią tę wiadomość