35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoooo a ja jutro dołączam do za przeproszeniem zamałpowanych ,już plamię na brązowo ,czyli przylezie 4dni wcześniej niż poprzednio i mam nadzieje że chociaż będzie normalna trochę ciągną plecy i brzucho ehhh...
ale nowy cykl nowa nadzieja
na luzie oczywiście
nick nieaktualny, gosia7122, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Panda wrote:Ja to wlasnie tak sobie mysle ze najfajnie to po prostu tak sobie zaciazyc, chce zeby mi sie tak stalo...mowia ze po 35 to lepiej jednak nie czekac za dlugo jak sie juz czlowiek zdecydowal i dziala to sluchac sowjego organizmu, moja tutaj lekarka powiedziala porobuj 3 miesiace jak nie zaskoczycie to Was na badania wysylam...hmmm no i chyba dobrze...eh ja sama nic nie wiem
Witajcie, żeby tak moja lekarka powiedziała. Ide do Twojej gin. Poczytam Wasze posty i coś napiszę.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Jola my stoimy już do odprawyJolka76 wrote:Az podejrzane! Pewnie poszly dziewczyny wcinac te twarde ogorki hahah
Jolka76, nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, Panda, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
odebrałam wyniki i wydaje mi się, że jest w normie
chociaż mieszczą się niektóre w widełkach "faza folikularna" (pewnie za dużo foliku
..) i te same mieszczą się w widełkach postmenopauza
no wiecie co? o co chodzi nie wiem
nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jutro jadę no gina na 16:30 zobaczymy co on wyczyta z tych wyników..
jak coś to dzwonię do wróża Macieja zapytać kiedy owu
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Milego spacerku Inesska, wypatruj bocianow! Reni najlepiej jak Ci lekarz odczyta te wyniki to bedziesz wiedziala na czym stoisz, trzymam kciuki zeby bylo wszystko w normie!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Panda, nick nieaktualny, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

i jej marzenie