X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam Was :) uśmiałam się
    Iness ta klinika jest w Krakowie?
    Dziś poszłam zrobic badanie prolaktyny i progesteron zapłąciłam 54 zł jutro wynik. Niestety gin w czerwcu juz mnie nie przyjmie dopiero w lipcu na NFZ jak się uda zapisac bo to czas urlopów już.
    Ale zobacze co tam wyjdzie w tych wynikach, zawsze to jakies wyniki. Choc pewnie ten progesteron zrobiłam nie w terminie bo dzis 14 dzien cyklu.
    I dzis rano zaczełam mierzyc temp było 36,5.

Co do ogórków - to ja chętnie kupię, bo te w marketach to masakra - sama chemia.

Miłego spacerku.
    Własnie co z Emilią?

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkie poszłyście na spacer :)

inessa, peppapig lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko to życzę krótkiej niebolesnej @ i wyluzowanego 9 miesięcznego cyklu.
    Kochana czy coś wiesz o Emilce?
    Emilka zaraz wejdzie na forum ale to co wiem to jest w domku ,już chyba dojechała,dostała przeciwciała już jako wsparcie dla kolejnej ciąży i zarodek został wysłany do badania histopatologicznego ,teraz ma czekac na @ ok. 7tygodni i już może się starać ,poza tym miała rozpocząć pracę w aptece i szef da jej lekka zmianę i idzie w sobotę .uważam ze w tej sytuacji praca będzie jako takim lekarstwem....bardzo się martwi wynikami ...

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwilą w kabaretach słyszałam dobry skecz :) Szczupły chłopak poznał na wakacjach grubą dziewczynę - skończyło się tak, że ona miała orgazm, a on wstrząs mózgu ;)
    Chyba czas pomyśleć o diecie, aby ustrzec się oskarżenia o ciężkie uszkodzenie faceta ;)

Reni, sylvia, inessa, samira, Panda, bliska77, Bursztyn, polarmiś, promyk lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • slash Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI też przydałoby się kilka cm zgubić.

Mango, inessa, samira lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash tak ta klinika jest w Krakowie :)
    Emilka już się odezwała pamietam bardzo o niej <3
    Mango dobre hahahahahhahaha :D
    My godzinke temu wróciliśmy ze spacerku :) bocianów nie spotkaliśmy bo w mieście o nie trudno ale jak wracaliśmy znad morza to owszem ;) nie wiem co się dzieje ale bardzo dziwnie bolą mnie piersi swędzą mnie i kłują bo inaczej tego nie umiem nazwać brbrbr a tak wogóle to mam, alergie i znów mam zapalenie atopowe skóry i to na twarzy brbrbbr
    WIdzę,że nie ma tu nikogo to wszystkim kobietkom dobrej nocy :D no chyba,że poleciałyście już do Jolki beze mnie :P ( to miłej imprezki ;) )

samira, Jolka76, Panda, bliska77, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry gwiazdy sprawdzam czy naprawione no i jest budzicie sie za pewne a ja juz zdazylam lekarzy obleciec, wiec zaczynam moje leczenie jelitowe wiec w tym miesiacu nici z zapylania za duzo lekarstw ciezkich musze przetrawic wiec nie jest wskazane....ale to i dobrze bede mierzyc tempke i uczyc sie mojego organizmu.. w pracy bylam tylko na chwilke i stwierdzilam piernicze biore wolne takim sposobem jestem w domku i doksztalcam sie na temat mojego chorubska....najwazniejsze teraz doporowdzic sie do normalnosci a pozniej zaczne dzialac...:)

Nie znam tej Emilki ale bardzo smutna sprawa eh jak pomysle prze co niektore kobietki przechodza to przykro mi i wspolczuje bardzo....

Inessa skad masz takiego fajnego Aniolka gdzie mozna takie wstawki znalezc?

Reni mam nadzieje ze wyniki sa w normie i wszsytko jest ok...

no i Joluniu co u Ciebie dzisiaj bo jestem bardzo ciekawa czy sie juz zazielenilo?

Poczekam az sie obudzicie bo nie bede sama do siebie tutaj gadac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 05:13

bliska77, inessa, Bursztyn, Jolka76, grosza lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash to nie gin to zwykla rodzinna, tutaj zeby isc do gina trzeba miec powazny powod, dopiero jak sa problemy albo jak juz sie zaciazysz to skieruja, nie ma ze mozna bez skierowania, nic takiego nie istnieje i nie cierpie tego systemu. W Polsce to przynajmniej mozna isc kiedy tam sie chce prywatnie i jest ten komfort tutaj musza cie pierwsze skierowac cuda wianki no i jest to lekko upierdliwe....
    slash wrote:
    Witajcie, żeby tak moja lekarka powiedziała. Ide do Twojej gin. Poczytam Wasze posty i coś napiszę.

Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Elle Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

U mnie dzisiaj ładne słoneczko, chciałam się tylko przywitać i uciekam do pracy. Miłego dnia Wam życzę, dziewczyny!

Do napisania później :)

Panda, inessa lubią tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    nie no nie było mnie pół dnia na forum a tu taka jazda, oj dziewczyny dziewczyny, widzę że forum zaczyna być bardzo optymistyczne i wyluzowane i bardzo dobrze, o to chodzi ;-)

u nas jak zwykle zero słońca.....ale z Wami zawsze ono świeci
    Miłego dnia

Reni, Mango, Panda, inessa, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czołem
    przesyłam promyki pięknego słońca znad morza !

bliska77, anna maria, Mango, Panda, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Slash to nie gin to zwykla rodzinna, tutaj zeby isc do gina trzeba miec powazny powod, dopiero jak sa problemy albo jak juz sie zaciazysz to skieruja, nie ma ze mozna bez skierowania, nic takiego nie istnieje i nie cierpie tego systemu. W Polsce to przynajmniej mozna isc kiedy tam sie chce prywatnie i jest ten komfort tutaj musza cie pierwsze skierowac cuda wianki no i jest to lekko upierdliwe....
    dzień dobry dziewczęta

Panda co Ty mówisz?! ale ekstra chociaż raz ktoś napisał, ze w Polsce jest lepsza służba zdrowia ;-) JEST NADZIEJA! ;-)

bliska77, Panda, inessa, Bursztyn, gosia7122, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie tez pieknie,dzisiaj wyjezdzamy wracamy w niedziele wieczorem moze zmiana klimatu mi troche posluzy.Zycze wam wszystkim slonecznego wekendu.

bliska77, Panda, Panda, inessa, Bursztyn, grosza, polarmiś lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny u mnie tez pieknie,dzisiaj wyjezdzamy wracamy w niedziele wieczorem moze zmiana klimatu mi troche posluzy.Zycze wam wszystkim slonecznego wekendu.
    udanego "wypadu" ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też słoneczko się wychyla.. trochę jest nieśmiałe ale zawsze coś tam się dzieje

Inesko my nie poleciałyśmy bez Ciebie poprostu załatwiałyśmy już drinki na pokład samolotu ;-)

samira, Panda, Panda, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was moją @ dzisiaj ;) (może to mało miłe ale prawdziwe hehe )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 06:43

bliska77, Panda, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 15:12

bliska77, samira, Panda, inessa, Bursztyn, polarmiś, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam was moją @ dzisiaj ;) (może to mało miłe ale prawdziwe hehe )
    Samirko, nowy cykl nowe nadzieje - jak to mówią, w końcu musi sie udać ;-)

Reni, samira, inessa, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wczoraj mówię do mojego męża.. hahah ;-)
    Kochany jadę jutro do gina .. pajęczynę już ściągnęłam więc od jutra zaczynamy działać .. bo od jutra zaczynają się te magiczne dni
    nie wiem dlaczego ale się ucieszył..hmm.. widzę, że mój Pan twardy jest na razie sie nie poddaje
    pyta się jak wyniki mówię, że chyba ok lekarz je jeszcze prześwietli a on ale jajka są!?
    no niemożliwy jest
    no jak facet jest wyposzczony to nie ma co się dziwić, oj działajcie działajcie, mi tez już po krzyżu chodzi nie powiem co ;-)

Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    czołem
    przesyłam promyki pięknego słońca znad morza !
    Ale Ci zazdroszczę!!!!!!!!! Ja muszę czekać na te piękne widoki aż do sierpnia :(

inessa lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ