35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczytałam Was
uśmiałam się
Iness ta klinika jest w Krakowie?
Dziś poszłam zrobic badanie prolaktyny i progesteron zapłąciłam 54 zł jutro wynik. Niestety gin w czerwcu juz mnie nie przyjmie dopiero w lipcu na NFZ jak się uda zapisac bo to czas urlopów już.
Ale zobacze co tam wyjdzie w tych wynikach, zawsze to jakies wyniki. Choc pewnie ten progesteron zrobiłam nie w terminie bo dzis 14 dzien cyklu.
I dzis rano zaczełam mierzyc temp było 36,5.
Co do ogórków - to ja chętnie kupię, bo te w marketach to masakra - sama chemia.
Miłego spacerku.
Własnie co z Emilią?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko to życzę krótkiej niebolesnej @ i wyluzowanego 9 miesięcznego cyklu.
Kochana czy coś wiesz o Emilce?inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Przed chwilą w kabaretach słyszałam dobry skecz
Szczupły chłopak poznał na wakacjach grubą dziewczynę - skończyło się tak, że ona miała orgazm, a on wstrząs mózgu
Chyba czas pomyśleć o diecie, aby ustrzec się oskarżenia o ciężkie uszkodzenie facetaReni, sylvia, inessa, samira, Panda, bliska77, Bursztyn, polarmiś, promyk lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnySlash tak ta klinika jest w Krakowie
Emilka już się odezwała pamietam bardzo o niej
Mango dobre hahahahahhahaha
My godzinke temu wróciliśmy ze spacerkubocianów nie spotkaliśmy bo w mieście o nie trudno ale jak wracaliśmy znad morza to owszem
nie wiem co się dzieje ale bardzo dziwnie bolą mnie piersi swędzą mnie i kłują bo inaczej tego nie umiem nazwać brbrbr a tak wogóle to mam, alergie i znów mam zapalenie atopowe skóry i to na twarzy brbrbbr
WIdzę,że nie ma tu nikogo to wszystkim kobietkom dobrej nocyno chyba,że poleciałyście już do Jolki beze mnie
( to miłej imprezki
)
samira, Jolka76, Panda, bliska77, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry gwiazdy sprawdzam czy naprawione no i jest budzicie sie za pewne a ja juz zdazylam lekarzy obleciec, wiec zaczynam moje leczenie jelitowe wiec w tym miesiacu nici z zapylania za duzo lekarstw ciezkich musze przetrawic wiec nie jest wskazane....ale to i dobrze bede mierzyc tempke i uczyc sie mojego organizmu.. w pracy bylam tylko na chwilke i stwierdzilam piernicze biore wolne takim sposobem jestem w domku i doksztalcam sie na temat mojego chorubska....najwazniejsze teraz doporowdzic sie do normalnosci a pozniej zaczne dzialac...
Nie znam tej Emilki ale bardzo smutna sprawa eh jak pomysle prze co niektore kobietki przechodza to przykro mi i wspolczuje bardzo....
Inessa skad masz takiego fajnego Aniolka gdzie mozna takie wstawki znalezc?
Reni mam nadzieje ze wyniki sa w normie i wszsytko jest ok...
no i Joluniu co u Ciebie dzisiaj bo jestem bardzo ciekawa czy sie juz zazielenilo?
Poczekam az sie obudzicie bo nie bede sama do siebie tutaj gadacWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 05:13
bliska77, inessa, Bursztyn, Jolka76, grosza lubią tę wiadomość
-
Slash to nie gin to zwykla rodzinna, tutaj zeby isc do gina trzeba miec powazny powod, dopiero jak sa problemy albo jak juz sie zaciazysz to skieruja, nie ma ze mozna bez skierowania, nic takiego nie istnieje i nie cierpie tego systemu. W Polsce to przynajmniej mozna isc kiedy tam sie chce prywatnie i jest ten komfort tutaj musza cie pierwsze skierowac cuda wianki no i jest to lekko upierdliwe....
slash wrote:Witajcie, żeby tak moja lekarka powiedziała. Ide do Twojej gin. Poczytam Wasze posty i coś napiszę.Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
nie no nie było mnie pół dnia na forum a tu taka jazda, oj dziewczyny dziewczyny, widzę że forum zaczyna być bardzo optymistyczne i wyluzowane i bardzo dobrze, o to chodzi
u nas jak zwykle zero słońca.....ale z Wami zawsze ono świeci
Miłego dniaReni, Mango, Panda, inessa, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Slash to nie gin to zwykla rodzinna, tutaj zeby isc do gina trzeba miec powazny powod, dopiero jak sa problemy albo jak juz sie zaciazysz to skieruja, nie ma ze mozna bez skierowania, nic takiego nie istnieje i nie cierpie tego systemu. W Polsce to przynajmniej mozna isc kiedy tam sie chce prywatnie i jest ten komfort tutaj musza cie pierwsze skierowac cuda wianki no i jest to lekko upierdliwe....
Panda co Ty mówisz?! ale ekstra chociaż raz ktoś napisał, ze w Polsce jest lepsza służba zdrowiaJEST NADZIEJA!
bliska77, Panda, inessa, Bursztyn, gosia7122, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też słoneczko się wychyla.. trochę jest nieśmiałe ale zawsze coś tam się dzieje
Inesko my nie poleciałyśmy bez Ciebie poprostu załatwiałyśmy już drinki na pokład samolotusamira, Panda, Panda, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:wczoraj mówię do mojego męża.. hahah
Kochany jadę jutro do gina .. pajęczynę już ściągnęłam więc od jutra zaczynamy działać .. bo od jutra zaczynają się te magiczne dni
nie wiem dlaczego ale się ucieszył..hmm.. widzę, że mój Pan twardy jest na razie sie nie poddaje
pyta się jak wyniki mówię, że chyba ok lekarz je jeszcze prześwietli a on ale jajka są!?
no niemożliwy jestReni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość