35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym dniu u nas bardzo ciepło błekitne niebo i słoneczko
Tu dobre wiadomości Blondynku życzę bardzo grubej krechy czerwonej czy zielonej ale oby na 9 miesięcy
Reni daj znać co lekarz powie
My z mężem jesteśmy wściekli na ośrodek adopcyjny wczoraj dostaliśmy krótki list z ośrodka oznajmiający nam to co już wcześniej wiedzieliśmy czujemy się potraktowani (wybaczcie tu nie chce nikogo urazić) jak gówniarze, smarkacze, niedojrzałe nastolatki brbrbrbrbrbrbrbrbbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbr
na ten czas rezygnujemy ze starań w tym ośrodku skoro mamy czekać rok to przeniesiemy się za ten rok do ośrodka bliżej nas wiem jak to zrobimy to bedziemy wszystko na nowo przechodzić dlatego wogóle zastanawiamy się dziś nie wiem co "jutro" czy wogóle jest sens bo za dwa lata wg. naszego prawa nie możemy mieć małego dziecko tylko w wielku przedszkolnym tak jak my(nam tak powiedziano) to około 5 i wzwyż lat. A jeszcze wczoraj dowiedziałam się,że nasza znajoma w tym samym ośrodku stara się o dziecko i jest samotną osobą(nic nie mam do takiego wyboru)i jest pedagogiem tak jak ja jest w naszym wieku i już wie,że ona moze dostać noworodka i przechodzi testy i na jesień szkolenie brbrbrbbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbr
Mam wścieklizne dzisiaj i wielkiego doła,że widocznie naprawde jesteśmy niedojrzali i nie nadajemy się na rodziców
Przepraszam,że smuce ale chciałam się gdzieś wygadać. Znając siebie niedługo mi przejdzie ale poprostu chyba jestem za głupia na to wszystko stwierdziłam,ze jako nauczyciel też chyba nie powinnam już pracować bo jestem niedojrzała mimo,że pracowałam z małymi dziećmi kilkanaście lat.bliska77, samira, iza37, Jolka76, megan8, gosia7122, polarmiś, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie w nowym dniu u nas bardzo ciepło błekitne niebo i słoneczko
Tu dobre wiadomości Blondynku życzę bardzo grubej krechy czerwonej czy zielonej ale oby na 9 miesięcy
Reni daj znać co lekarz powie
My z mężem jesteśmy wściekli na ośrodek adopcyjny wczoraj dostaliśmy krótki list z ośrodka oznajmiający nam to co już wcześniej wiedzieliśmy czujemy się potraktowani (wybaczcie tu nie chce nikogo urazić) jak gówniarze, smarkacze, niedojrzałe nastolatki brbrbrbrbrbrbrbrbbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbr
na ten czas rezygnujemy ze starań w tym ośrodku skoro mamy czekać rok to przeniesiemy się za ten rok do ośrodka bliżej nas wiem jak to zrobimy to bedziemy wszystko na nowo przechodzić dlatego wogóle zastanawiamy się dziś nie wiem co "jutro" czy wogóle jest sens bo za dwa lata wg. naszego prawa nie możemy mieć małego dziecko tylko w wielku przedszkolnym tak jak my(nam tak powiedziano) to około 5 i wzwyż lat. A jeszcze wczoraj dowiedziałam się,że nasza znajoma w tym samym ośrodku stara się o dziecko i jest samotną osobą(nic nie mam do takiego wyboru)i jest pedagogiem tak jak ja jest w naszym wieku i już wie,że ona moze dostać noworodka i przechodzi testy i na jesień szkolenie brbrbrbbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbr
Mam wścieklizne dzisiaj i wielkiego doła,że widocznie naprawde jesteśmy niedojrzali i nie nadajemy się na rodziców
Przepraszam,że smuce ale chciałam się gdzieś wygadać. Znając siebie niedługo mi przejdzie ale poprostu chyba jestem za głupia na to wszystko stwierdziłam,ze jako nauczyciel też chyba nie powinnam już pracować bo jestem niedojrzała mimo,że pracowałam z małymi dziećmi kilkanaście lat.
Inessa, kurcze to naprawdę wszystko jest jakieś niedorzeczne i woła o pomstę!, może faktycznie próbujcie gdzie indziej. Nawet nie wiem co powiedzieć, to jest chory kraj, nie powinno tak być!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko Inessa, nie wolno Wam myśleć że jesteście niedojrzali itp....
oni są niedojrzali i poza procedurami nie widzą nic więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 08:54
inessa, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a widzisz?! czyli to moja umowa na czas określony mnie stresowała teraz już jest ok więc za miesiąc sobie zajdę
ja już mam plan wracam od Joli z Meksyku napromienowana jade w lipcu na Mazury wypoczęta tam gdzieś w jakiś szuwarach hop hyci jestem zapylona a w międzyczasie spożywam jajka zapłodnione przez koguta od teściowej kurek grzebiących sobie w ziemi
kurcze jestem taka szczęśliwa..
plan idealny teraz tylko musisz go zrealizowaćReni, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Inessa moja koleżanka stara się o drugą adopcję i mówiła, że są dwa rodzaje ośrodków adopcyjnych jeden to katolicki drugi taki chyba normalny
w którymś procedura przebiega szybciej
jak chcesz zmienić to się dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 08:54
bliska77, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
jak to jest, że ludzie, który na pierwszy rzut oka wyglądają patologicznie dostają dzieci a potem się nad nimi znęcają albo mordują a tu jak normalny kochający dom może nie ma standardów jak u Szejka ale na pewno mogący zapewnić podstawowe potrzeby dziecka to nie .. kłody pod nogi
ja nie rozumiem tego, poważnie ..
i dziwią się, że tyle dzieci w domach dziecka
albo dzieciaki siedzą w domach dziecka bez szans na adopcję, bo mają nieunormowaną sytuację prawną
zrobić odgórne odebranie praw rodzicielskich jak rodzic nie intersuje się dzieckiem np rok czy dwa lata z jakimiś tam wyjątkami
pogonić w cholerę mamusie, które przypomną sobie o dziecku jak trzeba zasiłek wyciągnąć z mopsu
nie no ku$%^*&( ale się uruchomiłam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 08:59
bliska77, inessa, samira, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak to jest, że ludzie, który na pierwszy rzut oka wyglądają patologicznie dostają dzieci a potem się nad nimi znęcają albo mordują a tu jak normalny kochający dom może nie ma standardów jak u Szejka ale na pewno mogący zapewnić podstawowe potrzeby dziecka to nie .. kłody pod nogi
ja nie rozumiem tego, poważnie ..
i dziwią się, że tyle dzieci w domach dziecka
albo dzieciaki siedzą w domach dziecka bez szans na adopcję, bo mają nieunormowaną sytuację prawną
zrobić odgórne odebranie praw rodzicielskich jak rodzic nie intersuje się dzieckiem np rok czy dwa lata z jakimiś tam wyjątkami
pogonić w cholerę mamusie, które przypomną sobie o dziecku jak trzeba zasiłek wyciągnąć z mopsu
nie no ku$%^*&( ale się uruchomiłam!
dokładnie, ja już kiedyś wyraziłam swoje zdanie na temat adopcji itp, nie chcę go powtarzać bo nie chcę się denerwować, może jakaś petycję do tych bezdusznych idiotów napiszemyinessa, samira lubią tę wiadomość
-
Inessko ty głupia???Przestań proszę....Jesteś bardzo mądrą i wykształconą osobą. Oni są jacyś popier...ni. słuchaj mam koleżankę, która adoptowała troje dzieci,zaraz do niej zadzwonię i zapytam się gdzie co i jak i dam ci znać. Kurde jak oni nie chcą Ci dać dziecka to my ci załatwimy!!!!!Kurde co za niesprawiedliwość!!!!Buraki!!!
bliska77, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki ja a mój mąż to już wogóle jesteśmy wściekli brbrbrbbrbrbr
Reni tak w ośrodkach katolickich jest szybciej ale jest warunek 3-5 lat stażu małżeńskiego a my nie mamy tyle bo późno wzieliśmy ślub
Nie liczy się wiek doświadczenie a tam za dużo gadam i Wam zaśmiecam głowy w taki ładny dzień, przepraszam
Musze coś zrobić bo zwariuje chyba umyje okna chociaż mi nie wolno ale musze się gdzieś wyżyć bo inaczej napsize im taką odpowiedź jak nie ja ufufufu
Jade do Jolki do Meksyku tylko najpierw okradne bank idzie ktoś ze mną napaść na bankbliska77, samira, Bursztyn, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
no dzwoniłam i ona właśnie adoptowała przez katolicki ośrodek i powiedziała, ze najlepiej tam zadzwonić i umówić sie bezposrednio z Dyrektorem tego ośrodka:)))
Napad na Bank???Czemu nie? Ostatnio mam wprawę ale w napadach na męża hahhahahainessa wrote:Dziewczyny dzięki ja a mój mąż to już wogóle jesteśmy wściekli brbrbrbbrbrbr
Reni tak w ośrodkach katolickich jest szybciej ale jest warunek 3-5 lat stażu małżeńskiego a my nie mamy tyle bo późno wzieliśmy ślub
Nie liczy się wiek doświadczenie a tam za dużo gadam i Wam zaśmiecam głowy w taki ładny dzień, przepraszam
Musze coś zrobić bo zwariuje chyba umyje okna chociaż mi nie wolno ale musze się gdzieś wyżyć bo inaczej napsize im taką odpowiedź jak nie ja ufufufu
Jade do Jolki do Meksyku tylko najpierw okradne bank idzie ktoś ze mną napaść na bankinessa, bliska77, samira, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
no dzwoniłam i ona właśnie adoptowała przez katolicki ośrodek i powiedziała, ze najlepiej tam zadzwonić i umówić sie bezposrednio z Dyrektorem tego ośrodka:)))
Napad na Bank???Czemu nie? Ostatnio mam wprawę ale w napadach na męża hahhahahainessa wrote:Dziewczyny dzięki ja a mój mąż to już wogóle jesteśmy wściekli brbrbrbbrbrbr
Jade do Jolki do Meksyku tylko najpierw okradne bank idzie ktoś ze mną napaść na bank -
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny dzięki ja a mój mąż to już wogóle jesteśmy wściekli brbrbrbbrbrbr
Jade do Jolki do Meksyku tylko najpierw okradne bank idzie ktoś ze mną napaść na bank
ja się przyłączam
a Ty nam głów nie zaśmiecasz, po to jest to forum!!! i nie poddawajcie się, cholera tylko kretyn może wymyślać takie popieprzone proceduryinessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzunia jesteś kochana wiesz
nam chodzi oto,że rozumiemy że jesteśmy krótko ze sobą wg nich i możemy poczekać z rok na dziecko ale nie rozumiemy dlaczego nie możemy zrobić szkolenia i potem ze spokojem czekać. Tym bardziej,że w Polsce prawo bardzo się lubi zmieniać i boimy sie,że za rok znowu nam powiedzą,że tym razem coś innego nam stoi na przeszkodzie a tak szkolenie już by było tylko zostało by nam czekanie. Po drugie powinni nas wezwać do siebie na rozmowe i nam wytłumaczyć o co im tak naprawde chodzi anie tak jakoś dziwnie. DObra już kończę.
Iza to kiedy robimy napadDziewczyny chcecie kase ?
bliska77, samira, Bursztyn, grosza, promyk lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Izunia jesteś kochana wiesz
nam chodzi oto,że rozumiemy że jesteśmy krótko ze sobą wg nich i możemy poczekać z rok na dziecko ale nie rozumiemy dlaczego nie możemy zrobić szkolenia i potem ze spokojem czekać. Tym bardziej,że w Polsce prawo bardzo się lubi zmieniać i boimy sie,że za rok znowu nam powiedzą,że tym razem coś innego nam stoi na przeszkodzie a tak szkolenie już by było tylko zostało by nam czekanie. Po drugie powinni nas wezwać do siebie na rozmowe i nam wytłumaczyć o co im tak naprawde chodzi anie tak jakoś dziwnie. DObra już kończę.
Iza to kiedy robimy napadDziewczyny chcecie kase ?
Inesko ja poproszę taki jakiś mały woreczek ale tylko w papierkachbliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to Inesska dawaj, szukaj jakiegos bogatego Banku bo popatrz ile tu rodziny mamy,musimy wesprzec wszystkie dziewczyny:)Złoto?Sztabki? Może być
A nie mozesz tam zadzwonic i zapytac o przyspieszenie tego cholernego szkolenia? moze umówic sie z kimś władnym?Kurde juz sama nie wiem....inessa wrote:http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,14054174,20_latka_zmarla_po_zazyciu_toksycznego_srodka_na_odchudzanie_.html
poczytajcie sobie
Reni wiesz ja tylko papierowe inne nie chyba,że złoto w sztabkachinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:wiesz co, duphaston to właśnie progesteron tylko syntetyczny, podobno lepszy, ja brałam do końca 7go miesiąca w ciąży z córcią. Ja na Twoim miejscu brałabym od razu jeśli tylko na teście zobaczyłabym cień cienia drugiej kreseczki i może idź na bete[/QUOT
a co będzie jak zacznę brać a okaże się że to jednak nie ciąża?? Mimo brania dostanę okres czy się zatrzyma??bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzwoniła do nas pani psycholog możemy pojechać pogadać ale tak naprawde nie mamy czego się doczepić bo my jesteśmy kwalifikowani ale odroczeni super wybrnęli, no cóż poczekamy zobaczymy. Mąż mówi,że musimy trochę z tym pożyć abyśmy nie narobili sobie wrogów i chyba ma troche racji.
Blondynko nie wiem jak to jest z braniem gdy już wiesz,że jest ciąża bo ja tylko brałam na wyrównanie okresu,żeby się ze mnie nie "lało".Ale się cieszę,że następna z Was jest młodą mamusiąblondynka, promyk, bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny