X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jest już zamówiony !
    Elfik wrote:
    Caffe, zazwyczaj nie komplementuję dzieci, male pieski ładniejsze, ale twój maluch fajniutki:-)

caffe, iwcia77, kkisia, Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na chacie u nich byłaś?
    nie wiesz co robią w czasie kiedy karczujesz sobie pachy
    Pusurek wrote:
    Kochana, owce to ja z okna widze. Ani razu ogniska sobie nie rozpalily, fleje jedne! ;)

Pusurek, Bliska 77, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Caffe, zazwyczaj nie komplementuję dzieci, male pieski ładniejsze, ale twój maluch fajniutki:-)
    niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi za złamanie swojej zasady :) dziękuję ;D

Elfik, iwcia77, kkisia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    na chacie u nich byłaś?
    nie wiesz co robią w czasie kiedy karczujesz sobie pachy
    One nie maja chaty. :( Tak se w polu stoja caly czas.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba Ty!
    Pusurek wrote:
    One nie maja chaty. :( Tak se w polu stoja caly czas.

Pusurek, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No dokładnie. Ja teraz to bym rożka nie kupowała. A tak w ogóle to dziecko szybko z niego wyrasta i wcale taki wygodny nie jest bo zawsze coś wyłazi z niego, w sensie jakiś róg albo noga dziecka :P

no dobra, to nie kupuje.. wczesniej zescie toto chwalily, juz nie pamietam kto..

a "zwykly", to mi nic nie mowi ;) zwykly to ja mam kojec do kota.. chociaz kotu sie ostatnio odwidzial, to moze bede dziecie do niego wkladac..

Pusurek, Elfik, Bliska 77, Reni, kkisia, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jest już zamówiony !

no! a jak nie to jeszcze jest lista oczekujacych! bo caffee kiedycs mowila, ze go odda, ale potem sie wycofala.. ;)

caffe, Reni, iwcia77, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no dobra, to nie kupuje.. wczesniej zescie toto chwalily, juz nie pamietam kto..

a "zwykly", to mi nic nie mowi ;) zwykly to ja mam kojec do kota.. chociaz kotu sie ostatnio odwidzial, to moze bede dziecie do niego wkladac..
    I jeszcze masz taki ladny domek dla jezy...

caffe, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

nie wiem jak jest u Was w szpitalu czy wymagają zeby był rożek czy nie. Może to sprawdź i wtedy podejmij decyzję.

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no! a jak nie to jeszcze jest lista oczekujacych! bo caffee kiedycs mowila, ze go odda, ale potem sie wycofala.. ;)
    dałam drugiego na podmianę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    nie wiem jak jest u Was w szpitalu czy wymagają zeby był rożek czy nie. Może to sprawdź i wtedy podejmij decyzję.
    Paszcza mieszka w Europie, to beda na bank fotelik chcieli.

caffe, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj na moje ogłoszenie przyszły m.in dwie oferty, jedna od Ukrainki, a druga od Hinduski.
    Hinduska odpada, bo nie mówi po polsku. Ukrainka trochę pisze po polsku, przynajmniej się starała. Nie wiem czy brać pod uwagę taką kandydaturę. Nie to, że takie osoby dyskryminuję, ale chodzi mi o to, ze jak będzie kaleczyła mowę polską lub będzie gadała po swojemu, to małemu namiesza w głowie. I kiedyś jak coś będę chciała zeby mały zrobił, to mi odpowie, że: on nie panimaju ;D

Elfik, Bliska 77, Pusurek, Reni, iwcia77, kkisia, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Paszcza mieszka w Europie, to beda na bank fotelik chcieli.
    No u nas bez fotelika też nie przejdzie, ale w szpitalu nie sprawdzają. Przynajmniej w moim o ile dobrze pamiętam.

Bliska 77, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To z wczorajszej wizyty u Gina NFZ.

Próbuje się wkręcić na ten monitoring, a on mówi - co tam.
    Ja, ze od 2,5 roku się staramy, badamy..
    On na to - i co wyszło.?.
    Ja, że nic, natura jest przeciwko mnie...
    A ten się zaczął skręcać jak rekin, który wyczuł krew i do mnie - i właśnie to pani przeszkadza! 80% kobiet ma problem w głowie, dlatego nie zachodzą...bo mają negatywne myśli..

Siedzę i myślę, jak powie, ze powinnam się zrelaksowac i wyluzować to go jebne...szkoda, ze stetoskopu nie nosi, bo tym bym go zadusila, ale myślę - monitorem tez dam radę go zajebac...

Facet chyba zobaczył w moich oczach nadchodzącą śmierć bo skończył, a ja myślę, to ja jego potrzebuje nie on mnie, trza być miłym, to się usmiecham slodko jak kandydatka na miss dożynek i mowie, ze przez dwa lata nie mialam negatywnych mysli, ale po dwoch latach chyba mogą sie pojawic i potrzebuje jaja podejrzec jednak...

Potem hop na fotel, zajrzal sobie wziernikiem, i mi tłumaczy, ze muszę temperaturę mierzyć w tym samym miejscu gdzie on grzebie...
    Kuszące było to, że miałam stopy blisko jego glowy...ale byłam silna...

Całe szczęście nie tłumaczył mi, ze trzeba się bzykac w plodne dni...
    To odkrycie mogłoby sprawić, że padlabym trupem w gabinecie...
    :-)

caffe, paszczakin, Pusurek, Reni, iwcia77, macduska, Simba, kkisia, gosia7122, kapturnica, SolarPolar, Parka, Sabina, BISCA, moremi, gretka, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja rozek kupilam po wyrosnieciu idealnie sluzy jako nakrycie gdziekolwiek albo pod pupe itp a starsza swoj rozek uzywa do wozka dla lalek jako kolderke :) (ja kupowalam takie z wyjmowana wkladk usztywniajaca)

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No u nas bez fotelika też nie przejdzie, ale w szpitalu nie sprawdzają. Przynajmniej w moim o ile dobrze pamiętam.
    ha a u mnie na wychodne byla jedna siostra "montujaca" noworodka w foteliku :)

caffe, Reni, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    I jeszcze masz taki ladny domek dla jezy...

domek dla jeży spróchniał troszku.. ale sa jeszcze 2 dla nietoperzy, tylko jak ja tam dziecko wsadze..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/confused-onion-head-emoticon.gif

a co do fotelika, to bede miec, ale myslalam, ze dziecia to sie najpierw w cos pakuje, a potem dopiero w fotelik..

Pusurek, iwcia77, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ha a u mnie na wychodne byla jedna siostra "montujaca" noworodka w foteliku :)
    czyli co szpital to inaczej :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzisiaj na moje ogłoszenie przyszły m.in dwie oferty, jedna od Ukrainki, a druga od Hinduski.
    Hinduska odpada, bo nie mówi po polsku. Ukrainka trochę pisze po polsku, przynajmniej się starała. Nie wiem czy brać pod uwagę taką kandydaturę. Nie to, że takie osoby dyskryminuję, ale chodzi mi o to, ze jak będzie kaleczyła mowę polską lub będzie gadała po swojemu, to małemu namiesza w głowie. I kiedyś jak coś będę chciała zeby mały zrobił, to mi odpowie, że: on nie panimaju ;D
    jest sens w tym co piszesz, male dzieci ucza sie mowic przeciez od swojego pierwowzoru

caffe, iwcia77, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    domek dla jeży spróchniał troszku.. ale sa jeszcze 2 dla nietoperzy, tylko jak ja tam dziecko wsadze..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/confused-onion-head-emoticon.gif

a co do fotelika, to bede miec, ale myslalam, ze dziecia to sie najpierw w cos pakuje, a potem dopiero w fotelik..
    pakuje się w coś, co pozwala zapiąć pasy w foteliku. Szczególnie ten między nóżkami.

paszczakin, iwcia77, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 5668 5669 5670 5671 5672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ