35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale jest już zamówiony !
Elfik wrote:Caffe, zazwyczaj nie komplementuję dzieci, male pieski ładniejsze, ale twój maluch fajniutki:-)caffe, iwcia77, kkisia, Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
na chacie u nich byłaś?
nie wiesz co robią w czasie kiedy karczujesz sobie pachyPusurek wrote:Kochana, owce to ja z okna widze. Ani razu ogniska sobie nie rozpalily, fleje jedne!Pusurek, Bliska 77, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:No dokładnie. Ja teraz to bym rożka nie kupowała. A tak w ogóle to dziecko szybko z niego wyrasta i wcale taki wygodny nie jest bo zawsze coś wyłazi z niego, w sensie jakiś róg albo noga dziecka
no dobra, to nie kupuje.. wczesniej zescie toto chwalily, juz nie pamietam kto..
a "zwykly", to mi nic nie mowizwykly to ja mam kojec do kota.. chociaz kotu sie ostatnio odwidzial, to moze bede dziecie do niego wkladac..
Pusurek, Elfik, Bliska 77, Reni, kkisia, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale jest już zamówiony !
no! a jak nie to jeszcze jest lista oczekujacych! bo caffee kiedycs mowila, ze go odda, ale potem sie wycofala..caffe, Reni, iwcia77, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no dobra, to nie kupuje.. wczesniej zescie toto chwalily, juz nie pamietam kto..
a "zwykly", to mi nic nie mowizwykly to ja mam kojec do kota.. chociaz kotu sie ostatnio odwidzial, to moze bede dziecie do niego wkladac..
caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no dobra, to nie kupuje.. wczesniej zescie toto chwalily, juz nie pamietam kto..
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj na moje ogłoszenie przyszły m.in dwie oferty, jedna od Ukrainki, a druga od Hinduski.
Hinduska odpada, bo nie mówi po polsku. Ukrainka trochę pisze po polsku, przynajmniej się starała. Nie wiem czy brać pod uwagę taką kandydaturę. Nie to, że takie osoby dyskryminuję, ale chodzi mi o to, ze jak będzie kaleczyła mowę polską lub będzie gadała po swojemu, to małemu namiesza w głowie. I kiedyś jak coś będę chciała zeby mały zrobił, to mi odpowie, że: on nie panimajuElfik, Bliska 77, Pusurek, Reni, iwcia77, kkisia, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
To z wczorajszej wizyty u Gina NFZ.
Próbuje się wkręcić na ten monitoring, a on mówi - co tam.
Ja, ze od 2,5 roku się staramy, badamy..
On na to - i co wyszło.?.
Ja, że nic, natura jest przeciwko mnie...
A ten się zaczął skręcać jak rekin, który wyczuł krew i do mnie - i właśnie to pani przeszkadza! 80% kobiet ma problem w głowie, dlatego nie zachodzą...bo mają negatywne myśli..
Siedzę i myślę, jak powie, ze powinnam się zrelaksowac i wyluzować to go jebne...szkoda, ze stetoskopu nie nosi, bo tym bym go zadusila, ale myślę - monitorem tez dam radę go zajebac...
Facet chyba zobaczył w moich oczach nadchodzącą śmierć bo skończył, a ja myślę, to ja jego potrzebuje nie on mnie, trza być miłym, to się usmiecham slodko jak kandydatka na miss dożynek i mowie, ze przez dwa lata nie mialam negatywnych mysli, ale po dwoch latach chyba mogą sie pojawic i potrzebuje jaja podejrzec jednak...
Potem hop na fotel, zajrzal sobie wziernikiem, i mi tłumaczy, ze muszę temperaturę mierzyć w tym samym miejscu gdzie on grzebie...
Kuszące było to, że miałam stopy blisko jego glowy...ale byłam silna...
Całe szczęście nie tłumaczył mi, ze trzeba się bzykac w plodne dni...
To odkrycie mogłoby sprawić, że padlabym trupem w gabinecie...
caffe, paszczakin, Pusurek, Reni, iwcia77, macduska, Simba, kkisia, gosia7122, kapturnica, SolarPolar, Parka, Sabina, BISCA, moremi, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja rozek kupilam po wyrosnieciu idealnie sluzy jako nakrycie gdziekolwiek albo pod pupe itp a starsza swoj rozek uzywa do wozka dla lalek jako kolderke
(ja kupowalam takie z wyjmowana wkladk usztywniajaca)
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No u nas bez fotelika też nie przejdzie, ale w szpitalu nie sprawdzają. Przynajmniej w moim o ile dobrze pamiętam.
caffe, Reni, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:I jeszcze masz taki ladny domek dla jezy...
domek dla jeży spróchniał troszku.. ale sa jeszcze 2 dla nietoperzy, tylko jak ja tam dziecko wsadze..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/confused-onion-head-emoticon.gif
a co do fotelika, to bede miec, ale myslalam, ze dziecia to sie najpierw w cos pakuje, a potem dopiero w fotelik..Pusurek, iwcia77, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dzisiaj na moje ogłoszenie przyszły m.in dwie oferty, jedna od Ukrainki, a druga od Hinduski.
Hinduska odpada, bo nie mówi po polsku. Ukrainka trochę pisze po polsku, przynajmniej się starała. Nie wiem czy brać pod uwagę taką kandydaturę. Nie to, że takie osoby dyskryminuję, ale chodzi mi o to, ze jak będzie kaleczyła mowę polską lub będzie gadała po swojemu, to małemu namiesza w głowie. I kiedyś jak coś będę chciała zeby mały zrobił, to mi odpowie, że: on nie panimajucaffe, iwcia77, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:domek dla jeży spróchniał troszku.. ale sa jeszcze 2 dla nietoperzy, tylko jak ja tam dziecko wsadze..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/confused-onion-head-emoticon.gif
a co do fotelika, to bede miec, ale myslalam, ze dziecia to sie najpierw w cos pakuje, a potem dopiero w fotelik..paszczakin, iwcia77, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość